שואלת גם פה- הנקה.. בבקשה צריכה עזרה

דיקור ../images/Emo45.gif וכל טיפול אחר שיעזור להרפיה ושחרור

הרבה פעמים קורה שפעם אחת היה עיכוב בשחרור, ואז בפעמים הבאות רק בגלל הציפיה שיהיה שוב עיכוב אז הגוף נמתח בציפיה וההורמונים הנכונים לא משתחררים בזמן בשביל לגרום לשחרור המיוחל... לפעמים כל העיסויים והניעורים רק מביאים ליותר לחץ, והלחץ מונע את השחרור, והתינוק כועס... זה אולי יישמע קלישאי, אבל - נסי לעשות משהו מרגיע ומשחרר קצת לפני ההנקה, או בזמן ההנקה. זה יכול להיות אמבטיה חמימה (החום גם יעזור לפתוח את הצינוריות ולהזרים את החלב יותר בקלות) אפילו ביחד עם התינוק שלך, כוס תה מרגיע למשל קמומילה, וקמומילה מגיעה גם בהומיאופתיה ועוזרת להרגעה (אני קיבלתי מחברה בגלובולים לילדים, זה קסם נהדר כשהעצבים מרקיעי שחקים!), אותי הטלויזיה יכולה להרגיע אם אני פותחת על משהו נורא מטופש או מצחיק (לא סתם אומרים שהצחוק משחרר!
) או כל דבר אחר שאת יודעת שיש לו עלייך השפעה מרגיעה. וכאמור - דיקור יכול לעזור, שיאצו גם.

כוכב34

New member
תודה רוני על התגובה המושקעת

אני מאוד מנסה להרגיע ... הבעיה היא שמדובר בהנקות לאורך הלילה למעט הנקת ההרדמה כך שאין לי יכולת לה"התכונן" מה גם שאני לא בטוחה שלחץ זו הבעיה (אם כי אני טמפון מטבעי :) ) שכן ברוב המקרים אני בכלל חצי ישנה בהתחלה רק כשהחלב לא מתחיל לצאת והילד מתחיל לבכות אני מתעוררת ונלחצת :(. בפורום רפואה אלטרנטיבית המליצו לי להפסיק את החילבה כי זה התחיל תקופה קצרה אחרי שהתחלתי לקחת אבל אני די מפחדת להפסיק כי הקטנצ'יק עוד לא חזק במוצקים ואני צריכה לשאוב לו. אני מנסה לתאם דיקור מקווה שיעזור

למעלה