שובה של האפרסקה (המצודדת)

זה נורא אינדיבידואלי (וארוך...)

אני למשל יותר משתפת ויותר מספרת ואילו בעלי - כלום. האמת היא שלי היה "מזל" ורוב חברותיי עברו/עוברות טיפולים ברמה כזו או אחרת כך שאני "בחברה טובה". אבל יש לי כמה דברים להגיד לך: 1. אין מה לעשות - הנושא הזה הוא לגמרי issue - אי אפשר להתעלם ממנו - צריך ללמוד לחיות איתו. 2. לגבי לספר בעבודה - אני לא אומרת אם כדאי לך או לא כדאי לך, אבל מה שכן כדאי לך... זה לדעת שלפני כשנה וחצי שנתיים עבר חוק לפיו אסור לפטר אישה בטיפולי פוריות. ממש כמו איזה בהריון. כמובן שעל הבוס שלך לדעת את זה על מנת שהוא לא יוכל לפטר אותך... ולכן - זה גם שיקול. אני יכולה לומר לך שאחרי שנה של טפולים, סיפרתי בשבוע שעבר לבוס שלי ואני חושבת שזה הדבר הכי חכם שעשיתי. אבל שוב - לשיקולך ולו רק מהסיבות הפרקטיות

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום לקראת הריון במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

m i c h a l y

New member
אפרסקה מתוקה../images/Emo20.gif

ברוכה השבה מארצות הקור (אם את מצוננת אז זו ברכה מתאימה, לא?) נראה לי שעל כל השאלות ענו לך כבר, אני ממש מקווה שהאיק' יוביל לחממת זקיקים רצינית החודש, כמובן עם זקיק אחד מוביל... לגבי הזריקה - אני לא קיבלתי, אבל אולי לזה התכוון הרופא כשאמר שהשלב הבא זה איק' בתוספת זריקה?
אני והזקיק המוביל שלי (מקווה שהוא כבר לא קיים...) ממתינים בסבלנות (או שלא) עוד בערך שבוע כדי לעשות את הבדיקה. האמת שהתזמון יצא מדויק כי בדיוק עכשיו הגיע הקיץ ומריטת השערות משתלמת.... אז שיהיה לך חודש מצוין ופורה, מיכל. ואה כן, לגבי החברה, תראי, אני נמצאת בהתלבטות דומה. אני גם מרגישה שכמה שאנחנו מדברים על זה ביננו בא לי לחלוק גם עם מישהו אחר. אני עדיין לא מצאתי את מי לשתף בדיוק (כל מיני שיקולים...)אבל באופן עקרוני אני יכולה לספר לך שזה נראה לי סופר נכון, ואין לך על מה להיצטער! חיבוקים ונשיקות, מיכל.

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום לקראת הריון במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

28קטנה

New member
הי אפרסקה וברוכה החוזרת!../images/Emo82.gif

מחזיקה לך אצבעות עם הטיפולייט החדש והרבה אורך נשימה!

למעלה