שוב פיטורים!

Moses The Fish

New member
הסיבה לרייטינג הנמוך היא

1. תוכניות האודישנים היו בלי מנחה, וכל הדוקו-סטייל והקטעים המבוימים המביכים ("שמעתי שסיימון חולה ולא יגיע היום!", "הו לא, בריטני, מה נעשה?", "שמעתי שמישהו בשם לואי יחליף אותו", "באמת?! הו לא") גרמו לפרקים להימרח בטירוף. אני זוכרת שבפרק הראשון אמרתי, uh-oh.

2. פוקס התעללה בשיבוץ של התוכנית והחליפה ימים. פרק אחד נקטע, פרק אחר הוזז, בשבוע שהתחילו הלייב שואוז, ערב לפני השידור הראשון, הקדימו את השידור ביום. חוסר עקביות הוא מכת מוות לרייטינג

3. דה ווייס שיש לה כבר קהל עם הרגלי צפייה החליטו להתחרות ישירות באקס פקטור. שילוב של שלושת אלה הובילו לירידה דרסטית ברייטינג

4. מתמודדים מעפנים. סורי, אבל גם קרלי, הכאילו-יהלום של העונה הזאת, לא הכי לייקאבל בעולם. גם ממי שחושב שהיא צריכה לנצח אני בדרך כלל שומעת, "אבל היא אף פעם לא מחייכת" ו"היא כל הזמן עושה פרצופים". בלי מתמודדים שהקהל יתאהב בהם בטירוף ברור שלא יהיה רייטינג.

5. דמי ובריטני ממש התרגשו בשידורים הראשונים ולא היו ממש מעניינות, וספציפית לגבי דמי היא התחילה להשתחרר רק לפני שבועיים-שלושה, ככה שגם מי שהתלהב ממנה באודישנים מיצה אותה בלייב שואוז. לגבי בריטני לא צריך להוסיף

בקיצור ברור לי לחלוטין שעם בימוי יותר מהודק, הנחייה יותר מפוקסת מהשלבים הראשונים וקצב יותר מהיר התוכנית תשתפר דרסטית. בנוסף, הם חייבים לעשות חריש סקאוטינג רציני למצוא זמרים מעולים שיחזיקו את העונה, וכמובן לשמור על הפאנל הקיים בשביל האחידות והעקביות.

is00

New member
האקס פקטור לא משודרת מול TV.

היו שבועיים (שבוע ראשון של TV ושבוע הבחירות בארה"ב) שהם הלכו ראש בראש, אבל מעבר לזה הן משודרות בימים שונים. TV בשני ושלישי ו- TXF ברביעי וחמישי.

such an angel

New member
אני חושבת שאני היחידה שלא

מבינה למה כולם אבל כולם כאן בפורום כלכך לא מסתדרים עם LA
עדיין לא מצאתי משהו רע או מעצבן בו O:

andre93

New member
האישיות שלו קצת בעייתית. יש לו אגו גדול מדי

ויש לו לפעמים נימה משתחצנת.

Shiri from the block

Active member
אבל סיימון מצחיק ומשעשע אין ספק שהוא רשע אבל הוא גם מקסים על הדרך..
LA פשוט מעצבן, נקודה.

andre93

New member
סיימון הרבה יותר מעניין מאל איי ובגלל זה

אני לא מתייחס לאגו הגדול שלו כמשהו רע.

such an angel

New member
הא ועוד משהוו

גם אני מאמינה שהרייטינג יעלה כי זו סדרה מעולה.
אני לא מכירה את הגירסה האוסטרלית והבריטית בחיים לא ראיתי
הפעם הראשונה שראיתי הייתה האקס פקטור האמריקראי, USA
וזה היה.. מדהים. נחשפתי לתוכנית האדירה אקס פקטור התהלבתי וחיכיתי כל שבוע לראוות את המתמודדים ! פתחתי טוויטר במיוחד בשביל התוכנית !
בעיקר מהסיבה כי חשבתי שאני אוכל להצביע :/
ואז גיליתי שלא..
ואקס פקטור זו תוכנית אדירה אין מה להגיד אני לא מבינה על מה כל הקטילות כאן.
היא מושקעת כמו ששום תוכנית לא מושקעת. סיימון קאוול המדהים הזה שופט שם, הוא מצחיק משעשע משתחצן - וזה כל הקסם שלו !
המתמודדים כן אייכותיים וכן טובים, ה-דוגמא היא רייצל קרואו !
ובקיצור, אני איתך, כשזה לא יהיה משודר מול דה וויס - שאני לא מתה על זה כלכך בכלל.. הרייטינג יעלה משמעותי..

Shiri from the block

Active member
אני התחלתי לצפות בזה רק בגלל בריטני חח
אני בעיקרון מאוד אנטי תוכניות ריאלטי למיניהם..

Bar Ben David

New member
צודקת!!!!!!!!!!!!

אני גם צופה רק בגרה האמריקאית THE USA X FACTOR ומה על הצתוכנית!!!
ההפקה גאונית וסיימון הוא מלך ואל גם אבל קצת יותר מעצבן אז גילית את ביבר, אז מה, סיימון גילה את וסט לייפ ליאונה לואיס וואן דיירקשן שהם הרבה יותר טובים מביבר!!!!
הרייטינג נמוך בגגל זה וויס וגם בגלל שיש מעריצים שכועסים שפאולה לא שם (גם אני!!!!)
אני מחכה כבר לגרסה הישראלית יהיה מטורף אם סיימון יפרסם את התוכנית אולי גם יביא את וואן דיירקשן להופיעה בה, הלוואי אמן!!!!
אני חושבת שדמי מתוקה וחייבת להישאר ואם ימצאו דרך להחזיר את פאולה זה יהיה מדהים!!!!!!!!!!!!!!!
בגרסא הישראלית אני מחכה לראות את עברי לידר אחלה לידר תרתי משמע הלוואי ששירי מימון הראל סקעת וריטה יהיו לצידו זה יכול להיות מגניב

andre93

New member
חובה לתת לניקול הזדמנות נוספת!

רצוי במקום דמי. כל מי שראה את העונה הבריטית חייב להסכים שניקול השתפרה פלאים והאקטים שלה מצליחים מאוד. אולי זה עניין נסיבתי אבל אני לא חושב ככה.
את המשבצת של דמי גם יכולה לתפוס מרי ג'יי בלייג'.

Someone 2011

New member

ניקול הייתה מעולה בUK. אני יודע למה היא הייתה טובה בUK בגלל שלא היה לה את סיימון עם כל הלחץ הזה שיש בUSA בגלל זה היא סוג של נכשלה שם.
לפי השמועות היא סיימה עם כל התפקיד "השופטת".. ברוך ה'. יאללה שתוציא מוזיקה טובה ותתחיל לקדם.

ורדונה2

New member
אני ממש לא רוצים פיטורים הפעם!

מקסימום רק אל.איי, אם הם ממש חייבים... הוא מעצבן אותי

אבל באמת שהייתי מוותרת

אשמח להדיח את סיימון!!!!!

במיוחד אחרי היציאה על סיסי שהוא אמר לארוז מזוודה, ממש תת רמה הבן אדם הזה!!
הופך התכנית לכזאתשלא מכבדת את האמנים שבה, אין פלא שהעונה הזאת נכשלה - מגיע לו!

Jen74

New member
מלכתחילה היו צריכים להביא מישהי כמו ...

פינק שאני באופן אישי מאוד אוהבת לא רק כזמרת אלא גם כאדם, לפחות איך שהיא מצטיירת בעיניי בראיונות שלה.

אני לא מצליחה לחשוב על עוד מישהי שממש מתאימה להיות מנטורית בתוכנית כזאת.

למעלה