שואלת שאלות...

אשתאר1

New member
שלום אני חדשה ורציתי לישאול איך

מכינים רויאל אייסינג. ומתי מישתמשים עם cmc .מה התפקיד שלו. ומה זה פסטילאג זה מופיע במאמרים עם מירשם למה זה משמש. אשמח לתשובה.תודה

liltam

New member
עוד שאלה

איך עושים את הסילסולים מסביב לעוגה? (אני מתכוונת לאלה שנראים כמו תחרה - גלים גלים.) בקשר לרויאל אייסינג מכינים אותו יחד עם צבעי המאכל?

לילית462

New member
האם את מתכוונת לגימור על שולי העוגה

בזוית ? עושים את זה עם צובטן מיוחד..... אתצ הרויאל אייסינג מכינים בבסיסו לבן (אבקת סוכר, חלבון וטיפה לימון) אם את רוצה אותו צבעוני, כלייך להוסיף צבע מאכל. לא מומלץ לצבוע את הרויאל אייסינג אח"כ אלא להשתמש ברויאל צבוע מראש - זה פשוט נראה יותר אחיד ויפה, אלא אם מדובר בצבעים מיוחדים כגון פנינה וכו'

האוהבות

New member
מה זאת אומרת לצבוע את הרויאל

אייסינג אח"כ, הכוונה היא כשמכינים את הרואיל פשוט לחלק לקעריות קטנות וכל קערית לצבוע בצבע אחר, נכון? הצבעים של בצק הסוכר (של ווילטון בג'ל ) מתאימים לכך?

לילית462

New member
בדיוק !!!

יש אפשרות (מאוד לא מוצלחת ומאוד לא מומלצת) להשתמש ברויאל לבן, ואחרי שהוא מתיבש לצבוע אותו... כאמור עדיף להכין מראש בצבעים שצריך, אניש ומרת בפריזר שקיות קטנות עם שאריות ויש לי מגוון צבעים, כל פעם משתמשת במה שצריכה, או מכינה חדש, ואת השאריות כמובן לספריה (בפריזר)

לילית462

New member
לא, בחוץ, כשאני צריכה אני מוציאה

זה מפשיר תוך כמה דקות ומוכן לשימוש

לילית462

New member
תמונה של צובטן

זה לא דבר מאוד יקר, אם את מתכוונת לעשות עוד עוגות בעתיד, שווה להשקיע. לדעתי זה משדרג כל עוגה. נדמה לי שבמר קייק קניתי סט של שלושה במשהו כמו 12 ש"ח התמונה באדיבות אומנות בעוגות...

אשתאר1

New member
סליחה .אני לא מבינה בנושא

אבל רציתי להבין בצק סוכר ניקרא גם רויאל אייסינג.אפשר לקבל הסבר על הכנת הבצק סוכר והיכן ניתן לירכוש בצפון.תודה

לילית462

New member
לא להתבלבל,

בצק סוכר הוא סוג של בצק שעשוי מ...סוכר ועוד כל מיני דברים כמו גליצרין וגלוקוז, איתו אפשר לפסל ולעבוד במגוון דרכים. ובדרך כלל קונים מוכן בחנויות המתמחות במוצרי אפיה. אפשר לעבוד איתו כמו עם פימו או פלסטלינה - זה פחות או יותר המרקם.... רויאל איסינג הוא מעין קרם לקישוט, הוא נוזלי (כשהוא טרי) מכינים לבד בבית למרות שניתן לקנות מוכן (נורא יקר - לא שווה) או באבקה ולערבב. את הרויאל איסינג מכינים מחלבון ביצה, אבקת סוכר מיץ לימון וצבע מאכל (אם רוצים צבע אחר מלבן) עם הריואל מקשטים, כותבים וכו, אחרי כמה זמן הרויאל מתקשה... את מוזמנת לקרוא במאמרים כיצד משתמשים בכל אחד מהחומרים בהצלחה, ואם יש עוד שאלות, אנחנו כאן....

אשתאר1

New member
תודה../images/Emo140.gifעל ההסבר.ברצוני לדעת כמויות

של ההכנה של הרויאל.יש מירשם של פסטילג במאמריםלמה זה משמש ?תודה שוב

למעלה