שוב שלום לכולם! ספר הילדים הדיגיטלי שלי...

שלחתי

שבת שלום ומבורך!

טוב, הקראתי לבני בן ה6 וחצי את הספר.

הספר מתוק והאיורים מקסימים!

האמת שספרי ילדים אני מעדיפה כספרי נייר, שכן אז הילד יכול לדפדף בספר בעצמו ולקרוא ממנו בגיל המתאים. האיורים אומנם היו בשחור לבן, אך זה לא הפריע לבני או לי. תירגמתי לו את הספר לעברית והוא הקשיב בעניין.

בני אוהב סיפורי דרקונים ושמח שמדובר בסיפור העוסק בהם. הוא גם התלהב מכך שאני מקריאה לו את הספר מהקינדל שלי. לרוב, איני מרשה לו להתקרב למכשיר. הוא הקשיב בעניין לספר, אך התקשה להבין מדוע נפרד הילד מהשריון. הוא היה משאיר את השריון במקומו. הסברתי לו את הרעיון שמאחורי זה, אך הוא לא ממש השתכנע.

הרעיון של דרקון חבר מצא חן בעיניו, אך הוא היה מעדיף קרב בין הדרקון והילד שבסופו השניים היו נהפכים לחברים.

אהבתי את הרעיון של הספר ואת המסר שהסתתר מאחוריו. העובדה שהילד לבש פיג'מה מתחת השיריון שיעשעה את בני. הוא אהב גם שהילד התגבר על הפחד שלו. הוא חשב שהילד אינו פיקח במיוחד שכן הילד עלה להתמודד עם דרקון ללא נשק. במקרה הדרקון היה ידידותי ולילד היה מזל, כך אמר בני.

בקיצור, שנינו אהבנו את הספר ואת הדיון שהתפתח בעקבותיו ואני ממליצה על הספר. לא כתבתי המלצה מסודרת בבלוג, שכן הספר לא תורגם לעברית. נראה לי שבארץ לא הרבה יקריאו את הספר לילד בשל השפה והעובדה שמדובר בספר אלקטרוני. למרות שיש לי קינדל, אני בעצמי מקריאה לבני רק ספרי נייר בעברית. חשבת להוציא את הספר בעברית כספר נייר?

בהצלחה רבה עם הספר!

Joy Fridman

New member
היי גלי 1היחידה

איזה כיף שקראתם. תודה רבה על הפידבק ועל השיתוף בדיונים. אני שמח שהבן שלך נהנה מהספר למרות כל השינויים שהוא היה מעדיף (אגב, הרעיונות שלו נשמעים כמו אחלה ספר בפני עצמו - אולי כדאי לו לכתוב את הספר כמו שהוא היה רוצה אותו). הספר מיועד לילדים קצת יותר קטנים בעיקרון, אבל זה נחמד שגם ילדים יותר גדולים יכולים להנות ממנו.

ולגבי הפורמט של הספר... בינתיים האופציות של הספר בעברית דרך הוצאת ספרים הן יקרות מדיי בשבילי. יש דרך לעשות עותק מודפס דרך אמזון אבל זה גם דורש תקציב שכרגע אין לי, אם כי יכול להיות שבעוד כמה חודשים זה יתאפשר. כבר קיבלתי לא מעט בקשות לגרסה מודפסת, ואני בהחלט מבין את החשיבות של זה בעיקר בהקשר לספרי ילדים. אז אם הספר יימכר קצת יותר אני מאמין שניצור לו גרסאות מודפסות ובשפות נוספות.

בינתיים אני עובד על ספר נוסף בסדרה.

שוב תודה רבה!
ג'וי

בכיף

הרבה פעמים בני ממציא סיפורים על סמך ספרים שהקראתי לו. יש לו דמיון מפותח.

למרות הנאמר, הוא נהנה מהספר. נחכה לספר הבא!

מקווה שתוציא בעתיד גם ספר מודפס. בהצלחה עם ספר זה ועם הספר שבדרך!

למעלה