שוב גזענות בגליל

שוב גזענות בגליל

ב"רקפת" לא רוצים לגור ליד שכנים ערבים. כשעושים סקר בגרמניה "האם אתה מוכן שיהיה לך שכן יהודי" וחלק עונים שלא, כולם בארץ מצקצקים בלשונם בצביעות...

מוחמד5

New member
ראיתי גם את הראיון

אין יותר מהמילה ג ז ע נ ו ת בכדי לתאר את המעשה והחשיבה. אחת ולתמיד ולנצח יש כאן גזעניים שמקומם לא בנינו, הרוב כאן רוצה לגור בשלום ובשלווה.

respecta1

New member
כן רק שיהודים לא משגרים כל יום

טילים לעבר ערים בגרמניה

respecta1

New member
לא אבל כמו שאתה יכול לראות מהפורום הזה

הרבה מהם תומכים בזה

מותר לי

New member
לא, אבל...

ערביי פרדייס משגרים זיקוקים לעבר זכרון יעקב

זאווס

New member
אם כבר תהיה חתונה

אז שתהיה בפרדייס
לילה טוב
לא מצליח לישון

לא ניסו לעשות לינץ' ביהודים, מה ניפחת?

הם עשו הפגנות אלימות, חסמו כבישים ויידו אבנים, ובשני מקרים עלו לכיוון ישובים יהודים להתקיפם, אבל מה לזה וללינץ'? מי שעשה בהם הרג לא מבוקר ובכמה מקרים על גבול הרצח, זה שוטרי משטרת ישראל, וכך גם קבעה וועדה שהקימה ממשלת ישראל.

ושוב השקר הערבי ממשיך

ערביי ישראל רצחו אזרח יהודי על הכביש החוף משום מה ערביי ישראל אף פעם לא מציינים את זה בטקסים שלהם ביום הזיכרון ומה שהחליטה הוועדה שהקימה המדינה לאחר מכן אני מנגב איתה את התחת הם לא חייו בצפון הם לא היו מנותקים משאר המדינה יש לי משפחה במשגב שהתבצרו בבית שלהם מפחד מלינץ אז שלא עבדו עליכם נ.ב כל הכבוד למשטרת ישראל ולגיא רייף שהצילו אותנו מנסיון הלינץ

שקר וכזב: דו"ח ועדת אור מלא בתיאורים

על ניסיונות לעשות לינץ' בנהגים יהודיים על הכביש. חוץ מזה הפורעים רצחו את ז'אן בכור הי"ד ע"י השלכת אבן גדולה על מכוניתו מגשר ג'יסר א-זרקא. כל ידידי הפורעים מעלימים את הרצח.

respecta1

New member
ועכשיו קראתי את הכתבה

זה בכלל לא גזענות יש ישוב יהודי שמתקיימות שם פעילויות בחגים היהודים וכו' כי זה ישוב יהודי...בדיוק כמו שאם עכשיו אני ארצה לקנות בית בכפר ערבי אם לא יסקלו אותי באבנים זה יהיה טוב ואז עוד אתה מדבר על צביעות?!

dragon74

New member
מה הראת בזה ?

יש גזענים בכל מקום. איך קידמת את הפתרון לבעייה ?

למעלה