שובו של עציץ

באז באז

New member
נכון

המקסימום זה להסכים להמשיך להיות מחוץ לחומה. זה להסכים להיות בתחתית סדר העדיפיות. לא אמרתי שאני מוכן לעשות את המקסימום. אם אני יעשה אותו, לא יהיה טעם בעיני בזוגיות הזו.

crisRobin

New member
קח אחריות על עצמך

אם חשוב לך שהיא תדע דברים על עצמך, ספר לה אותם, את הדברים שלך חשוב לדעת עליה תשאל. לכל אחד יש את החומות שלו, ישנם אנשים שבונים את החומות יותר קרוב לעיר ואחרים צריכים יותר מרחב בתוך החומות לכן הם בונים אותם יותר רחוק. לטף את החומות הללו, לא בנקודה אחת, אל תקדח ותנסה לשבור את החומות (נפט לא תמצא, מבטיח) אלה תלטף, תבדוק איזה חלק של החומות יותר גמיש, יותר מגיב למגעך. ויש חומות שגם אם תקיף את החומה 7 פעמים עם חצוצרות ותופים, החומות לא יפלו, לא בשבילך לפחות וגם זה בסדר וצריך ללכת הלאה.

crisRobin

New member
מ ש ו כ נ ע

ואם קראת את שלי עד הסוף, יש גם האפשרות שניסינו את כל מה שאנחנו רוצים לנסות (זה אף פעם לא כל מה שאפשר לנסות) ופשוט צריך לקחת אחריות ולראות איך מוצאים את בן הזוג שיגרום לנו לרצות, לחייך, לעוף. להלחם על מערכת זאת לא תמיד הדרך הנכונה

באז באז

New member
לא הבנתי

שאתה אומר תקח אחריות אתה מדבר על זה ש: 1) על זה שאני צריך לספר לה מה שחשוב לי לספר לה (למרות שלי לא חשוב לספר לה, היא זו עם הצורך לשמוע - אם היית קורא). 2) על זה שאני צריך להמשיך לשאול אותה (למרות שהיא לא משתפת פעולה - אם היית קורא). 3) על זה שאין לך בעצם מושג מה צריך לעשות עם החומות - אבל אני צריך לקחת אחריות עליהם. 4) או לפי ההודעה השניה שלך לקחת אחריות זה להמשיך הלאה (אם היית קורא היית יודע שזה מה שעשיתי). העיקר לקחת אחריות.

crisRobin

New member
סליחה

לא התכוונתי להעליב ואם כך התחושה נתפסה אצלך אני מתנצל. בהצלחה

crisRobin

New member
שמח שכך

כשכתבתי "תיקח אחריות על עצמך", לא היה לזה קונטקסט רע, אלא להפך. תחליט מה אתה רוצה לפני שאתה הולך לענות על צרכיו של האחר. אם היא רוצה לדעת עליך יותר, שתף אותה בדברים שאתה רוצה שהיא תדע עליך (לא הבנתי את המשפט "למרות שלי לא חשוב לספר לה"). תמיד זה נחמד שהשני מביע התעניינות. ואם אתה מרגיש שהיא משחקת משחק שלך לא נעים איתו - תיקח אחריות ולך. אני מתנצל, קראתי שוב ושוב ולא הבנתי שסיימת עם הקשר. כשאמרתי "קח אחריות" התכוונתי תעשה את אשר טוב על ליבך, תקבל החלטה מושכלת ותמשיך איתה. ושוב מתנצל על חוסר ההבנה

באז באז

New member
עכשיו זה כבר ברור...

לקחת אחריות פשוט מעלה לי את הקונוטציה הפוליטית השגורה.

למעלה