שואלת בשביל חברה

silverlet31

New member
לא עלה דג בחכה?

היא בת 42 ולא עלה דג בחכה מן האתרי היכרויות?!
לא נשמע לי הגיוני בשביל אישה שנראית טוב.
יש מספר אפשרויות שאני יכול להעלות על דעתי :
1. היא עדיין נראית לא טוב
2. היא מאוד בררנית
3. היא לא פירסמה תמונה באתר
4. יש לה בעיות תקשורת גדולות

dori78

New member
למה ככה?

תגיד, זה לא אתה שתהה למה אף בחורה (מתוך האלף ששלחת להן הודעות, אם אני זוכרת נכון את ההודעה שלך בנושא) לא חוזרת להודעות שלו באתרי היכרויות? למה זה תמיד חייב להיות קשור למראה חיצוני? ואם היא בררנית - מגיע לה להיות לבד? להרבה מאיתנו יש בעיות תקשורת, זה לא אומר שצריך לזלזל בזה. וזה מה שמשתמע מהתגובה הזאת שלך.

silverlet31

New member
פשוט יש לי כעס מסוים

כלפי אותן נשים שמסתובבות באתרי ההיכרויות, אלפי גברים פונים אליהן והן אומרות ש"לא עלה דג בחכה". בזמן ש --אני-- כבר שנים! מסתובב באתרי ההיכרויות ומחכה שייזרקו אליי פיסות לחם ושום דבר לא מגיע!!
את לא טעית שיש כעס ומירמור מסוים בתגובה שלי..

dori78

New member
כלומר אתה מניח

שהיא סירבה לאלפי גברים שפנו אליה.
אתה מוזמן לעשות את הניסוי שסתוונית הציעה לך ולחזור אלינו עם תוצאות.
לא צריך שנים, אני מוכנה להסתפק בתוצאות של שבוע אחד.

וחוץ מזה -

אני מציעה לך להרשם לאתר היכרויות

עם פרופיל של רווקה בת 42 שנראית טוב.
הצלחה מובטחת - בקבלת פניות מגברים שמחפשים זיון. רובם בני 20 או 60 (לא שיש בזה משהו רע... אבל בכל זאת). לא צריך להיות מאוד בררנית בכדי לא להעלות דג בחכה.

לא יודעת אם מדובר בבעיות תקשורת גדולות, אבל מן הסתם יש לה מעצורים.
העניין הזה שיושבים ומדסקסים בחייה של מישהי והיא עצמה לא מעוניינת בשינוי הוא די חסר סיכוי בעיני.

את צודקת, שאלתי לגבי מה לעשות כדי לעזור

ברור לי שהפתרון לא יגיע בלי פעולה מצידה, אני החברה שרוצה לעזור חשבתי שמישהו מנסיונו יוכל לשתף אם יש משהו שאוכל לעשות, לא יכולה לשנות אותה ולא יכולה לפעול במקומה, ואגב, גם בחורות נשואות מוצאות גברים לזיונים ואין בעיה למצוא.. ואפילו ארחיק לכת ואומר שמי שמחפש-מוצא כל דבר, הבעיה היא התנעת התהליך... אבל תודה על התגובה.

Blue Rose

New member
קואצ'ינג....

זה עוזר לך להבין מה המטרות שלך ולהתמקד באיך לפתור את הבעיות וכל מה שאתה לא מרוצה ממנו.

זה כמובן ללא קשר למשקל, אני בגיל 23 התחתנתי במשקל 120 ק"ג... אחרי 3 קשרים זוגיים. אולי יש קשר בין משקל למציאת אהבה, אבל זה לא המכשול העיקרי...אז היא צריכה עזרה בלמצוא מה עוצר אותה ואיך להתמודד עם זה. אין פה הבדל (עקרוני, תכל'ס ברור שיש) בין לבחור מה ללמוד, עבודה חדשה וכו'....

בהצלחה.

רוזי.

playtrip

New member
אני מוכן להיות בן זוג שלה

למרות שאני צעיר ממנה ב12 שנים.

למעלה