שוב שלום לכולם! ספר הילדים הדיגיטלי שלי...

Joy Fridman

New member
שוב שלום לכולם! ספר הילדים הדיגיטלי שלי...

שוב שלום לכולם,

ספר הילדים הדיגיטלי שכתבתי, Landon and the Dragon, יהיה מחר (יום שלישי) החל מ11:00 בחינם למשך יום אחד בלבד.

הנה הקישור לספר:

http://www.amazon.com/childrens-boo...1141549&sr=8-1&keywords=landon+and+the+dragon

אפשר יהיה להוריד את הספר בחינם, פשוט יהיה כתוב שהוא עולה $0.00
מתאים במיוחד לקינדל פייר, אבל אפשר לראות את זה דרך כל תוכנה \ מכשיר שמתאים לקריאת קבצי קינדל

אשמח לשמוע מה דעתכם

תודה
ג'וי

Joy Fridman

New member
אשמח לדעת איך זה נראה דרך הקינדל טאץ'

ושהכול עובד כמו שצריך

היום זה בחינם, מקווה שתספיקי

אין לי מזל עם הקינדל.

גם הקינדל שקיבלתי לפני חודש התקלקל. דיברתי עם אמזון והם יחליפו לי אותו בחדש, אותו דגם. הם סרבו לשדרג לי אותו ל paperwhite 2. נקווה שזה יחזיק מעמד יותר...

Joy Fridman

New member
תודה

אשמח לשמוע \ לראות איך זה בקינדל השחור לבן. דווקא נראה לי מגניב!

avivs

New member
לא שווה לך

לנסות להגיע להסכמה על שדרוג תמורת הנחה מסוימת?
יש לי את הקינדל החדש והתאורה שלן מושלמת. זו באמת קפיצה גדולה לעומת הקינדל טאצ׳, וגם בחודש הבא יהיה שם את goodreads.

ניסיתי והם לא הסכימו לתת לי את הקינדל החדש.

הם הציעו לי רברבוש של paperwhite 1, תמורת תשלום (עם הנחה) וסרבתי. אני מעדיפה דגם כמו שלי יד ראשונה. אני ממילא לא זקוקה לתאורה. לפחות הם שולחים לי את הקינדל בחינם. הם טוענים שהפחות הקינדל יחזיק מעמד.

D O 7

New member
הוא באמת אחלה מכשיר.

שדרוג משמעותי לעומת ה-KK (למרות שה-KK אחלה מכשיר ועדיין עובד מצויין). כשיהיה שם GR זה יהיה עוד יותר נחמד.

frizzly

New member
בדיוק עומדת ללחוץ על "קנה" באמזון

אתה מתכוון ל Paperwhite - מסך מגע שחור לבן ועם תאורה? עולה 119$?

ולמה הכוונה יהיה שם את goodreads???

נצל"ש - עוד ספר להורדה בחינם

ביקשו ממני לפרסם. הכותבת היא בת של חברים של הוריי. עדיין לא קראתי את הספר עצמו, אבל אתם מוזמנים להוריד ולהתרשם.
להלן הודעתה:

חברים יקרים

בעקבות הקצב המסחרר של השינויים בעולמנו, אתם יכולים להוריד את ספר הפנטזיה שכתבתי - גאלאפולה - השבוע בחינם (עד שבת, ה 12.10).

http://mendele.co.il/?wpsc-product=p8036

אמנם החגים נגמרו, אבל צריך סיבה כדי לתת מתנה?

הספר מתאים לכל הגילאים, ולכל מחשב,טאבלט או סלולר.
תורידו, תשתפו ותעבירו את התדר הלאה, למי שקרא אתם מבינים מדוע ולמי שלא, תגלו שתקראו.

שיהיה אחלה שבוע ותודה רבה
באהבה
הדס

בימים הקרובים אקריא (בתרגום לעברית)

את הספר לבני. בינתיים, הצצתי בו והוא עושה רושם טוב. גם האיורים נראים טוב, למרות שהם בשחור לבן.

סופ"ש נעים!

למעלה