שובו של הדיאז!

• פותח הנושא ok6
  • פורסם בתאריך

ok6

New member
סורי אבל אני לא רואה איך ללוחם שהתקשה בעמידה

מול אקיאמה יש מה להציע מול אנדרסון סילבה, אני לא אומר שהוא אוברייטד אבל אני ממש לא רואה את מנצח את סילבה לעומת ויידמן לדוגמא.
אני חושב שיש לו הרבה מה להוכיח מול ויטור ובמידה והוא מנצח במימד העמידה מול ויטור אני אשנה את דעתי אבל אני לא חושב שזה יקרה...

udi102

New member
לבלצ'ר אין סיכוי מול סילבה

לא בעמידה זה בטוח ובקרקע דווקא הוא יכול להכניע את סילבה אבל אין לו את היכולות לקחת אותו לשם .

אני רוצה בלצ'ר -מאיה , אני מאמין שבלצ'ר לוקח אותו בענק

udi102

New member
הוא הבין שמול GSP אין לו סיכוי ...

העיקר פדות בזמנו טען (ולא מעניין אותי אם בציניות או כדי למשוך קוראים לכתבה שלו) שGSP מפחד מדיאז .
GSP עם רגל אחת ינצח את דיאז ואם GSP עצבני כבר ראינו מה קרה למאט סרה (עד היום הצלעות שלו כואבות)

ok6

New member
אני ממש לא חושב שזאת נקודת המבט של ניק דיאז

דיאז הוא לוחם שלא מפחד מאף אחד המניע העיקרי שלו בלחימה כמו שהוא תמיד ציין אותו היה לעשות הרבה כסף,אחרי ההפסד לקונדיט דיאז לא יכל לקבל את הקרב מול סיינט פייר (קרב שהוא ביקש במשך הרבה זמן) אז הוא מבקש קרב מול היריב היחיד שיכול להכניס לו הרבה $$$ כמו סיינט פייר.
אם כבר אתה מדבר על סיכויים יש לדיאז סיכוי יותר טוב לנצח את סיינט פייר מאשר סילבה,סיינט פייר יכול להיות עצבני עד מחר אבל העובדות מדברות בעד עצמן (הוא לא סיים יריב מאז2009) ואני לא חושב שהוא יסיים את דיאז שהוא לוחם סופר קשוח עם סנטר מעולה אבל לנצח 50-45 בג'בים+טייקדאונס הוא כנראה ינצח.
סיינט פייר הוא לוחם מעולה אבל את דיאז מעניין רק הכסף ולהפסיד 50-45 זה לא המניע שלו להמנע מקרב,למרות שהמצ' אפ נשמע קצת מצחיק אני תמיד ארצה לצפות בקרב של דיאז כי הוא תמיד נותן שואו טוב משהו שכבר אי אפשר לומר על סיינט פייר וחבל כי פעם היה ממש כיף לראות אותו נלחם.

AmitNHB

New member
עזוב אותך מדירז. סורס אמר שיש מצב

שסילב הירד ל 170 לפגוש את GSP

http://mmajunkie.com/news/29906/sil...n-but-gsp-leading-candidate-for-ufc-champ.mma

udi102

New member
לא יקרה לעולם ....

מהסיבה הפשוטה שGSP לא טיפש אם לפני הפציעה הקשה הוא שקל לכיוון השלילי קרב מהסוג הזה בגלל הבדלי הגודל ,לא בטוח שמשהו יתשנה במיוחד שיש לו קרב קשה מול קונדיט ועתידו לוטה בערפל .

אם סילבה באמת יחתוך לWW ודיינה ירצה שהקרב יקרה ,GSP לא יסרב ואם הוא יחזור ליכולת שלו בקרבות מוץ פיץ ואלבס יש לו סיכוי גבוהה .

זה שסוארז מחשיב את פרנקלין יריב ראוי יותר מווידמן זה על גבול ההזוי ,אני לא יודע אם לצחוק או לבכות .....

ok6

New member
אני חושב שאד סוארס קורא טוב את התמונה...

אנדרסון בסוף הקריירה (בן 38) נשארו לו מעט קרבות והוא רוצה לנצל את המומנטם כדי להרוויח כמה שיותר כסף בלי להסתכן בהפסד מול יריב קשוח,סוארס לא באמת חושב שפרנקלין יותר ראוי הוא יודע שפרנקלין הוא "שם" יותר גדול מכל שאר הקונטנדרים + קרב קל= $$$.
בקשר לסיינט פייר- לא מפתיע שאם סילבה בוחר סופרפייט הוא מעדיף את הקרב מול האלוף במחלקה שמתחתיו שבמקרה מתאושש מפציעה קשה (המשוואה חוזרת- "שם" גדול + קרב פשוט = $$$) קרב מול ג'ונס הרבה יותר הגיוני בגלל העובדה שלגונס יהיה מחסור בקונטנדרים (בניגוד לסיינט פייר) אחרי הנדו וגם הבדלי הגודל בינו ובין סילבה פחות גדולים מאשר סילבה וסיינט פיר.
אבל סילבה לא ילחם מול ג'ונס כי ג'ונס לא נכנס בחלק ה"קל" במשוואה (לא שסיינט פייר הוא קרב קליל אבל לעומת ג'ונס הוא כן) וחבל כי זה קרב שצריך לקרות וספורט הmma זקוק לו נואשות אחרי התקופה היבשה שהוא נמצא בה בתקופה האחרונה.

udi102

New member
אני מסכים איתך

מה שאני עדיין לא מבין איך אנשים כאן בפורום חושבים שההבדל גודל בין סילבה לGSP קטן מההבדל בין סילבה לגונס . וזורקים לי נתונים מגוחכים על המשקל שGSP נלחם בו מול שילדס .

סילבה גדול מGSP בראש ויש לו ריץ גדול יותר והוא עולה לקרבות עם לא פחות מ200 פאונד לעומת GSP שעולה אולי אם 185 וזה בספק .

גונס גבוה במעט מסילבה ומחינת משקל לא עולה עליו בהרבה .

סילבה כל קרב קשה שמציעים לו בורח שנתיים עד שאין לאן לברוח ושנה לוקח לו להתכונן לקרב בצורה הזאת הוא מייאש את היריב , בכל אופן בא לי לראות את ווידמן כניע את סילבה ומוציא לו איזה כתף , נמאס לי מהאוברייטד הזה שכל הקריירה נלחם בלוחמים בינוניים והישראלים הטפשים קונים כל מה שדיינה אומר להם

ok6

New member
אתה לא חושב שקרב מול ג'ונס הוא יותר הגיוני?

fatnoam

Active member
אותי מעניין לראות איך GSP יהיה

מול לוחם שמסוכן בעמידה והוא לא יכול להטיח בקרקע מתי שרק בא לו.

מצד שני גם מעניין אותי איך ג'ונס יגיב לסטרייקר טוב בהרבה ממה שהוא פגש עד עכשיו, שלשם שינוי גם ידע להתחמק מהקרקע או להגיב טוב אם וכאשר יגיעו לשם.

בכל אופן ברור שהגודל משחק תפקיד ויחסי הכוחות הם ג'ונס > סילבה > סנט פייר.

ok6

New member
מסכים איתך בחלק מהדברים

אני חושב שיהיה מאוד מעניין לראות איך סטרייקר מוכשר וטכני כמו סילבה יתמודד עם הריץ' של ג'ונס אבל אני חושב שזה יהיה פחות פקטור בקרב, שים לב שג'ונס נהיה זהיר יותר מקרב לקרב (לודגמא שוגאן עד לקרב מול אוונס) והעובדה שגונס נלחם תחת גרג ג'קסון (איכס) = ג'ונס יקח 0 סיכונים= הימנעות מסטרייקינג במידת האפשר +טייקדאון + מרפקים עד לtko המיוחל (או הכנעה אבל פחות סביר לדעתי).
ג'ונס נלחם מול לוחמים עם tdd יותר טוב מסילבה =אוונס+ראמפייג'+ביידר
ג'ונס נלחם מול שוגאן שהוא ידוע כלוחם מאוד מסוכן מהגב (יותר מסילבה לדעתי) והוא פשוט ישיב בגארד ופיצץ אותו עם הידיים הבלתי האפשריות שלו בלי להתסכן יותר מדי...
השורה התחתונה היא שסילבה יכול לסכן אותו בעמידה אבל ג'ונס לא טיפש הוא לא יכנס לקרב עמידה מול לוחם שהמומחיות שלו זה קאונטרסטרייקינג,הוא פשוט יקח אותו לקרקע ויביא את הקרב לעצירה.

fatnoam

Active member
אמרת בעצמך

שג'ונס לא ירצה לעמוד ולהחליף עם סילבה, משמע הוא ינסה לקחת לקרקע.

תחבר את ה-TDD של ראמפייג', אוואנס וביידר ביחד, ולא תגיע לדבר שג'ונס דואג ממנו כמו לקבל ברכיה מסילבה בדרך שהוא סוגר מרחק בשביל להטיל.

אני חושב שג'ונס עדיף על סילבה במאץ' אפ, אבל בניגוד לכל מי שג'ונס נלחם איתו עד היום, סילבה יוציא אותו מה-COMFORT ZONE שלו. עצם זה עלול (עשוי) לגרום ל-TKO לטובת העכביש.

moriarty

New member
מתאבקים מוכנים לספוג ברך כדי לקחת לקרקע

זה לא נעים אבל אם זו ברך אחת ג'ונס יוכל לעמוד בזה.

ok6

New member
אתה שוכח דבר אחד

מי שמכתיב איפה הקרב יתנהל הוא ג'ונס,והוא יקח את הקרב לקרקע....
לסילבה אין את הכלים לשים את ג'ונס על הגב או להשאיר את הקרב בעמידה אז איך בדיוק הוא יוציא אותו מהקומפורט זון שלו?
גו'נס מטיל בד"כ מהקלינץ' ושם לברכיות של סילבה לא מהוות סכנה ממשית(סילבה לא יתפוס אותו בתאי פלאם),ג'ונס לא יצלול לדאבל לג טייקדאון הוא פשוט יסגור את המרחק יכניס לקלינץ' ויטיל אותו...
הסיכוי היחידי של סילבה לנצח זה הוא אם ג'ונס יהיה פזיז בעמידה אבל לא הייתי בונה על זה לאור מה שכתבתי בפוסט הקודם.
ג'ונס tko לסילבה אין מה להציע פה זה המצ' אפ הכי גרוע שיש בשבילו.

moriarty

New member
ג'ונס לא יטיל את סילבה מהקלינץ'

אני לא רואה את זה קורה.

fatnoam

Active member
מסכים שג'ונס מאץ' אפ גרוע לסילבה

אבל תסכים שסילבה הוא גם המאץ' אפ הכי גרוע לג'ונס לא?

מהחצי-כבד ומטה כמובן. ג'ונס, שאוכל סטרייקרים, לא צריך לפחד מאף לוחם יותר ממה שהוא מפחד מסילבה.

בגלל זה אני חושב שהוא יהיה נורא זהיר ויחשוב פעמיים על כל דבר, ולכן יהיה מחוץ לקומפורט זון.

ok6

New member
אני חושב שהמצ' אפ הכי גרוע לג'ונס זה..

או לוחם שישים או על הגב כל הקרב או לוחם עם סטרייקינג ו tdd מעולה שלא יתן לו להכתיב איפה יהיה הקרב ויכפה עליו קרב עמידה שם יש לו הרבה חורים.
אז לא, אני ממש לא חושב שסילבה הוא מאצ' אפ גרוע לג'ונס אני חושב שהוא מאצ' אפ די קל בשבילו ובגלל זה הוא ימשיך לטעון שג'ונס "חבר" שלו והוא לא רוצה להלחם מולו...
אבל כל זה לא משנה כי אנדרסון בחיים לא יסכים לקחת קרב מול ג'ונס, יש סיבה שהוא מבקש את רוקהולד,סיינט פייר,פרנקלין והמחנה שלו (סוארס) אפילו אמר שהם התלהבו מהרעיון של דיאז אז אתה מבין איזה מאצ' אפים סילבה מחפש, והאמת שזה נורא חבל כי קרב ביניהם הוא די מתבקש :\

למעלה