שואלת שאלות...

האוהבות

New member
שואלת שאלות...

אחרי ששאלתי כאן לפני מס' ימים ונענתי כ"כ יפה
יש לי עוד שאלות... הגדולה שלי החליטה שהיא רוצה עוגה עפ פרות!!!
ליומולדת. איך אני עושה דבר כזה? אופצייה שנייה לבבות ורודים (היא בתקופה הורודה כרגע..) אבל יש דרישה ללבבות תלת מימדיים. מישהי יכולה לקשר לאתר עם רעיונות, תודה רבה. שאלה נוספת קניתי אבקה לרויאל אייסינג של ווילטון , כתוב שצריך לערבב שתי כפיות אבקה עם שתי כפיות מים (וזה בעצם החלבון) כמה א. סוכר להוסיף בכדי להגיע לסמיכות טובה לעבודה. או שכדאי להכין רויאל אייסינג לבד. ותודה למי שהגיעה עד הלום.

net the jet

New member
לגבי רעיונות לעוגות ( פרות או לבבות

את יכולה להציץ בגלקיות בפורום השני, או לשעות חיפוש. היו כמה עוגות עם פרות והמון עם לבבות. לגבי האבקה, הסמכיות תלויה במה שאת רוצה להכין...אם זה למשל לרקע על עוגיות, זה יהיה פחות סמיך מלכתיבת אותיות. אני אוהבת לעבוד עם רויאל יחסית סמיך, ומוסיפה אבקת סוכר עד שהכפית די "עומדת" בתערובת. במקרה הגרוע-מוסיפים טיפה מים. אם את מוסיפה טיפה צבע מאכל זה שוב ידלל את זה, אבל ממש טיפה.

לבבות: אפשר לקרוץ לבבות מבצק עבה

יחסית, לשפד אותם על חוט מתאים ולנעוץ בעוגה כמו זר. זה פשוט ומקסים. הייתי הולכת על מספר גווני ורוד כדי לעשות את העסק "מעניין" יותר. אני אוהבת להכין רויאל לבד, כי בסה"כ אין בזה כל כך הרבה עבודה

liltam

New member
איילת - שאלה בנוגע ללבבות

מה זה חוט מתאים? האם אפשר לשפד גם עם שיפודים או שזה הורס את הציפוי של העוגה?

net the jet

New member
אפשר על קיסם ואפשר על חוטי ברזל

מלופפים שניתן לקנות בחנויות של מלאכת יד... האפקט הוא אחר, השיפוד הוא יותר כמו "סוכריה" ואת החוט ניתן לכופף, והוא גם יותר "בתנועה "... מצרפת לך שתי תמונות עם שיפודים וברזלים שתראי את ההבדלים.

liltam

New member
יצירת פרחים

בתמונה שצורפה להודעה של נטע יש פרחים. אני מבינה שעלי הכותרת עשויים אחד אחד - איך מדביקים אותם? האם מיים מספיקים או שצריך חומר אחר?

liltam

New member
חותכן לפרחים

הבעיה היא שאני גרה בדרום ואין לי אפשרות בשבוע הקרוב להגיע למר קייק (אני צריכה להכין עוגה ליום שישי). איך ממכינים פרחים בלי חותכנים מיוחדים? האם ידוע לכן על חנות בבאר שבע שמחזיקה את הדברים הללו?

את יכולה להזמין בחנות מת"א ולבקש

שישלחו במונית - אם את מוכנה להשקיע את הכסף של המונית?..

net the jet

New member
לגבי פרחים ללא חותכן....את אולי

יכולה למצוא חותכן של עוגיות או במשחקים של הילדים ( של פלסטלינה ) או לקנות בחנות צעצועים יש חותכנים נורא זולים... במידה ולא, אז את יכולה להכין כדור, ואותו לקשט עם כדורים קטנים מסיבי, או עלי כותרת...אפשר המון דברים. לגבי ההדבקה- טיפת מים כל מכחול ( ממש טיפה ) תדביק ללא בעיות ) בצק סוכר שכבר יבש-ההדבקה עם טיפה רויאל.

לילית462

New member
פרחים ללא חותכן !!!

את יכולה להכין חותכן לבד, זה מה שאני עשיתי כשלא היו לי חותכנים. פחית ריקה של בירה, או קופסה של נס קפה / שוקו, מספריים, סבלנות ויצירתיות. אם את רוצה אני יכולה לצלם את החותכנים שהכנתי (שומרת אותם כמזכרת מהעוגה הראשונה שלי) ולהעלות, בכייף. בהצלחה

גאמידם

New member
איזה יופי נטע! הבנות שלי ירצו לעבור

לגור אצלך אם הן תראינה את זה...

למעלה