שוב בומים

pcp1

New member
שוב בומים

היום יותר נכון היו רעידו שמזכירות רעידות שנוצרות מבומים על קוליים האם מישהו הרגיש כבר ראיתי שבפורום אקלים ואטמוספירה דברו על זה אני אישית לא הרגשתי היום כלום רק אתמול

כריסטין

New member
הרגשתי רעידות קלות!

הרגשתי את הספה זזה , חשבתי שמדובר על רעידת אדמה קלה חיפשתי מייד באתרי חדשות אם אכן היתה רעידה אבל לא היתה תזכורת על רעידת אדמה אז חשבתי שכנראה היה נדמה לי .. אז עכשיו שהבאת את הכתבה זה מסביר את הרעידות אבל באמת לא היו בומים .. אולי תופעה חדשה של כדור הארץ?

כריסטין

New member
זה היה דיי חלש ..

רעידת האדמה האחרונה לדוגמא היתה יותר חזקה . (למרות שהרעידה של היום לא היתה רעידת אדמה)

Gilliana

New member
חנן, המקור עפ"י דעתי הפעם...

היה באיזור תל נוף-ית שמש. אפשר להגיד שהייתי נוכחת היום פחות או יותר ב-Ground Zero של האירוע.

pcp1

New member
אני מאזור עמק יזרעאל

והרגשתי ריעידה הנ"ל וגם תרעידה שדווח עליה לפני מספר שבועות יש לציין שהרעידבה הקודמת היתה חזקה הרבה יותר אגב היום בסביבות 18:00 ראיתי ניראה לי מטאור היה ביותר שראיתי בחיים ותאמינו לי שראיתי כבר דברים יפים ממש למשך 2 שניות עם שובל כתום הייתי עם מצלמה אבל לא תפסתי אותו לצערי

Gilliana

New member
הממממ...

הייתי אומרת אם כך שנתיב הטיסה הוא צפונה. אם כך - לא איראן על הפרק, אולי סוריה...

ירדן121

New member
חחחחח ישבתייי בכיתה באמצע שיעור..

והיהה בום ממש חזקקק והיו גם עוד מלא בומים וכל החולנות רעדנוו זה היהה מפחידדד.. טחחחחחחחחח........... (-:

pcp1

New member
רעיון

אני לא יודע אם זה כבר הועלה או האם זה אפשרי אבל אני ירשום בכל זאת האם בומים כאלה יכולים להיגרם מרעש שיוצר מטאור לפני כניסתו לאטמוספירה?? גם אם המטאור קטן ונשרף מהר עדיין יכול לעשות רעש כזה???

Gilliana

New member
בומים + רעידות

היום לקראת השעה חמש בערב באיזור מרכז הארץ - כולל סאונד לא שגרתי של מנועי סילון. אני מניחה ששוב היתה פעילות "אורורה" באיזור. מה שמטריד אותי הוא רק מה הסיבה לפעילות הוגברת בחודש-חודשיים האחרונים כולל ה-"הסתכנות" בחשיפה. נשמע כאילו משהו מאד דחוף על הפרק.

pcp1

New member
האם בימים אלה יש מטר מטאורים

אן משהו בסגנון?

ירדן121

New member
אממממ כןןן בימים האלה יש את מטר

הליאונידים...בכל שנה זה כך.. לפני שבוע הוא היה בשיאו...

Gilliana

New member
I'll say...

הגיוני ביותר

pcp1

New member
אמן נחכה ונראה

הגיע הזמן באמת להוריד למדינה הזאת תאוויר

למעלה