שוב פרצו לפורום?

k-don

Well-known member
ושוב נאבד כמה ימים, ושוב לא תהיה התנצלות

עומר TT

New member
אל דאגה! צוות הפיתוח

(כלומר הילד בן ה 15 של המנכ"ל) מטפל בזה בעדיפות ראשונה (ביום ראשון, מיד כשהוא חוזר מבית הספר ומסיים לאכול צהריים) לפני כל משימה אחרת (טורניר הפורטנייט מתחיל רק בערב).

רוב הזמן נח

Well-known member
במשך השנים שאני גולש כאן אני זוכר לפחות פעמיים..

שאתר תפוז שידרג את עצמו. מה שנקרא בנה גרסה חדשה לאתר. שזה כולל גם שינוי מראה.

הגיע הזמן לעשות את זה שוב.

עומר TT

New member
הגיע הזמן שתפוז יבינו את המגבלות של עצמם

יפסיקו לנסות לפתח פלטפורמה ייחודית להם ויעברו להשתמש בפלטפורת פורומים מסחרית מוכחת, ויש יותר מאחת כזאת. בזמנו, הם נהגו לספר למי שהיה מוכן להקשיב שבגלל נפח הפעילות הגדול שלהם הפלטפורמות המסחריות לא יכולות להתמודד (בהתעלם מהעובדה שהן מתמודדות עם נפח פעילות לפחות שווה ערך בחו"ל), היום עם המעבר של שיעור גדול מהתעבורה לפייסבוק גם התירוץ הזה איבד את מעט מעטה האמינות שהיתה לו.
באמת היו לפורומים של תפוז כמה גרסאות לאורך השנים, רק שמה ששכחת לציין זה שאף לא אחת מהן היתה מוצלחת, המעבר בין אף צמד גרסאות עוקבות לא היה חלק וששאריות עבודה מהמעברים לא בוצעו עד היום, אולי בגלל ש"צוות הפיתוח" נכנס לתקופת בגרויות, או אולי סתם הגיע לגיל ההתבגרות וגילה פעילויות אחרות להעביר בהן את הזמן... כנ"ל כל אחד מהפיצ'רים שהם ניסו להטמיע בתוך גרסה קיימת, אף אחד לא עבד טוב מההתחלה, חלקם תוקנו או לפחות שופרו, אבל רובם עובדים חרא עד היום.

trilliane

Well-known member
מנהל
לצערי עוד לא מצאתי מערכת פורומים נוחה יותר משל תפוז. כן כן.

ואני מכירה לא מעט... כמובן, באגים יש בשפע, אבל השיטה הבסיסית פשוט נוחה (לי) מאוד.

trilliane

Well-known member
מנהל
למה כן? אני לא צריכה להסביר סברה של אחרים, לא ראיתי לה עדות

לא מניע הגיוני וודאי שלא יכולות שיש למישהו מבפנים, להפך.

שוב התבלבלת

כששאלתי "למה לא" לא ביקשתי שתסבירי סברה של אחרים, ביקשתי שתסבירי את העמדה שלך לא של מישהו אחר. זה לא פסיכומטרי, אין שלילה כפולה במשפט וזה באמת לא כזה מורכב.
לאילו עדויות (שלא ראית) את מתכוונת? לאילו עדויות את מתכוונת שצריכות להיות כדי לשכנע אותך?

רוב הזמן נח

Well-known member
נראה שאתר תפוז זה מסננת

הפורצים מצאו חור, תפוז סותם אותו והם עוברים לחור הבא.

25306yosef

New member
נראה שחברת תפוז נמצאת בהליך של פשיטת רגל וכינוס נכסים.

אחרת המצב היה נראה אחרת והיתה יוצאת הודעה רשמית על שדרוג האתר והשבתתו לכמה ימים לצורך השדרוג.

כך לא מתנהלת חברה במצב תקין אלא רק חברה בהליך של פשיטת רגל.

ימיו של אתר תפוז ספורים וגם המעטים שעדיין נותרו לכתוב כאן יעזבו אותו.

רוב הזמן נח

Well-known member
למי שייך אתר תפוז?

תראה מה רשום:
https://he.wikipedia.org/wiki/קו_מנחה

רשום:
"בספטמבר 2013 הודיעה החברה על רכישת פעילות האינטרנט של חברת תפוז המפעילה את האתר תפוז אנשים. במסגרת הרכישה עברו לבעלות הקבוצה הפורומים, הבלוגים, אתר הסרטונים flix ו-50.1% ממניות חברת "הדף הראשון שלי", מפעילת אתר הילדים "דף הבית הראשון שלי". היקף הרכישה כ-4.3 מיליון ש"ח."

ואחרי זה רשום:
"במרס 2017 מכרה החברה את זכויותיה באתרים תפוז וFlix בתמורה לסך כולל של 1500 אלפי ש"ח"

מה זה אומר מכרה זכויותיה? למי? למי כרגע שייך האתר?
ומה זה: "בתמורה לסך כולל של 1500 אלפי ש"ח" ?

רוב הזמן נח

Well-known member
יש שמועה שאם היא נכונה אז באמת תפוז אולי יסגר

http://cafe.themarker.com/topic/2150535/
לפני שבועיים הייתי בפיצוציה ברחוב בן גוריון ברמת גן, וישבו שם כמה בחורות שניהלו וויכוח על סגירת מקום העבודה שלהן, בלהט הויכוח שלהן עלה לאוויר החשש שלהן מסגירת תפוז אנשים והאם ישלמו להן בכלל פיצויים.
אחת הבחורות דיברה על כך שתפוז אנשים בהפסדים בגלל "הבלוגיה של תפוז" ושלא משתלם בכלל לתפעל את זה,אחרת "ביטלה" את דבריה והוסיפה שלמנהלים שם נמאס מיו"ר הדריקטוריון החברה בגלל הצעת ההתייעלות שלו והמלצתו לכאורה למכור את ההחזקות "בתפוז אנשים" לאנשי עסקים מרמאללה וירדן.
אבל המשותף לכולם היה שהן חזרו ודיברו על החשש "מפשיטת רגל" לכאורה.
האם מישהו יודע משהו על כך ?

זה הגיע לידי כך שכבר מריצים נגדם עצומה ברשת.
http://www.atzuma.co.il/nimhaslanu

25306yosef

New member
שים לב שהשמועה על סגירת תפוז היא מאפריל 2011

מאז אותו אפריל 2011 חלפו כבר למעלה מ-7 שנים ולכן נראה לי שאין כל קשר בין השמועה מאפריל 2011 לבין מה שעובר על תפוז בחודשים האחרונים.

רוב הזמן נח

Well-known member
אגב, הבלוגים של תפוז בנויים בצורה גרועה מאוד

כמו אתרי אינטרנט מהדור הקודם.
&nbsp
יש טעם לספר מה לא בסדר שיתקנו? או שעדיף להמתין עד שיסדרו שההודעות יפסיקו להמחק, או לחילופין עד שהאתר יסגר?
&nbsp

ai27

Well-known member
אגב, הבלוגים של תפוז בנויים בצורה גרועה מאוד

כמו אתרי אינטרנט מהדור הקודם.
&nbsp
יש טעם לספר מה לא בסדר שיתקנו? או שעדיף להמתין עד שיסדרו שההודעות יפסיקו להמחק, או לחילופין עד שהאתר יסגר?
&nbsp
אין טעם לפנות ל"תפוז"
פנה ל - XENFORO
הקישור בתחתית העמוד
Forum software by XenForo ® © 2010-2020 XenForo Ltd.

למעלה