איך אפשר מזבוב לעשות פיל....כולה מגפיים! 39.9 ש"ח היום במבצע.....וזה באמת חוסך מריבות על רגליים רטובות ונעליים שמתבלות מהבוץ,אין ילד שלא אוהב להשתול בבוץ...גם אני הייתי כזו..אז ההורים דואגים למגפיים על מה מדובר בסה"כ?על עקשנות של בן זוג שעושה רושם שהוא די מחליט בבית ...האם הוא גם מחליט מתי תקני חזייה? כמה ?וגם תחתונים? ולמה בכלל לשאול אותו האם הוא כך היה נוהג עם ילדיו? למה לשאול בשאלת השוואות? את חושבת שהילד זקוק למגפיים כפיתרון לרגליים רטובות{ואני ממש לא מתייחסת למחלות כרגע}אז תיגשי לחנות ותיקני!שוב להכנס למעגל פרק א'....אני בעד שיתופיות ,אני בעד התייעצות..אני בעד לכבד את רצונו של אחר...אך אם את כהורה מוצאת לנכון שזה הדבר הנכון לעשות עבור בנך..הוא היה צריך לכבד את רצונך..ואם לא זה לא ממש ישנה כי הילד זקוק להם,אני אישית מחפשת מגפיים לילדיי כבר הרבה זמן וכל הזמן אין את המידה של הבת שלי...כך שאני לא קונה לאחד..עד אשר אמצא מידה עבורה ושניהם יקבלו יחד. אנשים..יש דברים שממש לא שווה לריב עליהם ובאמת לא מצאתי שום דבר בדברייך שאולי יגרום לסכסוך בניכם..ובנינו אם בעלך יגרום לסכסוך בעיקבות זה שאת קנית..אני מצטערת מה את ישנה עם האוייב? שבת שלום ושאלו יהיו הצרות שלנו
בוקר טוב, רק עכשיו קראתי את ההודעה ואני מקווה שלא תכעסי ושלא יקרה מה שקרה עם יונה ו.. אופס אני לא זוכרת את השם, אבללללללללללללללל מי את שתחליטי מי מחליט ומי לא מחליט אצלנו בבית?באיזו זכות?, אני בסה"כ שאלתי מה הייתם עושים והסברתי כמה לפעמים אני יכולה להיות רגישה כלפי הילד הראשון שאולי עם התאומים לא הייתי מגיבה ככה, זה הכל, לא ביקשתי יועצת נישאוין. מתי אני אקנה חזיה או כל דבר אחר זה ישאר תמיד בתוך הבית שלי או מה? שאני אשאל אם את מקיימת יחסי מין רק כשהוא רוצה?, נו באמת!!! מה זה קשור למגפיים? חוץ מזה אין לו ילדים משלו יש לו ילדים משלנו. בקשר להתייעצות אני מתייעצת איתו על הכככככלללל, וזה לא משנה למי הדברים משתייכים, לבני, ליבנינו, להורים שלי וכו'. מה את חושבת?שעדיף לריב אח"כ, חוץ מזה שאני אמרתי במפורש שאני לא רוצה לריב איתו ושאני מחכה קצת ומדברת איתו. מצטערת על ההגרסיביות אבל ממש הרגזת אותי, נכנסת קצת יותר מדי לתוך הזוגיות שלי והגעת להחלטות שאפילו לא דיברתי או רמזתי עליהם. אז אני מבקשת מעכשיו אנחנו מתחילות כאילו כלום לא קרה וכאילו השירשור הזה לא היה. בסדר!!!!??????
כל אחד כותב את הדברים כמו שהוא מרגיש אותם אנשים שכותבים את ההודעה שלהם לצורך שיתוף ולישמוע דעות של אחרים חיבים להבין ולקבל שלפעמים הדעות לא יהיו כפי שמצפיים לישמוע אנחנו אנשים שונים שכל אחד מגיע עם המטען שלו והעבר שלו כל אחד רואה את החיים בצורה שונה וגם מיתנהג בצורה שונה אז מי שקשה לו ליראות או לקבל דעה שונה צריך לעשות את החושבים שלו.....מה לשתף אחרים ומה לכתוב ואם הוא מחליט לכתוב תמיד שיצפה לדעות שונות הזכות לשתף אחרים או לא לשתף שמורה לכותב !!!!! מעוף
אתה אומר לשתף רק במה שמוכנים שיענו לנו אפילו אם לא ימצא חן וזה בדיוק מה שעשיתי, אני לא שיתפתי על הזוגיות שלי כללי, אלה רק על עניין המגף, אנשים נכנסו קצת יותר מדי, אבל את העניין שלי עם יערית כבר סגרתי איתה וגם אמרתי לה מה מצא חן ומה לא ובסוף כתבתי במפורש (מי שלא שם לב) נפתח דף חדש.
לא היתה לי שום כוונה להכנס בזוגיות שלך.. לא היתה לי כוונה לפגוע בך... מבקשת סליחה במידה וכך הרגשת... יודעת שזה בהחלט יכול להכעיס במידה ולא יודעים לפרש נכון דברים שכתובים...צודקת אולי הייתי צריכה לכתוב בצורה עדינה יותר.... החלטתי שאין צורך לפרש את דבריי כי באמת כולה מדובר במגפיים ואני לא נמצאת בתוך הסיפור בכדי לנבור בו. מאחלת לך יום נעים....בי בטח שאין כעס על הביקורת שהטחת בי. תודה }{
ה ../images/Emo82.gif שלנו חשוב לנו מאוד ../images/Emo140.gif
אני בוחרת לא להיכנס כרגע לעניין "המגפיים " כן/לא חשוב לי שנשמור פה על אווירה נאותה לניהול דיונים וחילופי דברים. כל אחד יכול לומר מה הוא חושב , מה עצותיו , ניסיונו וכו' ... אבל בואו לא נשכח כולנו, שאנחנו פה בשביל לעזור לתמוך ולהקשיב...כל אחד חופשי לחלוטין להעלות את אשר על ליבו והאחרים מחוייבים רק בדבר אחד : ל כ ב ד. אז בבקשה ...כל משתתף הוא שימחה של ממש והזדמנות נפלאה לעוד דיעה... אני מאמינה שתרבות דיבור זה אחד הכללים החשובים בכל מסגרת, וגם פה בביתנו ...גם אם הוא "רק " וורטואלי. כולנו אנשים מבוגרים ויודעים היטב לתת ביטוי לדיעותנו מבלי לפגוע. אז חברים יקרים ...בואו נשמור על אווירה טובה...