שוב פיטורים!

Bar Ben David

New member
שוב פיטורים!

מה דעכם על האפשרות שייפטרו את בריטני ודמי?
את מהן הייתם משאירים ולמי מהם הייתם נותנים בעיטה בתחת?

אני הייתי משאירה את דמי ומעיפה את בריטני אם רוצים שם גדול: ריאנה או קייטי פרי הן אופציה מדהימה.

Moses The Fish

New member
אם סיימון יפטר את בריטני

הוא יצטרך להביא את מינימום ביונסה.
אני לא חושבת שצריך לפטר את דמי, היא לא עולה הרבה כסף והיא מביאה המון עניין (בלי קשר ליכולותיה כמנטורית, שאני מאמינה שישתפרו מאוד אם היא תמשיך)

shaharEB

New member
לא להעיף אף אחת אני אומרת.

is00

New member
הבעיה עם קייטי פרי היא ש...

כבר כמה פעמים היא אמרה שאין לה שום עניין להיכנס לתכנית כזאת. וזה לא שלא הציעו לה. אם אני זוכר נכון היא הייתה אחת האופציות השנה באקס פקטור האמריקאי וגם ב- AI. ואם אני זוכר נכון... הציעו לה המון כסף. אפילו יותר ממה שמריה קארי מרוויחה ב- AI העונה.

אני אישית אשמח לראות אותה במשבצת הזאת, אבל זה לא ייקרה.

הצעות אחרות... אחרי שראיתי אותן על תקן שופטות אורחות ויועצות ב- TV:US השנה, אני אציע את ג'ניפר האדסון ואלאניס מוריסט. אולי גם את רובין ת'יק.

revicu

New member
התוכנית זקוקה ליציבות

זה עובד מעולה בדה וויס אותו צוות כבר 3 עונות
וזה עבד בעונות הראשונות של אמריקן אידול
אני במקום סיימון לא הייתי עושה שינויים, לבריטני ולדמי תהיה עקומת למידה

dilan angel

New member
רק לא זה!

לגבי בריטני - זה ברור שאסור בתכלית האיסור לפטר אותה.
בריטני זה נכס שאין כמותו.
אני הייתי בכלל בהלם שהיא הסכימה להשתתף בתוכנית כזאת.
וואלה , עם כל ה"ירידות" שלי ושלנו עליה כשופטת, היא דווקא לא רעה בכלל.

לגבי דמי-
סיימון הוא חירש אם הוא חושב שהכישלון של הקבוצה של דמי הוא בגלל ה'יכולות של דמי.
עם כל האהבה שלי לסיסי- היא זייפה בכל הביצועים עד ל2 תוכניות האחרונות כי היא הייתה חסרת ביטחון, פייג' היא אסון ליהוקי, וג'אנל זה פספסוס של הקהל האמריקאי המטומטם שמשום מה לא הבחין בכישרון שלה ..
האמת,
שגם סיימון די מזלזל בשיפוט שלה- כל דבר שהיא אומרת הוא "סילי" או "רדיקילס"...

הרייטינג מדשדש ולצערי הרב נראה לי שסיימון "יפיל" את זה על הבחירה בדמי ש'כשלה' כמנטורית.

הלוואי שלא

Shiri from the block

Active member
יקירתי... אני מתחילה להתאהב בך
האמת שדמי כן קצת הרסה את סיסי וג'נל..
אני חושבת שסיסי וג'נל היו הרבה יותר טובות באודישנים שלהן מכיוון שהיה לכל אחת את הדבר שעשה להן ביטחון- ג'נל לשחק עם השיער שלה, למרות שזה באמת היה מוגזם אבל היה "פראי" ויפה כזה,
סיסי- הנקודות על הראש שהיא אמרה לה להוריד, וגם את האטיטיוד שלה (שבאמת היה מוקצן) אבל עצם זה שהיא העירה להן על זה נראה לי מיד הוריד להן את הנוכחות שלהן על הבמה כי הן לא ידעו מה לעשות עם עצמן..

מעבר לזה בסה"כ דמי באמת הייתה מתוקה ואין לי שום דבר נגדה. היו פעמים שהיא הרגיזה אותי אני מודה
אבל בגדול חמודה מאוד

בריטני אני לא אובייקטיבית כי אני מעריצה מאוד מאוד אדוקה שלה חח, ולדעתי היא באמת הייתה שופטת טובה. אמרה קצר ולעניין ולא חפרה כמו כל השאר.
בלי קשר אני כמעריצה הייתי מעדיפה לראות אותה מתמקדת בדברים אחרים שהם לא בהכרח מוזיקה, כמו משחק בסרט, אבל נראה שדי סגור שהיא ממשיכה לעוד עונה אז אני אצטרך לצפות בעוד עונה של אקס פקטור שוב..
אבל לפחות הפעם אני יודעת שיש לי חבר'ה חמודים כמוכם לחלוק הכל וזה עושה את כל הצפייה בתוכנית הרבה יותר משמחת ונחמדה

dilan angel

New member
im in love already

רק אני לא מפסיקה לראות את הביצוע של סיסי לpart of me?
היא פשוט מדהימה שם ברמות...

Shiri from the block

Active member
היא מעלפת!! אני אוריד בקרוב את כל השירים שלה מתחילת האודישנים

מכורה לסיסי שלי!!

ויאללה חתונה? נזמין גם את סיסי וניהיה שלישייה D:

Shiri from the block

Active member
חחח מגניבב! השירניות תמיד הולכות ביחד!
יש שיר אחרת בפורום של "עצם היום הזה" או באנגלית בשם השפוי שלו Once Upon A Time ואנחנו גם מסכימות שם על כמעט כל דבר

Shiri from the block

Active member
חחחחחחח קרוב קרוב סיכמנו שאני מתחתנת עם השחקנית הראשית בסדרה והיא בתור שושבינה עוצרת את כל מי שינסה לעצור בעדי

מישהו הגיב בתגובה לשיר הזה ביוטיוב

ואמר שהיא לא יכולה לשיר את השיר הזה אז עניתי לו שקייטי פרי בטוח לא יכולה לשיר את זה טוב יותר ושהיא בחיים לא הייתה מתקבלת לשום תחרות כשרונות!

Shiri from the block

Active member
אם כבר הייתי מעיפה את LA
הוא מעצבן אותי!
הוא קרצייה מעצבן, וההבעות שלו והתנועות גוף שלו מחרפנות אותי כבר!@!#!

דמי ובריטני מאוד מתוקות, ודמי וסיימון, עם כל כמה שהם אוהבים לריב מול המצלמה, שלדעתי חלק זה מבויים, זה מאוד מגניב, מצחיק ומשעשע.

הסיבה היחידה לרייטינג הנמוך עד כמה שהבנתי זה רק כי זה שודר יחד עם דה ווייס בשביל הילדותיות של לגרום לבריטני וכריסטינה להתחרות שוב אחת מול השנייה

קיצר ברגע שזה יחליף שעה ויהיה מול סדרות חלשות יותר מאמינה שהרייטינג של הסדרה יעלה.

למעלה