שוב שלום לבנות הפורום הנפלאות

צ ל י ל 8

New member
תשובתי ../images/Emo142.gif

האם - 8 חרבות X - 2 חרבות מעוניין לחזור - 8 גביעים אליי - אוהבים בתור זוג חברים? - 8 מטות סיכום: אס הגביעים יש דברים שחוסמים את שניכם. 8 חרבות מעיד על מחסומים בעיקר שיכליים. באמת נראה לי ששניכם 2 עקשנים
הוא מיוצג ע"י 2 חרבות מה ששוב ושוב מעיד על ההתלבטות שהוא נמצא בה. כן לחזור, לא לחזור, כן לחזור, לא לחזור. הבעיה היא שהוא החליט לא להחליט. כלומר, הוא נותן לזה לעבור מעליו ולא עושה כלום! גם האוהבים מראה על ההתלבטות שלו בין הרגש לשכל. את יודעת,לדעתי 8 גביעים במילה "מעוניין לחזור" מראה שהוא דווקא כן רוצה. זה מין הפוך על הפוך. נראה לי שלא טוב לו במצב שבו הוא נמצא והוא היה רוצה לשנות אותו. וקלף הסיכום? אס הגביעים? נראה כי יש פוטנציאל יפה של התחלה ריגשית חדשה, פתיחת מזל וידידות נפלאה. אני מבינה אותך שאת חוששת להיפגע שוב ושוב, אבל אני באמת חושבת שיש סיכוי בינכם. לא נראה לי שהוא יזום, למרות שהוא זה שעזב. לדעתי הוא הכניס את עצמו למבוי סתום שהוא לא יודע איך חצאת ממנו. מה אכפת לך לנסות? מחזיקה לך אצבעות (וחבל שאין אייקון כזה)
נ.ב. לגבי חתונה.. לא הייתי כרגע בונה על זה

FrenchVanilla

New member
גם יפות וגם אופות ../images/Emo3.gif

איזה מקסימות אתן!!! (ועוד עם חוש הומור...ממש מושלמות
) הפחד היחידי שלי לגבי החזרה לקשר בכלל (כלומר שנחזור לדבר), בייחוד אם הוא אכן מתלבט כרגע, זה שבגלל שהוא מתלבט ולא עושה כלום בנידון אלא פשוט, כמו שאמרת, נותן לזה לעבור מעליו בלי לעשות כלום ושהוא החליט לא להחליט - יווצר מצב שאם נהיה בקשר ונחזור לדבר (בתחילה כידידם כמובן) אז יהיה לו נוח כי הוא כיכול (לפי הגדרה של ידיד שלי): ילך עם ירגיש בלי. כלומר, זה יתן לו תחושה שאני לא חסרה לו וישאיר אותו במצב שהוא לא צריך להחליט שהוא רוצה אותי, כי אני שם...גם אם לא ברמה רומנטית - אבל אני מולו. כמובן שיש גם את הצד השני, שדווקא כשהוא יראה אותי ויבין שאני כבר לא שלו, אז הוא יקלוט... אויש, בנות, רק אצלנו המצב כזה מסובך...
לו רק הייתי אדישה
ולגבי החתונה - אל תדאגי צליל...לא בונה על זה כרגע
, לפחות לסיים את התואר קודם

גב

New member
היי blackcat2 ../images/Emo24.gif - שאלה:

מדוע ריבוי מספרי 8 (או רק 8X3) אומרים חתונה? ועוד אחת קטנה: אני מבינה שאמרת שבקיץ בגלל אס הגביעים.. האם עונות תקפות רק לגבי הקיץ? ומה קורה אם יש מספר אסים (עונות שונות) והשאלה היא האם נכון להתחיל ב-X, למשל? תודה

blackcat2

New member
הי ../images/Emo39.gif

יש טבלת משמעות מספרים חוזרים עפ"י ווייט. עפ"י טבלה זו חזרה של הספרה 8 שלוש פעמים מעידה על פונציאל לחתונה. אני מצ"ב את הקובץ המדובר. בנוסף אני קוראת ספר של אריאל עדן בנדיק בשם "תרולוגיה" בו הוא מציין כי לכל אס יש תקופה מוגדרת. אס מטות- אביב (מרץ אפריל מאי)
אס גביעים- קיץ (יוני ויולי אוגוסט)
אס חרבות- סתיו (ספטמבר, אוקטובר, נובמבר)
(אין אייקון מתאים כ"כ לסתיו. מצטערת) אס מטבעות- חורף (דצמבר, ינואר, פברואר).
אני חושבת שיש מקום להתייחס לתקופת הזמן כשהקלף המדובר מסכם את הפריסה או נופל על החלק בשאלה העוסק בתקופה. אגב לקלפי הארקנה הזוטרה יש כוכב במזל וגם תקופה מוגדרת מראש. לדוגמא- 10 מטות- שבתאי במזל קשת - 21-31 במאי לקלפי הארקנה הבכירה+ קלפי החצר- אין (זה לפחות למיטב ידיעתי). בי

גב

New member
תודה, תודה לך ../images/Emo24.gif

איזה יופי!!! מה דעתך? זה עובד? (הטבלה). אם זה בסדר, יש לי עוד שאלה: באיזה ספר כתוב על קלפי המספרים של הארקנה הקטנה את השיוכים האסטרולוגיים והתקופתיים (שבתאי בקשת למשל) - האם בספר שהמליץ בזמנו יגאל רון? משהו של אריכא? (שאני, בעוונותי, עדיין לא הספקתי לחפש, לעיין/לקנות). אגב, בשיוכים של האסים לתקופות בשנה נתקלתי בספר אחר, אך באמת לא היה ברור לי איזה חודשים כלולים, למשל: האם קיץ זה - יוני-יולי-אוגוסט או מיולי עד ספט'. אני חושבת שאאמץ את החלוקה שהבאת
תודה רבה blackcat2

blackcat2

New member
../images/Emo140.gifהי

הספר המדובר נקרא "תרולוגיה". המחבר הוא אריאל עדן (בנדיק). אני ממליצה עליו בחום. לגבי האסים - שימי לב כי בהודעה הקודמת ציינתי לך בוודאות את החודשים עפ"י התקופה המיוצגת ע"י הקלף. בי

גב

New member
תודה לך שוב ../images/Emo140.gif

אכן כן, לכן כתבתי (או לכך לפחות התכוונתי) שלמרות התלבטויותי אימצתי בחום את החלוקה שנתת.

למעלה