שוב זה לא עלה מה שרשמתי

srullli

New member
שוב זה לא עלה מה שרשמתי ../images/Emo123.gif

אז אני מניחה שאצטרך לרשום שוב....... :( הייתי כנראה ממש עייפה אתמול .....!!!!! מה באמת נפל עליי באותו רגע??? אני עדיין מנסה להבין..... ! :) השעשועים שלי בכלל לא היו משעשעים...... (והמאמר היה קצת משעמם ....) אני מניחה שקצת התייאשתי מלרשום..... אאמממ......אשלח לכם בנתיים עוד שעשוע קל ! סתם להעברת הזמן.....

srullli

New member
עוד אחד

דרך אגב, לפני ששלחתי את ההודעה הקודמת הספקתי לראות איזושהיא הודעה של רדסטורם ומשום מה היא נמחקה....... !! מה זה ?? טוב , ועכשיו אני שותקת !

RedStorm

New member
התמונה יפה...ו...

באמת היית עייפה מדיי אתמול (נראה לי) האתר דווקא דיי נחמד אבל המקצוע של הכותבת שך המאמר ....היה קצת מוזר הרפייה בעזרת בקבוקים צבעוניים ...לא??

srullli

New member
אכן ! קוספירציה ! בקבוקי צבע

נו באמת..... ושמת לב גם לשם משפחה שלה......... :))) תבדוק שוב...... טוב אני ילדותית .....

srullli

New member
רדסטורם

יש לך משהו מחייה נפשות במקרה...? זה לא כאילו שאני תורמת איזה מחשבה או בדיקה חדשה לגביי הסרט... אבל נראה לי שאתחיל לנקוט בשיטת הדממה , עד שהפורום יתחיל להפיח חיים.... היה לי לפני איזה שנה איזה שיגעון של הורדת וולפייפרים..... את רובם מחקתי כי הם נמאסו עליי......

srullli

New member
לפי דעתי תגובת מנהל הפורום

(בשם המנהל....) היא הסממן הראשון לגסיסת הפורום .......... helppppppp

RedStorm

New member
לי...היה

פעם היה שיגעון של הורדת פוסטרים של סרטים למחשב והורדתי המון עוד ועדו ועוד עד שנמאס לי .....והיום יש לי גלריה דיי גדולה... זה נשמע אדיוטי כאני חושב על זה עכשיו... בכל מקרה עזבי אותך מהמנהל אנחנו האזרחים אנחנו העומה אנחנו המחליטים!

RedStorm

New member
..............אני חייב לומר

למרות שהפורום דיי יבש ביומייים האחרונים את נמצאת פה כל הזמן תמיד אפשר לסמוך על תגובה שלך.... עכשיו אני אלך לבדוק את שם המשפחה שלה...

srullli

New member
אם זה כ"כ בולט

שאני כל הזמן כאן אז זה ממש ממש עצוב........! (תקופת התבטלות בבית......)

srullli

New member
טוב אני זזתי

והתכוונתי לעניין השתיקה לילה טוב , שינה עריבה ביי

rshilkrot

New member
השחרור ממש...

דפק לך את הקופסא הא? פתאום אין צבא, אז אין מה לעשות בחיים? סתם, אני צוחק. אני מת להשתחרר כבר ולהתחיל להפסיק לעשות כל הזמן משהו. או במילים אחרות להתחיל לא לעשות כלום.

RIPPER

New member
אני זוכר שאני

השתחררתי עבדתי תכננתי לסוע עם חברים לחול בסוף נשארתי כאן והם בפלורידה מיאמי ניו יורק רואים עולם

למעלה