שוב שלום לבנות הפורום הנפלאות

FrenchVanilla

New member
שוב שלום לבנות הפורום הנפלאות ../images/Emo39.gif

ערב טוב, לפני שבועיים הייתי כאן ושאלתי לגבי ה-X שלי, שהוא גם החבר הכי טוב שלי. אחרי הפרידה, שהתרחשה לפני כחודשיים, החלטנו לנתק קצת קשר ושאלתי לפני שבועיים האם נכון לי לחדש את הקשר איתו עכשיו (מדובר על חידוש קשר ידידותי ולא רומנטי). שאלתי בזמנו לתקופה של שבוע...וצירפתי את הקישור הקודם במידה ואתם אולי צריכים להעזר בו (ויש גם פירוט נרחב יותר על הרקע) פתחתי שוב עפ"י אותה שאלה שבת גלים הציעה לי לשאול בפעם הקודמת: האם נכון וכדאי לי לחזור להיות בקשר עם X בשבוע הקרוב (פריסת שאלה של 7 קלפים-ריידר) אלה הקלפים לפי הסדר מימין לשמאל- יום הדין, שישה מטות, ירח, הכוהנת הגדולה, שתי חרבות, חמישה מטות, מלך החרבות. סיכום:מלכת המטבעות אודה לפירוש... המון תודה!!

צ ל י ל 8

New member
היי שוב ../images/Emo185.gif וניל

תוכלי לפרט מה קרה בכל זאת במהלך השבועיים האחרונים? האם בעקבות הייעוץ שנתנו לך, פשוט לא עשית כלום? למה את בעצם צחכה שיקרה?

FrenchVanilla

New member
ובכן...../images/Emo132.gif

בעקבות הייעוץ שלכם, וכמובן שבתוספת ההרגשה שלי, לא חידשתי איתו את הקשר ונתתי לעצמי עוד זמן למרות שזה היה מאוד קשה. למה אני מחכה שיקרה? קצת קשה להסביר, אני פשוט במצב שקצת קשה לי להפריד את האינטואיציות שלי ולהחליט מה כדאי והפירוש שלכם לפעמים עוזר לי לראות דברים בפרופורציות. ההפסקה הזו נועדה כדי שאוכל להתאפס קצת ולעכל את הפרידה, אך מאידך ככל שעובר הזמן אני נורא מתגעגעת אליו, גם בתור החבר הכי טוב שלי, כך שכל טיעון מושך אותי לצד אחר. רציתי לדעת האם מבחינת הקלפים זהו זמן טוב מבחינתי לחדש קשר ולהגיע איתו לקשרים טובים כמו שהיינו פעם. תודה

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo99.gif ותשובתנו להפעם.....

האם - יום הדין נכון - 6 מטות וכדאי - ירח לי - הכהנת הגדולה לחזור להיות בקשר - 2 חרבות עם איקס - 5 מטות בשבוע הקרוב - מלך החרבות סיכום: מלכת המטבעות את יודעת, הפריסה לא נותנת לך תשובה. הירח+הכהנת הגדולה ביחד מייעצים לך ללכת בעקבות האינטואיציה שלך. לכי איתה ויהיה לך רק טוב. 6 מטות ויום הדין מעידים על אפשרות מצויינת בעיקרון, אבל נראה כי איקס עדיין לא גיבש החלטה. הוא נאבק בעצמו בדיוק כמוך כנראה. השבוע יהיה בסימן החלטות לכאן ולכאן. בואי נאמר ככה: אם האינטואיציה שלך אומרת לך ללכת על זה, אני חושבת שיש לך סיכויים טובים להחזיר עטרה ליושנה ולשקם את היחסים. אבל תדעי שזה יעלה לך בהרבה דם, יזע ודמעות. לא יהיה לך קל. אם האינטואיציה שלך אומרת לך להניח לכל העניין, אז תניחי ודי. וזה בעצם נראה לי בערך אותם הדברים שנאמרו עוד קודם. תעדכני אותנו על ההתפתחויות...

FrenchVanilla

New member
היי צליל ../images/Emo140.gif

רק שאלה אחת קטנה להבהרה - האם לפי איך שאת רואה הוא מתלבט אם לחזור להיות קשר (?), קצת מוזר לי האמת, כי הוא זה שרוצה כל הזמן שנחזור להיות ידידים.... או שאולי הכוונה שהוא לא סגור עדיין לגבי הפרידה (הוא נפרד ממני)
המון המון תודה על הפרשנות!!!
סופ"ש נעים!

צ ל י ל 8

New member
כן, בערך

למרות אולי רצונו לחזור אליך, יש לו עדיין דברים שהוא מתחבט בהם. אולי הוא מנסה לבדוק מהן תגובותיך וברג שהן לא תואמות את הציפיות שלו, הוא לא יודע מה לעשות עם עצמו. ההתלבטות שלו היא לא משהו רע. את בקלות יכולה להפיג אותם, אם את רוצה. בחירה שלך

FrenchVanilla

New member
../images/Emo12.gif

להפיג את ההתלבטות איך?
אני כל הזמן מקבלת ממנו מסרים מוזרים כאלה, הוא מצד אחד ממש מדבר אליי כמו חברה טובה ואומר לי גם שהוא די שלם עם הפרידה, שכמו שכבר אמרתי, הוא זה שיזם אותה. ומצד שני הוא עדיין ממשיך לדבר אליי כאילו אנחנו זוג. בגלל זה היה חשוב לי להתנתק, כדי שהוא גם יישר עם עצמו קו ויבין את הצעד שעשה, וכמובן שגם בשבילי.

צ ל י ל 8

New member
וזה בדיוק "ההתלבטות" שלו

בדיוק מה שאמרת עכשיו. שמצד אחד הוא זה שיזם את הפרידה ומצד שני הוא מתנהג כאילו לא קרה דבר. יש לו קונפליקטים פנימיים וכנראה הוא לא סגור על הפרידה בינכם ולכן מנסה לגשש אצלך מה קורה. האם טוב לך עם המצב הקיים? את צריכה להחליט מה את מעדיפה. או ניתוק מוחלט או לאפשר לו להמשיך במשחקיו. מה את אומרת?

FrenchVanilla

New member
הסדר עדיפויות שלי הוא כזה..

בעיקרון אני רוצה שנחזור, למרות שגם אם זה יקרה זה יהיה ממש להתחיל את הקשר מההתחלה עם בסיס שונה...למרות שהיה לנו קשר מדהים והיחסים הסתיימו בצורה הכי חברית שיש, השתנתי בזמן הזה. הוא לא מנסה לשחק איתי, הוא אדם מאוד כנה ואני האדם היחידי שקרוב אליו. היינו לפני ואנחנו עדיין ה-חברים הכי טובים. כל ה"משחקים" האלה לא נובעים מתוך כוונה תחילה אלא מתוך זה שהוא לא ממש מצליח להתאפס על המצב החדש לדעתי. אני רוצה בכל מקרה שנשאר חברים טובים כמו פעם, הוא החברה האמיתי היחידי שיש לי ואני לא אוותר עליו.. אני לא חושבת שהמטרה שלו זה להמשיך לשחק איתי ולשמור אותי על אש קטנה..

צ ל י ל 8

New member
אז מה שאת אומרת בעצם זה...

הקלפים בידייך? שוחחי איתו ובקשי ממנו להבהיר לך מה הכוונות שלו כלפייך. אין כמו שיחה כנה וידידותית.

FrenchVanilla

New member
זה לא בידיים שלי...

הוא זה שניפרד, והוא זה שכביכול לא רוצה כרגע...

צ ל י ל 8

New member
תודה מותק ../images/Emo23.gif

אבל את יודעת, אז מה אם הוא ז שיצר את הפרידה? אולי הוא רוצה לחזור אליך ורק לא יודע כיצד לעשות זאת? יכול להיות?

FrenchVanilla

New member
הכל יכול להיות...../images/Emo99.gif

והאמת שכבר קצת זמן יש לי מן פחד כזה שאולי הוא ירצה לחזור ולא ידע איך לעשות את זה כי הוא יפחד שהוא יפגע בי שוב או שעד סשוף סוף נשלים עם זה שאנחנו ידידים הוא לא ירצה להרוס הכל... אני לא יודעת... אבל אני לא רוצה זתם לבוא ולהעלות את הנושא הזה שוב, כדי לשמוע שזה לא מה שהוא רוצה...כ"כ כאב לי בפרידה הזו שאני לא מסוגלת לשמוע שוב לא... נראה לך שיכול להיות שעל זה הקלף מצביע? אולי יש שאלה ספציפית בנושא הזה שאפשר לעשות...אני זוכרת שהייתה פעם שאלה מה X מרגיש כלפיי היום או משהו כזה... יכול להיות?

צ ל י ל 8

New member
בואי ננסה שאלה מסויימת

שאולי אחרים לא יאהבו
האם X מעוניין לחזור אליי בתור זוג חברים? 5 קלפים+קלף סיכום

FrenchVanilla

New member
והנה הפריסה ../images/Emo9.gif

שמונה חרבות, שתי חרבות, שמונה גביעים אוהבים שמונה מטות סיכום:אס הגביעים

blackcat2

New member
הי ../images/Emo99.gif

מאחר ואת זו שהחלטת על קטיעת הקשר לטובת זמן עם עצמך אין פלא כי הבחור מרגיש שאין לו טעם להתאמץ או לכוון לקראת חידוש. התחושה לאור הפריסה המדוברת היא כי הוצאת לו את כל הרוח מהמפרשים. הוא מתקשה להבין כיצד דברים נשגבים יצמחו מהקשר בינכם. (8 חרבות) הוא מצוי בנקודה בה חייו עומדים מלכת בכל הנוגע אליך. עד עתה הוא יושב וממתין למוצא פיך. (2 חרבות). הוא מרגיש כי המצב הנוכחי בו את מנהלת את מהלך חיכם הזוגיים מאד מקשה עליו ועל כן בתוך תוכו הוא שוקל לעזוב ולהמשיך בדרכו (8 גביעים). זה המקרה היחיד בו בתקופה האחרונה חושב הבחור על לקיחת צעד דינמי ומכריע בעניין שהוא גם קריטי עבורו. טכנית הוא לא יכול לעזוב אותך כי את עזבת אותו אבל יכול להיות שבקרוב מאד הוא יפסיק להתאמץ. הוא לא יתן עוד הרבה הזדמנויות לקשר בינכם, לפחות לא מיוזמתו. בעיניו את מה שנחשב , השושנה עם הקוץ. היה לו טוב איתך אבל סיפור גן העדן בינכם הסתיים. עכשיו הוא צריך להתמודד עם המרירות ולעשות את שיקוליו. כרגע לא ניתן לדעת מה כוונותיו לגביך. 8 המטות אינם מבהירים על צד רומנטי לענין ואף לא מדגישים היכן "ינחתו" המטות העפים. האם יהיה זה טוב או רע? לטעמי זה די מובן. אם תחליטי שכן ותחזרי לקשר זוגי ושגרתי עימו הוא בודאי ירוץ לזרועותיך אבל אם לא - אז אין לו הרבה ברירה. נקודה אופטימית לעניינכם: אס הגביעים, כקלף מסכם, מעיד על פתיחה של תקופה רגשית טובה עבור שניכם שתחל רק בקיץ (שזה מאד קרוב מאחר ואנו כבר באביב). אולי כדאי שתתני לעצמך ולו זמן לשקול את הדברים ללא לחץ. דבר נוסף הופעת המספר 8 שלוש פעמים בפריסה מעיד על חתונה. כך שיש בהחלט פוטנציאל לקשר. אשמח לשמוע את דעתך. בי

FrenchVanilla

New member
חתונה?? ../images/Emo12.gif

ובכן - ניתוק הקשר כרגע ודיבור על חזרה הם ברמה ידידותית בלבד על פני השטח. (כלומר, אף אחד מאיתנו לא מדבר על חזרה רומנטית) לגבי זה שאולי הוא לא יתן הרבה הזדמנויות לקשר ביננו מיוזמתו -יש בזה הגיון כי כשהחלטתי שאני צריכה עוד זמן לי קשר איתו ביקשתי שגם לא יצור איתי קשר כי זה סתם מקשה עליי...למרות שהנחתי (וקיויתי) שאם הוא ירצה לחזור לקשר זוגי הוא כן יגיד משהו... וחתונה?? הלוואי! מאחלת לכל בנות ישראל למצוא חתן כמוהו...באמת...אחד למיליון..
תודה!!

blackcat2

New member
בענין החתונה../images/Emo140.gif

אבהיר כי מדובר אכן בפוטנציאל. אין זה אומר כי הענין ימומש בחודשים הקרובים אך מי יודע, אולי בעוד שנה, שנתיים מהיום. אני מאמינה שקלפים יכולים לראות למרחוק. אבל כמובן שיש לך את היכולת לשנות את פני הדברים ולהחליט איך את מנהלת את חייך כך שאם אין לא יהיה לך ענין בו , בשלב מסוים של חייך, המשיכי בדרכך.

למעלה