שוב בומים

חפY

New member
הלוואי ומדובר בעב"מים ../images/Emo112.gif

הלוואי, ובסופו של דבר, כל האפשרויות הארציות ישללו ויסתבר שאלו חלליות חוצונים אשר מתכננים הופעה פומבית מול עיני כל העולם. אבל, בטח אפשרות יותר הגיונית תסביר הכל.

pcp1

New member
ברור לך שדבר כזה יגרום לשינוי

כלל עולמי שינוי שהאנושות בכלל לא יכולה לעלות על הדעת. המוח שלנו בכלל לא ניראה לי יהיה מסוגל לעקל דבר אדיר שכזה. אמן אמן אמן שזה יהיה למרות שהסיכוי פחות מאחוז לצערי אבל עדיין יש תסיכוי {:

pcp1

New member
תראו משהו

בתמונה ניראה הר הכרמל בעיגול האדום שהוספתי יש שמועות על בסיס סודי לרגלי הכרמל יש באזור גם בסיס בשם ג"אלמי שהוא בסיס אספקה לשעות חרום לא בסיס פעיל במיוחד אז הכוונה היא לא לביסיס ג"אלמי הרגיל אלה לבסיס שאולי מסתתר לרגלי הכרמל יש כביש שעובר ליד אותו בסיס משוער יש הרבה עצי אקליפטוס שם מישהו שמע על דבר כזה??

gozlan8

New member
ורק כאן בצפון

שום תנודה מיוחדת, למעט פעילות מטוסים שקשורה למתרחש בצפון מבחינה בטחונית. שום בומים, שום זעזועים.....

Gilliana

New member
חבריה...

עדיף לא לפרסם נתונים כאלה בפורום, בטח שלא עם מפות וסימונים - מדובר בסודות צבאיים שבין אם הם נכונים ובין אם לאו, עלולים לגרום נזק לבטחון המדינה במידה ויגיעו לעיניים ולאזניים הלא נכונות.

Sid

New member
זו תוכנה שנגישה לכל אדם בעולם

לא בעיה להוריד אותה (בחינם) ולתפעל אותה...

Gilliana

New member
זה לא העניין...

להוריד ולתפעל - אין ספק והעניין ברור. הנקודה היא ה-Pinpoiting. מיותר לחלוטין ורק יכול להזיק.

pcp1

New member
מנהלי הפורום היו יכולים למחוק

תהודעה אם היא עלולה לסכן את ביטחון המדינה מה שקשה לי להאמין

Gilliana

New member
לא לא, לא צריך למחוק

אני רק חושבת שלהבא רצוי להמנע מהודעות כאלו. ועם כל הכבדו למנהלי הפורום, ויש לי הרבה כבוד - לא תמיד שמים לב או מודעים לעניינים מהסוג הזה. ואולי אני גם "צדיקה" יותר מהאפיפיור, אבל כך הורגלתי. כמובן וכמובן שלא היה כאןן חלילה משהו אישי - רק ציינתי שבאופן כללי, יש נושאים שהשתיקה יפה להם.

pcp1

New member
אוקי בסדר גמור אז אני לא יעלה

דברים שיכולים לעורר בעיות תודה לך על ההתייחסות בכל מקרה

Gilliana

New member
../images/Emo13.gif אין על מה להודות

וזאת הזדמנות לשאול אותך ואת שאר חברי הפורום מה דעתכם: האם צריך אכן לפרסם את כל האמת? האם ממשלת ארה"ב למשל, צריכה היתה לפרסם לכלל הציבור את הממצאים האמיתיים ברוזוול? נניח שלממשלה נודע שבעוד 7 שנים מהיום צפויה פלישה חייזרית כוללת, האם יש לפרסם את הידיעה הזו?

כריסטין

New member
דעתי בעניין......

הממשלות צריכות לספר את האמת בשלבים לא בבת אחת , אבל כן חייב לספר את האמת ולתת הסברים שאין ממה לפחד . אחרי הכל מתקופת התנ"ך יש עדויות על עב"מים , ז"א שהם כאן ויתכן עוד הרבה לפנינו , אז אחרי אלפי שנים אם לא התרחשה פלישה אז כנראה שגם בעתיד לא תתרחש .

Gilliana

New member
גם אם...

... פרסום הודעה כזו יגרום ליותר נזק מאשר תועלת? תחשוב רק על תוצאות הפאניקה הנוראית שידיעה שכזו תגרום. לא נצטרך לדאוג יותר מהחיזרים - אנחנו בעצמנו נהרוג זה את זה. כתקדים - ניתן לקחת את פרשת "מלחמת העולמות" בארה"ב בשנת 1938. אם מעניין אותך, אשמח לספר.

Gilliana

New member
מעניין אותי לדעת...

על סמך מה את חושבת שלא תתרחש. האם העובדה שבמשך אלפי שנים לא התרחשה מונעת מכל לקרות מחר בבוקר? עוד חמש דקות? עוד עשר שנים? איפה הקשר? שאלה שניה: גם אם נניח שלא מדובר על פלישה אלא על משהו הרבה פחות מפחיד, את באמת חושבת שניתן יהיה להרגיע את הציבור בקלות?

כריסטין

New member
אז ככה...

לדעתי כל הרעיונות של פלישה דיי מתאימים לסרטי המדע בדיוני , קודם כל הטענה העיקרית נגד בתאוריה הזו היא שציבליזציה בעלת כישורים לעבור בחלל ובין ממדי הזמן צריכה להיות מסוגלת ודאי לפלוש לציבליזציה שטסה פחות ממאה שנה. ושוב אם הם באמת היו רוצים לפלוש לכדור הארץ אז למה הם מחכים ? הרי הם כאן מימי קדם נכון ? אז אם אכן הם היו זוממים לפלוש כבר היו עושים זאת ולא מחכים אלפי שנים . חוצמזה לא נראה לי שיש להם "כישורים" גנטים לקיום על פני כדור הארץ ..

pcp1

New member
אבל את לא יודע איזה גזע של חייזרים

ביקר פה בימי קדם ואיזה גזע של חיזריים עלול לבקר פה בזמן שלנו יש כאלה שאולי לא מעוניינים לפלוש ובאמת לא מתאים גנטית לחיים פה ואולי יש כאלה שכן והם לא מצאו אותנו עדיין

אז את יודעת על הפלישה ב-2012:

גם אני וזה בגלל שראיתי את הפרק האחרון של "תיקים באפלה" ושם אמרו שזה יקרה, זאת כמובן אם את תומכת בתיאורית הקונספירציה שסדרות מסוג זה וסרטים שונים באו להכין אותנו על מה שצפוי...בחסות הממשלה... אני חושבת בכל אופן שיותר צפוייה כרגע מלחמה עם אירן, יכול להיות שבגלל זה יש יותר דיווחים על עבמ"ים כמו שהיה במלחמות העולם הקודמות...או שזה חלק ממשהו הרבה יותר גדול שאנחנו עוד לא מסוגלים לתפוס... מה שמעניין שלבני המאיה הקדומים היה לוח שנה שנקרא "צ'ולקין" והוא מסתיים ב-2012... בכל אופן יהיה מעניין לראות אם תהיה "מלחמת עולמות" בעוד 7 שנים.

Gilliana

New member
טוב, זאת היתה רק דוגמה

האמת היא שהרבה יותר שלוח המאיה מסתיים ב-21.12.2012 משום שזו תהיה שנת ההיפוך הקטבי הכפול,הן של כדור הארץ והן של השמש). לפחות זהו הצפי של רבים מהפיזיקאים והאסטרונומים. ולגבי אירן - אני לא צופה משהו רציני מדי, לא יותר מאשר מה שמתרחש כרגע בעיראק. לגבי "תיקים באפלה" - לפני כחודש וחצי הרציתי במסגרת פסטיבל אייקון 2005בנושא "מציאות ודמיון ביצירתו של קארטר". מדהים לראות עד כמה האיש יודע על מה הוא מדבר ואני לא מדברת כרגע על תאוריות הקונספירציה, אלא על העובדות ההיסטוריות והמדעיות שהוא נשען עליהן.

למעלה