שוב סוף שבוע כבר כאן

noaronen1

New member
השבוע שלי - בסימן חופש

אז איך עבר עליכן השבוע? לאמצעית היה רק שבוע חופש מבית ספר - מתחילה כתה ה' מחר וההתרגשות רבה, חשבנו שגם לקטן יתחיל בית ספר מלא מחר, אבל אז קיבלנו טלפון הפתעה מבית הספר שהודיע שהוא יבוא ל- assessment מחר-יום שני ויתר השבוע הוא בבית ורק בשבוע הבא ב-14 הוא יתחיל גן, כך שביטלתי את כל התוכניות שלי להשבוע ואני איתם.
קיטור השבוע - נורא מעצבן שמודיעים ברגע האחרון. זה ממש לא בסדר. אבל ציינתי כבר שאני לא מאוהבת בבית הספר הזה. הנה עוד סיבה למה...

מה היה טוב ועל מה הייתן רוצות לקטר?
היה טוב שהחלטתי שאני עם הראש בילדים. present 100%. באתי בראש לשבוע בכיף. ביום שני נסענו למקום מקסים שאשה הקימה ב- 10 אצבעות באמצע יער. היא קוראת למקום let's play outside במטרה שבעיקר ילדים בגיליי 11-13 במקום להיות תקועים מול מסכים יצאו לשחק בטבע כמו פעם כשאנחנו היינו ילדים. נדנדנות של פעם, חבלי טרזן, מגלשה שהם בנו והילדים החליקו במים. היה להם מאוד כיף. והיה גם לייזר טג בטבע ולא נעים להגיד אבל היה מאוד כיף לשחק נגד הילדים שלי. סוג של טרפיה

בערב ארזנו ללילה ונסענו למערב צפון קרוליינה להרים - כמו שקוראים לזה כאן. עשינו מסלול הליכה עם סולמות וחבלים והרבה אבנים מחליקות (בדיוק כמו שאני אוהבת), אבל רצינו לתת לילדים להתנסות במסלול קצת יותר קשה, קצת כמו המסלולים שאנחנו היינו עושים בבית ספר פעם בנערותנו לטפס על סלעים, להתדרדר על אבנים קטנות... למחרת עשינו tubing בנהר וישנו בעיר שנקראת Boone שהתגלתה כממש כייפית עם אוכל וקפה לא רע בכלל. בדרך חזרה עצרנו וקנינו באאוטלט נעלי ספורט חדשות לכל הילדים לקראת שנת הלימודים החדשה (וגם לאמא החביבה)

יש איזו תוכנית מעניינת לסוף השבוע?
היה 4th of July הילדים לא רצו זיקוקים. לבקשתם - לקחתי את הקטן והאמצעית לזירה של רולר /סקייטינג והיא לימדה אותו איך להחליק. עכשיו יש לי מטרה לשנה הקרובה ללמוד להחליק ולהפסיק לפחד. אני ממש רוצה.
וכמובן בריכה שנעשתה חלק מחיי היום יום שלנו וזה ממש כיף כשחם כאן כל כך...

שבוע נעים לכולם בהחלט!!!

למעלה