תראה ..
בהגדרת התפקיד של DNAT הוא להוות מיסוך ופניה למחשב יחיד - בתצורה כמו שלך אתה מפזר את הקריאות לכמה מחשבים. האמת היא שניתן לבנות עוד מעך חוקים שיתייחס גם אל הרשת הפנימית וימסך גם כלפיה - כלומר כל קריאה שתגיע מהרשת הפנימית ל port מסויים תופנה אל מחשב אחר .. אבל עדיין יוכלו ברשת הפנימית לפנות ישירות אל אותו port ולקבל מענה .. כך שאין בזה יותר מידי טעם , אלא אם כן : 1. תיקח את אותו מחשב פנימי עם האתר , תפרוש עוד רגל ב pirewall ותחבר אותו שם ואז יש לך מה שקרוי 3 homes firewall ובכך אתה מונע גישה ישירה של 2 הרשתות אל המחשב - באופן ישיר , כל התנועה אליהם תועבר דרך ה firewall . 2. הקמת מערך firewall על המחשב שסוחב על עצמו את האתר ולמעשה פתיחת ה port שעליו עובד האתר רק כלפי ה firewal הראשי כך שמשום רשת לא יוכלו לגשת בצורה ישירה אל האתר על מחשב היעד .. הדבר הכי חשוב ... למה למען השם אתה משתמש ב IIS ??? בא לך לחטוף איזה נימדה או איזשהו משהו אחר ??? הרי מיעוטם של שרתי ה web הינם IIS ובכל זאת תראה כמה מדברים על "ווירוסים שפוגעים בשרתי ה web .." - אני לא ממש מכיר ווירוס שפוגע לי ב apache - כך שבטח הכוונה לכל אותם אלפי ווירוסים רשעים שמחפשים את אלו שעדיין משתמשים ב IIS .. * אגב מרבית הארגונים עובדים עם IIS כי הם לא ממש מכירים את ה APACHE --- אצלך ככל שאני מכיר , התירוץ הזה ממש לא יעבוד .. (בקיצור אל תגיד לי שאתה לא מכיר את הלינוקס כדי לעבוד איתו ..)