זה שבגירסה הטבעונית עם התו של ויגן פרינדלי.
נדמה לי שהוא בשוק רק כחודש (בגרסתו הטבעונית) ולא יצא לי עד עכשיו לראות מה הוא שווה.
אז היום נאכל.....(או שנאכל אותה...)
יש מסוגו שניצלים של חברות אחרות ואין בו שום יחוד. זאת, למעט היותו נטול גלוטן.
הכי טוב להכין שניצל תירס לבד בבית. לא תעשייתי ופי אלף יותר טעים וגם ממרכיבים שאתה קובע. השניצלים התעשייתיים טובים רק כ"גיבוי" לשעת דחק.
ניסיתי כבר כמה פעמים להכין שניצל תירס בבית ותמיד יוצא מאכזב. אשמח למתכון מוצלח.
 
בצעירותי, כשהייתי טוחנת שניצל תירס על ימין ועל שמאל, העדפתי את זוגלובק על טבעול פי כמה. שניצל התירס של טבעול אף פעם לא היה כל כך מוצלח בעיני.
יתכן כי המפעל לא מצליח לעמוד בביקוש הגבוה או לא יודעת מה (זה קרה ועדיין קורה גם עם הטחון מן הצומח של טבע דלי). ניסית את השניצל ירקות שלהם? הוא גם מאוד מצא חן בעיניי...