שואיסים להמונים!

../images/Emo58.gif

לא רק זה, אלא בהמשך כשלואיס יציע לשרידן נישואים אז במסיבת אירוסים שלהם, ג'וליאן יתכנן לסדר שהמתחזה יעשה סיבוב 2 וששרידן תראה אותו בתור לואיס שוכב עם אישה אחרת, שזה גם לא עובד אבל אז לואיס אמור להיות במשמרת ואי אפשר להשיג אותו מהמשטרה, אז ג'וליאן מארגן ששרידן תראה את לואיס והוא יגיד לה כמה היא מגעילה אותו וככה להפריד ביניהם אבל כששרידן פותחת לו את הדלת של הקוטג' שיעוף לה מהבית - מי נמצא בכניסה? טם טם טם! לואיס! הייתכן?! 2 לואיסים! לא! לואיס מכסח לכולם את הצורה בצורה הכי סקסית שיש, ומגלה את ג'וליאן ורבקה(אמא של גוון) בארון מתחבאים לראות מה קורה ואז שרידן ולואיס מגלים שהקריינים הם זונות(דההה) שמנסים להפריד ביניהם ומסכימים שהם לא ייפרדו לעולם - TILL DEATH DO US PART מה שבאמת קורה בסופו של דבר כשהם יוצאים לברמודה והסירה שהם עליה מתפוצצת ושרידן נעלמת לה לים.
 

Bow Wow2004

New member
../images/Emo70.gifI'm BLIND../images/Emo70.gif My Eyes

אהההההההה!!! גועל נפש! **תיקון כותרת: שואיכסים להמונים ~בעעעע~ הם כל כך מגעילים בא לי להקיא. מיותר לציין שהספיקו לי 3 תמונות בלבד. ברגע שאני ירצה להתאבד אני ידאג לצפות קודם בשרשור הזה. איכס! 2 קופים! זוועה!!! אבל יש נקודת אור אחת: אליסטייר מתכנן עכשיו (בארה"ב) לרצוח את הבלונדה המנוולת אז צפו לחדשות טובות... כן בטח - על מי אני עובד??? היא מתה כבר מאה פעם והאנג'ל ברט החזירה הזאת דאגה להחזיר אותה ואת לואיכס לחיים. אנג'ל-ברט את כלבה! תמותי!
 

kacho

New member
למרות שאני חדשה בפורום

אני חושבת שיורשה לי לציין שאתה בדעת מיעוט בנושא הזה... (דרך אגב שואיס לנצח!!!)
 

python 4

New member
הוא לא בודד

בקרב קבוצת האנשים שהיו רוצים לחזות במותה של שרי (במהרה בקרוב בימינו אמן) ללא אפשרות חזרה ע"י האנג'ל גירל החביבה בד"כ. לכל אחד אינטרס משלו - חלק לא אוהבים בלונדיות, חלק פשוט היו רוצות את לואיס לעצמן. אני סתם שונא אותה בגלל התסרוקת המגוחכת שלה. אופס... השרי היא יפה. השרי היא חכמה. השרי מתלבשת יפה. השרי מסתרקת נהדר.
 
למעלה