שואל את דעתכם...

• פותח הנושא EHAO
  • פורסם בתאריך

HANSAMA

New member
חחח אני לא גזעני.. אבל גם לא ממש..

רוצה לבחור בין 2 בנים..

אוי נו באמת!

זה הדבר השני הכי מטומטם שאמרת איי פעם בפורום הזה! אז אני חושבת שסאנגו יותר יפה בלה בלה בלה, זה הופך אותי ללסבית!? וחוץ מזה מה הבעיה לבחור בין שני בנים, זה לא שאומרים לך שהאחד שתבחר אתה תיהיה איתו. בחיי שיש לך רמת משכל של ילד בן 6. אתה פשוט לא חושב, וגם אם אתה עושה את זה, אז הקו מחשבה שלך מאוד מוגבל. סליחה שאמרתי את זה בצורה כזאת, אבל זה פשוט דרש את זה.

Naraku SeXy

New member
נכון !

מה הבעיה הם הומואים ?! בעצם אם אתה הומו זה יתרון ! (לגבי) ואת מודע לכך שחצי מהבנים באינויאשה הומואים ...

The Snow fox

New member
אני לא. ממש לא. אבל הסכמתי עם מה

שאמרת

HANSAMA

New member
איך קפצתם עליי... כל אחת והדעות שלו

אני חושב שהומאים מגעילים! אז מה אתם הולכים לקפוץ עליי להגיד לי שזה לא דעה טובה

HANSAMA

New member
ברצינות.. אני לא יורד על אנשים בגלל

שהם חושבים שמשהו מגעיל!

sintesis

New member
אני הראשונה שעונה לשאלה המקורית?

אז ככה, שאנגו, הרבה יותר יפה מקגומה, חוץ מכשהיא עם הבגדים של מחסלת, בין אינו ושאשי אי אפשר לבחור (ראה חטימה), וברור שאינו בכל הצורות שלו יותר יפה מקוגה

../images/Emo107.gifנכון שזה ניק מאזזזניב? *_*

אבל בכל זאת אשאר בניק הזה, אפילו שמי שרואה אותו בפעם הראשונה חושב שאני טרול XD

פששששש

לרדת על הסוגייה הזאת זה ממש חכם מצידו (או מצידה) של הכותב (או הכותבת).הוא פשוט טוען בציניות אכזרית כמה אין להן חיים, והוא מציג אותן כדבר טיפשי.אבל זה דיי סותר את עצמו.שמתם לב כמה הוא כתב עליהן!?אני בטוחה שהוא הקדיש הרבה הרבה הרבה מחשבה למה שהוא כתב, והשקיע שם המון.וכל זה מעיד על דבר אחד - מי שחסר חיים פה, זה הוא בעצמו.לאנשים אין מה לעשות היום.פשוט גועל נפש.איכס.

../images/Emo107.gifאיזה מהם?

למאמר של 'שסק'? זה סתם משעשע
לא קראתי את הכל לפני ששלחתי את ההודעה... עכשיו אני קוראת. טוב, זה באמת די דבילי O_O ולמען האמת.. [אזהרה, מה שאני כותבת בהמשך הוא לא לעניין] כמעט כל מי שבפורום הזה הוא חסר חיים.. אין לנו שום דבר אחר לעשות בחיים? אנחנו לא יכולים להעסיק את עצמנו בדברים יותר מעניינים? ~_~

Yoley

New member
חחח... יש כזה כתב גם באנגלית...

ובאנגלית זה יותר מגניב ^^

YuviChan

New member
מנצל"שת

היייי....תקשיבו........... הדיסק Anime הוא דיסק של אינויאשה?

למעלה