שהו שמעניין אותי...

dgd

New member
המלצות

within temptation nightwish Theater of tragedy Dream Theater Switchblade Symphony הנה כמה להקות תתחיל עם אלה. אם תרצה עוד שמות רק תבקש.

thorondor

New member
wake up!

grab a brush and put a little make up! סיסטם אוף א דאון אחלה להקה. את השאר אני לא ממש אוהב... ההמלצות שלי הן: מטאליקה, בליינד גארדיאן, סונאטה ארקטיקה, נייטוויש, מוניקה סקס (כן, גם אני מגוון בקצת רוק ישראלי).

BiAAcH

New member
מממ, אני עכשיו שומע....

Rammstein system of a down dream theater blink 182 metallica cky foo fighers nirvana ועוד מלאא...

Ze Colmeia

New member
../images/Emo18.gifהמלצה../images/Emo70.gif

למי שאוהב מאטאל אני ממליץ על להקה בשם soulfly הם שרים באנגלית והם בראזילאים ובחלק מהשירים שלהם הם מנגנים גם בבימבאו
אני ממליץ על השיר brazil שם הם אפילו מדברים על קפואירה וזה...

benny afro

New member
אחחח אחח אחח

צריך להסביר כמה דברים... מטאליסטים הם אנשים ששומעים - מטאל מן הסתם. אתה מתכוון לרוקרים... ורוק היא מוזיקה מהנשמה שמביעה הרבה הרבה רגשות, ויש סגנון שלם של אשכרה דכאון ושמו "גראנג'" להקות כמו נירוונה ופרל ג'ם מייצגים את הסגנון בכבוד. בקשר לזה שרוק זה מוזיקה מהנשמה - בגלל זה יש כל כך הרבה שירים דכאוניים ואנטי חברתיים, בכלל, פאנק זה מוזיקת מחאה,זה פשוט ההגדרה של זה. ועוד משהו, אני שונא גיקים, מלא חברים שלי הם גיקים,והם פשוט מעצבנים, כל הזמן מחשבים מחשבים ואיזה משחק חדש יצא ובלה בלה, סעמק, לכו תזיינו. בכל מקרה, אני רוקר, וגם הייתי חבר הנהלה חשוב במועדון "השברולט" בחולון, והקמתי מסיבות רוק כל שבוע. להית.

benny afro

New member
אני לא סובל גיקים

אבל כל החברים שלי כמעט הם כאלה... ואני מתכוון על אלה שביום שישי בערב מזמינים חברים לבוא,להזמין פיצה, ולשחק וורמס... מבוסס על סיפור אמיתי!$!#$!$

Ze Colmeia

New member
כמו שאמרתי...

ברוב מוחץ יש הרבה "רוקרים" במילותיו של בני...

jennie 00

New member
בקשר לקטע של הלהיות מקובל....

זה כזה שטויות
וווווואי לא השתמשתי במושג הזהמאז כיתה ה'....
אנשים מה קורה פה

thorondor

New member
שכחתי לשים גרשיים, זה היה בציניות.

אוף. שוב ההומור שלי לא מובן...

jennie 00

New member
אצלנו אין ממש..../images/Emo70.gif

וסורי לי מאמוש שלא הבנתי את חוש הומור שלך כי תאמין או לא ש אנשים שעדיין יש להם בראש להיות מקובל וכל השטויות האלה....

cordao de ouro

New member
אני למשל...

אני שומע מלא מטאל ורוק כבד וחוץ מזה שום דבר אחר כמעט (אנגולה סמבה) +אני מנגן בתופים בערך אבל זה לא משנה לי כלום

TIS

New member
שמע, מר בחור

אתה חייב לתקן את החתימה שלך. עד עכשיו הבלגתי אבל זה מתחיל להציק יותר מדי! כותבים (ואומרים) "מעה סלאמה" לא "מא אסאלאם" תקן את זה. זה כבר ממש מציק לי

DORA16

New member
...

גם אני שומעת מטאל ורוק... בעיקרון אני שומעת את כל סוגי הרוק...מהקלרסי עד הגותי. אצלנו יש מקובלים ןזה ממש חרא...יש לי חרא של שכבה, מלא פרחות וערסים!

PiuX2

New member
לא מחשיבה את עצמי כרוקרית

ולא כפריקית ולא שום דבר, רוק לכל סוגיו וחלק מהפאנק או whatever זאת המוזיקה היחידה שאני שומעת, חוץ מסמבה וקפואירה כמובן... בחלק מהמקומות זה נחשב ל"מאאאגניב" ובחלק מהמקומות ל"גיקי" אבל למי אכפת? מוזיקה אמיתית. גאנז אנד רוזס מטליקה פינק פלויד בלינק סיסטם אוף א דאון צ'ילדרן אוף בודום נירוונה רמסטין נויז קורן ועוד כמה לא מוכרים בכלל ד"א, נעים מאוד, אני רוני, ואני דנדשה כאן בפורום :p

למעלה