שוב פרצו לפורום?

רוב הזמן נח

Well-known member
אין טעם לפנות ל"תפוז"
פנה ל - XENFORO
הקישור בתחתית העמוד
Forum software by XenForo ® © 2010-2020 XenForo Ltd.
אם כתבתי על הבלוגים אז זה שרשור מהתקופה של האתר הקודם. לא רלוונטי כבר.

הגבת לשרשור מלפני 5 שנים. עכשיו הוא קפץ לעמוד הראשון ב 2023 :ROFLMAO:

נערך לאחרונה ב:

SicTransit

Active member
שלום ולא להתראות

יש גבול לכמות היריקות בפנים שאני מוכן לקבל. תפוז עבר אותו.

25306yosef

New member
נמצאו בעלי המניות והדירקטורים של חברת תפוז

רשימת הדירקטורים ובעלי המניות של חברת תפוז (חברת אורנג' הולדינגס בע"מ) על פי המידע הקיים במאגר הנתונים של רשם החברות נכון לתאריך 22/04/2018:

משרדי חברת אורנג' הולדינגס בע"מ רשומים ברשם החברות בכתובת המגורים של חקאק גולן מימון בישוב תל מונד.

1. חקאק גולן מימון - מתגורר בישוב תל מונד - מחזיק במניות באמצעות חברה פרטית בבעלותו המלאה ששמה ו.ו.ב עמית הולדינגס בע"מ. לחברת ו.ו.ב עמית הולדינגס בע"מ קיים שעבוד קבוע על כל הנכסים הכספים והרכוש והזכויות לטובת בנק הפועלים.

2. רן אנוך - מתגורר בישוב קרית אונו - מחזיק במניות החברה באמצעות חברה פרטית בבעלותו המלאה ששמה רן ונצ'רס בע"מ. לחברת רן ונצ'רס בע"מ קיים שעבוד על רכב לטובת חברת שלמה כ.א.ל בע"מ.

3. אורן ורדי - מתגורר בישוב פתח תקווה - מחזיק במניות החברה באמצעות חברה פרטית בבעלותו המלאה ששמה לנדוקס הולדינגס בע"מ. נכון לתאריך 22/04/2018 לא קיימים שעבודים לחברה זו.

בתאריך 22/04/2018 לא היו רשומים ברשם החברות שעבודים לחברת אורנג' הולדינגס בע"מ.

את כל המידע הנ"ל ועוד הרבה מאוד מידע מסוג זה ניתן לקבל בחינם דרך אתר העין השביעית כאן:

https://www.the7eye.org.il/294536

על מנת למצוא את המידע על תפוז בקישור לעיל, יש להקיש Ctrl + F ובתיבת החיפוש להקיש את המילה תפוז.

מידע על חברת אורנג' הולדינגס בע"מ לאחר תאריך 22/04/2018 יפורסם בהודעה נפרדת.

superman1234

New member
למה לדעתך מעניין מי הם הבעלים של תפוז ?

הם גרמו לך נזק כלשהו ?
הם חייבים לך משהו ?
תפוז פורומים לא מתאים לך ? חפש לך משהו שמתאים.

25306yosef

New member
ולמה אתה חושב שמעניין אותי השקרים שמפרסמים בעיתונות?

כל מה שמפורסם בעיתונות מבוסס על פרסומי יחסי ציבור.

כלומר, הגולשת טריליאן טענה בשרשור שנמחק שבעיתון הארץ קיים עותק של מדריך גומיו שאני טענתי שלא היה ולא נברא.

אותו עותק של המדריך שכביכול קיים הוא רק מדריך שהופק במיוחד לצורך מסע יחסי הציבור השקרי ולא מדריך גומיו האמיתי.

אתה הבנת משהו?

superman1234

New member
ראה, אתה בהחלט אינטלגנטי שיודע להבדיל בין "שקרים" לאמת.

אם כך, מה איכפת לך אם העיתונים משקרים ? הרי האמת ידועה לך.
נניח שמדריך גומ יו אכן הופק אך ורק לצורך מסע יחצנות. אז ?
אל תלך לאכול במסעדות של השפים שהומלצו שם.
אל תלך למסעדות שהומלצו שם.
ככה תעניש אותם על מסע היחצנות שהם עשו ללא רשותך.....

25306yosef

New member
בכלל לא אכפת לי שבעיתונים הכל שקרים, אבל....

הגולשת טריליאן שמנהלת את פורום השפה העברית מאמינה לשקר שמדריך גומיו אכן יצא והציגה בתגובה אלי בשרשור שנמחק כמה כתבות שקר מעיתון הארץ כעדות לקיומו של המדריך שכאמור לא היה ולא נברא.

אני רוצה רק להוסיף לטריליאן, שאני ראיתי בחיים שלי את מדריך גומיו האמיתי ואני מחזיק אצלי בבית 9 עותקים ממדריכי גומיו ישראל האמיתיים שיצאו בשנים 1996-2002 על ידי אביטל ענבר. 8 עותקים רכשתי בכסף מלא בסטימצקי ואת העותק הראשון משנת 1996 רכשתי בכסף מלא במעדניית בוטיק בחיפה.

מדריך גומיו אמיתי זה בכלל לא רק מדריך מסעדות אלא גם הרבה דברים נוספים כמו כתיבה משובחת של העורך וגם מעדניות בוטיק וגם חנויות סיגרים ועוד...

טריליאן עדיין מאמינה שאם בעיתון הארץ פורסם המדריך אז אכן המדריך קיים. אבל זה לא נכון מאחר ועיתון הארץ לא רכש את המדריך בכסף אלא קיבל אותו בחינם ממשרד יחסי הציבור. וכאמור מדובר במדריך שהופק במיוחד לצורך מסע יחסי הציבור ולא במדריך גומיו אמיתי כפי שיצא בישראל בשנים 1996-2002.

superman1234

New member
יוסק'ה היקר. הגולשת טריליאן בוחרת להאמין במה שכתוב

בעיתון הארץ. למה זה צריך להפריע לך?
אתה יודע את האמת ולכן לא מאמין. בסדר.
אתה מחפש מעדניות בוטיק ?
לידיעתך ,ציטוט מהגששים :"כל סנדלר, מכון הנעל, חנות לתחתונים, בוטיק התחת, חנות כבר אין פה, הכל בוטיקים...."

25306yosef

New member
זה בכלל לא מפריע לי שהיא בוחרת להאמין במה שכתוב בעיתון הארץ.

אבל זה כן מפריע לי וגם מרתיח אותי ביותר שהיא משתמשת בפרסום היחצנות של עיתון הארץ כעדות לקיומו של דבר שלא היה ולא נברא.

האם הבנת אותי?

superman1234

New member
אוי יוסקה יוסקה.....בוא ננסה להבין מה שכתבת, בסדר ?

1. אין לך בעיה ולא מפריע לך עם מה שהיא בוחרת להאמין בו. זה באמת יפה מצידך.
2. מאחר והיא מאמינה למה שכתוב ב"הארץ", הגיוני ביותר שהיא תדווח שהמדריך אכן קיים כפי שכתוב ב"הארץ".
וראה זה פלא, זה פתאום מרתיח אותך....
יוסקה, שרק תהיה בריא.
נ.ב טריליאן יקרה, מצטער שנאלצתי להשתמש בפוסטים שלך בכדי להסביר לידידו יוסף היקר מה הבעיה שלו. אבל אני מניח שתרשם באיזה מקום נקודת זכות לשנינו על המאמץ שהשקענו.

25306yosef

New member
לא ולא ולא. אתה עדיין לא הבנת את העיקר.

זה פתאום מרתיח אותי.... אבל לא רק בגלל שהיא הביאה דיווח לדבר שהיא מאמינה בו בגלל בורותה בנושא, אלא בעיקר בגלל שהשרשור נמחק על ידי תפוז ולא הספקתי להגיב לשרשור הזה.

עכשיו הבנת משהו?

trilliane

Well-known member
מנהל
LOL להסביר לו מה הבעיה שלו? זו עבודה במשרה מלאה

רוב הזמן נח

Well-known member
מה קשור כל מה שרשמת לבעלות של האתר?

לתפוז יש בעיות והוא לא ממש מפרסם למה. אז מעניין אותנו לדעת למי הוא שייך.
&nbsp

superman1234

New member
אתה לא כל כך מעניין אותי. יוסף בהחלט מעניין אותי .

מכאן כולי תיקווה שתבין שאתה פטור מלענות לי.....

למעלה