אחרי שיפוץ, הן כל כך הולכות להדפסה על קנווס.
N Nightborn New member 22/10/07 #11 יש הרבה בעיות בפיתוח. כל מיני כתמים וסימנים שלא מופיעים בנגטיב, אבל בתמונה הסופית כן.
O o0 מוגמוג 0o New member 22/10/07 #20 ניסיתי לתקן ../images/Emo3.gif וניסיתי (נסיון כושל כמובן ) להעיף את התחתונים השחורים.. תמונות על הפנים
ניסיתי לתקן ../images/Emo3.gif וניסיתי (נסיון כושל כמובן ) להעיף את התחתונים השחורים.. תמונות על הפנים
C Cinderella14 New member 23/10/07 #26 אני מקווה שהתמונה הזאת יותר הגיונית מהתמונה עם העננים פשוט לא רציתי להקפיץ את הנושא הקודם אז שמתי פה.. תגידו לי פליז כל הערה שיש לכם, אני אשמח לקבל בקורת
אני מקווה שהתמונה הזאת יותר הגיונית מהתמונה עם העננים פשוט לא רציתי להקפיץ את הנושא הקודם אז שמתי פה.. תגידו לי פליז כל הערה שיש לכם, אני אשמח לקבל בקורת
D DanaLior New member 23/10/07 #28 וואו! ממש ממש מקסים!! רק מה שהפריע לי היה החיתוך של הקיר עם השמיים שנראה קצת עקום.. והראש שלנו נראה מעט מודבק.. אבל באמת אהבתי =]
וואו! ממש ממש מקסים!! רק מה שהפריע לי היה החיתוך של הקיר עם השמיים שנראה קצת עקום.. והראש שלנו נראה מעט מודבק.. אבל באמת אהבתי =]
C Cinderella14 New member 23/10/07 #32 כע בחיתוך של השמיים עם הקיר והחלון ממש לא השקעתי יותר מידי :/.... ועם הראש זה מה שהצלחתי [פה דווקא השקעתי יותר]
כע בחיתוך של השמיים עם הקיר והחלון ממש לא השקעתי יותר מידי :/.... ועם הראש זה מה שהצלחתי [פה דווקא השקעתי יותר]