עונה לשם שינוי
אחרי תקופה מאוד קשה בבית, יצאנו, אני ובוני לחופשת קיץ של חודש בישראל. בעלי נשאר בסקוטלנד ואני מקוה שהוא לא יהרוג את עצמו
הטמפרטורות אצלנו בסקוטלנד הן בסביבות ה-15 מעלות. נחתנו בארץ ל-30-35 מעלות ואנחנו נמסות
.
הפעם החלטתי שכאשר בוני רוצה משהוא שלא מתאים לי, כמו ללכת למגרש משחקים בשעה 13:00, בשיא החום, אני מסבירה פעם אחת למה לא מתאים לי. לא קיבלה, בואי נלך, ואז תביני לבד למה לא, ובא לציון גואל. זה לא אני מולה יותר. ביומיים שאנחנו כאן זה עבד נפלא. שתלמד על בשרה
האם יתכן שיש לי ג'ט לג בין אירופה לישראל? אני לא מצליחה לישון פה. שוכבת
ערה עד 3-4 לפנות בוקר. אני, שבבית שנכנסת למיטה בסביבות 22:00, לא מצליחה להרדם פה. המזגן עובד, הבית שקט, וכלום. אולי יש יותר מידי מכשירי חשמל בחדר שינה (מזגן עיילי, טלביזיה על הקיר, שעון דיגיטלי שכל הזמן מראה לי כמה זמן עבר ואני עדין ערה, איזה עצבים
הבוקר סובבתי אותו שלא יהיה מולי
לקחתי את השליטה על הבית של אבא שלי. ניקיתי אותו לסטנדרטים שלי (אצלנו אין כמעט אבק, פה לא חסר כמו שאתם יודעים, אני לא יכולה לחיות עם זה) הלכנו לסופר ועשינו קניה של יותר מ-800 ₪, עם דברים שאני רגילה שיש לי בשביל להכין ארוחות. 800 ₪, לא האמנתי. יש לי מזל שאבא שלי הוא הבן אדם הכי נדיב בעולם
ועדין, לכי תכיני ארוחה שפה חסר תבלין, מוצר שלא חשבתי אליו, שם אין לי כלי הגשה, הסירים הם לא אותו דבר והמאכלים לא יוצאים אותו דבר. מכירים את זה? נו, מה אני מתבכיינת
יאלה, היום ארוחת ערב שישי בנמל ת"א
אני אוהבת את המקום הזה.
שבת שלום ולכל מי שחוגג, Happy 4/7.