אוא, ציף. מזל טוב, לידה קצרה וקלה. כיף לך! החלמה קלה והתאוששות מהירה!
ו ו שתי New member 6/8/05 #23 אוא, ציף. מזל טוב, ../images/Emo65.gif לידה קצרה וקלה. כיף לך! החלמה קלה והתאוששות מהירה!
א אמא של פילפילון New member 6/8/05 #26 ../images/Emo49.gif איזה צ'ופצ'יק מכובד מזל שהקדים קצת, אחרת, איך היה יוצא? טוב לקרוא שעבר בשלום מה שלום ישי? ואיך את מסתדרת עם שניהם? שתדעו טוב, בריאות ומשפחתיות!
../images/Emo49.gif איזה צ'ופצ'יק מכובד מזל שהקדים קצת, אחרת, איך היה יוצא? טוב לקרוא שעבר בשלום מה שלום ישי? ואיך את מסתדרת עם שניהם? שתדעו טוב, בריאות ומשפחתיות!
צ ציף שלי New member 6/8/05 #32 ישי מסתגל לבובה שהצטרפה למשפחה הוא לא נוגע בתינוק ורק מסתכל מרחוק. אבל כשאני מניקה הוא קצת מתלונן ומחפש תשומת לב.
ישי מסתגל לבובה שהצטרפה למשפחה הוא לא נוגע בתינוק ורק מסתכל מרחוק. אבל כשאני מניקה הוא קצת מתלונן ומחפש תשומת לב.
ט טלי בארץ הלמה New member 6/8/05 #27 איזו לידה טובה! וכל הכבוד לצ'ופצ'יק שידע איך לצאת במשקל כה מכובד ובלי לקרוע את אמא.
ש שרון של לוטן New member 7/8/05 #33 מזל טוב!../images/Emo65.gif כמה מרגש! תעדכני אותנו כשיהיה שם. את נשמעת מצויין!
א אפרת12 New member 7/8/05 #34 ווה-ווה-ווי-ווה../images/Emo2.gif ../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif איזו לידה מהסרטים ואיזה משקל מכובד עליו. ושוב ענקי ושתגדלו אותו בכייף ובשמחה ולמעשים טובים וכן הלאה... אני כל כך שמחההההההההההההההההה
ווה-ווה-ווי-ווה../images/Emo2.gif ../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif איזו לידה מהסרטים ואיזה משקל מכובד עליו. ושוב ענקי ושתגדלו אותו בכייף ובשמחה ולמעשים טובים וכן הלאה... אני כל כך שמחההההההההההההההההה
D daldan New member 7/8/05 #37 וואו איזה לידה! ואיזה משקל! כל הכבוד, ממש לידה מתנה שיהיה (שוב) המון המון מזל טוב מאחלת התאקלות מהירה של ישי למעמד החדש
וואו איזה לידה! ואיזה משקל! כל הכבוד, ממש לידה מתנה שיהיה (שוב) המון המון מזל טוב מאחלת התאקלות מהירה של ישי למעמד החדש
א אמברון New member 8/8/05 #44 מזל טוב ../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif איזו לידה כייפית! ברוך הבא לעולם צ'ופצ'יק
מזל טוב ../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif איזו לידה כייפית! ברוך הבא לעולם צ'ופצ'יק