לא צריך להזיע
אני כבר מימשתי את כל העיניין בבית, עובד מצויין. לא השתמשתי ב - dns2go אלא ב dyndns.org, שמספק את אותו השרות. הנה פירוט קצר של מה שעשיתי: א. להוסיף את המלה persist ל- /etc/ppp/options. זה ידאג שאחרי כל ניתוק, pppd יתקשר שוב, אוטומאטית, ללא צורך בהתערבות משתמש. ב. פתחתי חשבון ב- dyndns.org. יש להם שם clients להורדה שמעדכנים את ה - DNS אוטומאטית. אני משתמש ב- client שנקרא ddclient. ג. אני השתמשתי ב- /etc/ppp/ip-up ן- ip-down כדי להריץ ולהרוג שרותים שאני רוצה להפעיל/להרוג. דוגמא אחת היא הפעלת ה- client של dyndns.org בזמן עליית הקשר, והריגתו בזמן ירידת הקשר. עוד דוגמא היא הפעלה/הפסקה של ה- Firewall. זה בערך מה שעשיתי. משתמש אותי יום יום כל היום (שוב, יחי החופשי חודשי של בזק). המחשב שלי מחובר כל היום, ואני נגש אליו מהעבודה. כאשר נזק מנתקים אותי, pppd פשוט מחייג מחדש, ddclient מעדכן את כתובת ה IP/FQDN שלי. אני מסודר. לגבי הדומיין הדינאמי. אז כמו שאמרתי, נגיד ורשמתי את linux.dyndns.org, א הסקריפט שני מריץ(אני משאר שה- dns2go יש אפשרות דומה) מעדכן את ה- IP שאליו מפנה שם הדומיין. ככה אני לא צריך לעקוב אחרי כתובות ה- IP המתחלפות שלי, ותמיד יכול להשתמש בשם שרשמתי, linux.dyndns.org אם אתה צריך עזרה בהקמת תצורה כזאת, אני אשמח לעזור, תשלח לי הודעה כאן בפורום