שהערבים יפסיקו לבכות

../images/Emo207.gif" חיל האוויר לא פגע בחף מפשע אחד"

(למרות החיסולים הרבים).. 50 הרוגים טרוריסטים מההתנקשויות מהאוויר ולא פגוע חף מפשע אחד http://news.walla.co.il/?w=//1221963 לפי דבריו של מפקד חיל האוויר זה בעקבות טכנולוגיות חדישות ומפותחות.. שאגב זה דיי מתקשר לדיון על העוני - כנראה שלכאן הכסף הולך..

אהא בדיוק

לכאן בדיוק הכסף הולך 30% כמעט מתקציב המדינה הולך למשרד הביטחון בגלל זה אין כסף למשרד החינוך לשלם למורים בגלל זה אין כסף לטפל בעניים במדינה

אכן, אבל במה תקח מתקציב הביטחון

במיליארדים שהולכים בהשקעה שהטילים יהיו יותר מדויקים ושלא יפגעו חפי משפע פלסטינים? או בטילי חץ ובפיתוח טילים נגד טילים שלא יפגעו יותר מדי טילים במלחמה הבאה? או בעצם מ"כיפת ברזל" שצריך להגן על שדרות? הקודם כל צריך להיות להגן על אנשים, ואחר כך לטפח אותם - לא?

שמע

אני עדיין לא הבנתי את הקטע של הטילים שלא פוגעים בחפים מפשע מה יעני הטיל יצא לאוויר יבוא לנחוט יעצור ישאל את האנשים אתם חפים מפשע?? הם יגידו כן הוא יעלה בחזרה הם יגידו לא הוא יתפוצץ או שהוא לא שואל הוא מזהה אוטומטית מי חף מפשע ומי לא? לפי הפירמידה של מאסלו אנשים חושבים קודם על לאכול לנשום ולא להרגיש קר ואחר כך על הביטחון שלהם

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ידעתי למה הזמנתי אותך לכאן

אתה תתצחיק אותי כל הזמן

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחח איזה קרוע אתה הליצן החדש שלנו

מממממ

אם זה בן אדם שלא קשור לכלום חוץ מעצמו בעולם הזה אז כן יש אם זה בנאדם שהוא לא עבריין אז אין דבר כזה כל אחד הוא עבריין רק יש לו דרכים אחרות לעשות את מה שבראש שלו

הטילים הכוונה לטילים שלנו

אם לא היו משקיעים מיליארדים בלחזק את הדיוק שלהם בחיים לא היינו מגיעים למצב של 50 טרוריסטים מתים מתקיפות אוויריות.. ולא אזרח אחד.

למה להיות בטוח

למה אתה בטוח שהטילים הרגו 50 טרוריסטים ולא 50 אזרחים אתה מכיר את האנשים האלה?? ושאלתי איך בדיוק הם מדייקים אותם טיל הוא כמו בנאדם תמיד עושה טעויות

חבל שאדם אחד בין רבים

אני רוצה לראות שיהיה ציבור ערבי כל שהוא שיתמוך בו בגלוי..עד אז לצערנו הוא סתם איש בודד שמדבר.

למעלה