שוב התקף חרדה מה יהיה כל פעם שיקבל מכה זה יחזור ?

זו לא שאלה מטומטמת בכלל

ככה זה התחיל אצל בן בפוביות מעכבישים וכלבים למשל
בן כמה הילד שלך ?
שנה שעברה זה עלה מדרגה והתחיל עם כאבי בטן ושלשול עשינו את כל הבדיקות האפשריות והגענו לרגישות ללקטוז מה שלא הביא אותנו למה הילד שוכב מתפתל במיטה ימים שלמים , אח"כ יום אחד האישונים גדלו וכיסו את כל גלגל העין .
יום אחר הוא קיבל מכה ביד - וזהו צריך רק לכרות את היד אין מה לעשות , רגל אותו סיפור - בטוח ששברתי אותה ולא דרך על הרגל 10 שעות .
&nbsp
בתוך זה רופא המשפחה עלה על כך שהוא בהתקף חרדה היינו צמודים לפסיכיאטרית ואם לא היינו מתייחסית הוא היה רגע לפני אשפוז פסיכיאטרי . התקף כזה אורך בין 3-6 חודשיים אצל ילדים . ההתבגרות , הפחד מכישלון , הקשיים בחטיבת הביניים לעומת היסודי הביאו אותו לכך , אני פשוט עייפה . הגענו למצב שנה שעברה שלא עזבנו אותו לדקה . ואלו היו ההוראות שקיבלנו מרופא המשפחה . מקווה שאחרי התעודת מחצית זה יעבור קצת .
&nbsp
תודה

yuliyuli1

New member
וואו, מתיש

הבן שלי בן 7.
אני רואה שגם בשבטוחים שחווים כל קושי אפשרי תמיד יש מקום לעוד

הקשיים משתנים בכל גיל וגיל ככה אני מרגישה

יש קשיים שנעלמים ואז צצים חדשים .

AnatShemer

New member
בנוסף למה שכבר הציעו

אפשר לחקור יחד איתו תהליכים של תיקון פצע ומכה. מהרגע שהגוף מקבל מכה, מתחילים תהליכי תיקון שבהם הגוף שולח סוכנים מרפאים (וכאן כדאי להיכנס באופן מאוד פלסטי שניתן לדמיין אותו כמו בסרט, לכל סוגי התאים של מערכת החיסון שמתגייסים, כיצד הגוף מוריד בצקת, חוסם כאב ע"י הפעלת תאי עצב מסוג בתא כדי לחסום את המסלולים של הכאב). הכאב הוא הסימן של הגוף להפעיל את המערכת הזאת, וכדאי לציין עד כמה שהיא גאונית.
ייתכן שאם המוח שלו יהיה עסוק במחשבה\התבוננות בתמונות וסרטונים שמתארים את התהליכים של ההבאה והריפוי, יהיה יותר קל.

למעלה