שודדי הקאריביים

S P O C K

New member
שודדי הקאריביים

{ככה הייתי מחפשת באינטרנט, אבל אני רוצה להפעיל יותר את הפורום...מוישהדמעה - ובלי שום קשר: בבקשה, מהמנהלת, אולי תמחקי סתם פרסומות לכל מיני אתרים לא קשורים..? אלא אם אישרת, כמובן} למה ג'וני דפ בחר להשתתף בסרט? הסיבה שאני חושבת על זה היא שאדוארד נורטון, ככל המסתבר, השתתף בסרט שלא לו - "הג'וב האיטלקי" - לא מרצונו, וגם ג'וני דפ ידוע כבוחר את סרטיו בקפידה ובקטן. אם כך למה הוא בחר לשחק בסרט הוליוודי מפוצץ וככל הנראה *לא* בעל מסר עמוק ומענין? יכול להיות שסתם התחשק לו לכייף
האם זה בשביל הכסף - יש לו בת ואשה לפרנס... -
האם יכול להיות שגם אותו חוזה של חברה אכזרית חייב השתתפות בסרט
או האם הוא אכן מוצא את הסרט כבעל מסר עמוק ומעניין, או לפחות בסגנון ג'וני דפי [ בניגוד לעובדה שסגנון ג'וני דפי זה...
]
עוד משהו שפתאום חשבת עליו {נכנסתי לאתר הרשמי של הסרט וזה בהפקה של דיסני, מכאן שאני חושבת אם...>} הוא עשה את הסרט בשביל הבת שלו

פרפר15

New member
אולי ביגלל שהסרט ממש ממש

טובבבבבבבבב אני ראיתי קטעים רבים מהסרט והסרט ניראה ממש ממש טובבבבבב הוא הולך ליהיות הסרט של הקיץ לדעתי ובלי קשר לאורלנדו וגם ג'פרי ראש שחקן טוב וטיירה אני לא מכירה אותה אבל היא ניראת ממש טוב בקיצר הסרט ממש יפה ניראה לי בשבוע הבא אני רוא אותו פעמים בקיצר לג'וני דפ אין מה להפסיד כי זה יהיה סרט גדול

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif אממממ...

אחרי שראיתי את הסרט וקראתי כתבה על ג'וני אני יכולה להגיד שפשוט הוא רצה לגוון קצת וזה השתלם לו !!! הסרט הזה פשוט מדהים !!! לכו לראות אותו !!!!!!!!!!! ג'וני משחק שם מישהו קצת שיכור (בואו נגיד שהוא היה על אי בודד 3 ימים רק עם בקבוקי רום) ואיש ממש מצחיק וכל משפט שני שהוא אומר כל הקולנוע נקרע מצחוק ! כבר הסצנה הראשונה של הסרט שבו הוא מופיע היא מצחיקה ! הוא פשוט מדהים בסרט הזה !!! אין ספק שהוא שחקן נהדר ואני ממש רוצה לראות עוד סרטים שלו. אגב, בפרסומות של בקרוב בקולנוע ראיתי שעומד לצאת סרט עם ג'וני דפ ואנטוניו בנדרס (איך שלא קוראים לו), נראה סרט טוב ! אורלנדו גם מדהים בסרט הזה !!! יש לו חיוך כזה מקסים (לא ממש קשור לסרט) והוא פשוט מדהים שהוא מקבל חרב ליד שלו !!! אפשר להתנמס מכל סצנה שהוא משחק בה (אפילו שאפשר לקפוא מקור בקולנוע). אין ספק שגם אורלנדו שחקן מדהים
ושיש לו עתיד ארוך עוד לפניו בעולם הבידור ! הקיירה הזאת לא משו
די חביבה, יש לה מבטעעע בריטי די מעצבן ואני שונאת את השפתיים שלה (
). אבל שראיתי את מאחורי הקלעים של הסרט לא אהבתי אותה, היא אמרה: "אני צריכה לבקש סליחה מכל הבנות על כדור הארץ על זה שנישקתי את אורלנדו בלום וכן הוא נשקן טוב" בעע ! פוסטמה! לא סולחת ! ואגב, היא שיחקה בנסיכת הגנבים שזה סרט מדהים וגם בשחקי אותה כמו בקהאם (שלא ראיתי). בקיצור- לכו לראות את הסרטטטטטטטטטטטטטטט הייתי בבכורה! חיכיתי שבועיים ומשו לסרט הזה ושיגעתי את שירלי בלי הפסקה וכל ההמתנה לסרט הזה הייתה שווה !!! אני רוצה לראות אותו עוד פעם (
) וזהו !!!

סליחה שאני מתפרצת לפורום שלכם אבל..

... לכפילתי(השמית) יש לי שאלה: איפה ראית את ה"מאחוריי הקלעים" של הסרט?!?!??! אחריי מה שרשמת שאמרה קיירה הזו אני עומדת להתפוצץ
. אורלנדו וג'וני בהחלט מדהימים בסרט, אורלנדו מקסים במראה ובמשחק והוא שקסי בטירוווף
ודפ משחק ממש יפה והוא גם חתיך עולמי (וקורעע
) הסרט, השחקנים והעלילה מושלמים ומתאימים, זה יוצר שילוב מדהייים. הסרט- מומלץ בחום

Mrs Bloom

New member
../images/Emo129.gif אחלה שם יש לך ../images/Emo9.gif

אני מסכימה עם כל מילה שאמרת ואת מאחורי הקלעים ראיתי בערוץ E והיה גם בערוץ 11 ספיישל שודדי הקריבים וריאנו את השחקנים... היה נחמד
דפ פשוט ענק !!! קיירה פוסטמה !!! אורלנדו כרגיל...

תודה על התשובה!

גם לך יש שם יאפה, תודה :) ואת ביס או דיגיטל?(בגלל ערוץ E) ואם ביס, קניתם את הערוץ הזה בניפרד או שהוא חלק מכל חבילת הערוצים אצלכם?

Mrs Bloom

New member
../images/Emo129.gif אמממממ...

זה ביס ! זה לא בחבילה הבסיסית
או שהערוץ הזה בא לבד או שהוא בחבילת הבידור, לא זוכרת

פרפר15

New member
ואיי את צודקת הוא כזה מושלם

ארולנו כזה הורס ואני חושבת שיש לו את החיוך הכי יפה ומקסים בהוליווד וגם ג'וני אני כלכך מתה אליו ג'וני דפ הוא שחקן ממש טוב והוא לא כמו כל השחקנים שהכסף עולה להם לראש וקנים חמישם מכונית וקירה ממש חמודה אבל התלתל הזה שעשו לה ממם ניראה כאילו תקעו לה זנב בראש והדמות ג'ק ספרו ממש ממש מצחיקה וגם ויל היה קצת מצחיק בקטע שהוא חיכה את ג'ק בקיצר סרט מדהיםםםםםםםםםםם

חחחח זנב בראש!!

אבל את צודקת... ואורלנדו הכיי מושלם בעולם!! וידעת שהוא צימחוני? עכשיו הוא עוד יותר מושלםםםם! אני פשוט חולההה על הבנאדם הזה
אני מתהה שיצא הסרט "טרויי" וכמובן "שובו של המלך"! ג'וני באמת שחקן ואדם מקסים.
ודניאל(כן?) את יכולה לתת לי אתרים של אורלנדו? כי נמחקו לי המועדפים ששיחקתי בהגדרות אינטרנט אז אם את יכולה תרשמי לי, תודה :)

Mrs Bloom

New member
../images/Emo129.gif אמממממ...

רוצה אתרים על אורלנדו ??? בבקשה !!! אתר 1 אתר 2 אתרים מדהימים !! ידעתם ש...
אבא של אורלנדו היה יהודי ונטר כשאורלנדו היה בן 4 ? (
)
הוא ניקרא על שם גיבור הרומן של וירג’ינה וולף - "אורלנדו", אביו בחר לו את השם.
יש לו אחות אחת בשם סמנתה.
יש לו אזרחות כתושב אפריקה.
הוא אובחן כילד דיסלקטי ועד היום, לדבריו , יש לו דיסלקציה קלה.
הוא אוהב להקשיב לבוב דילן.
הוא יודע לדבר צרפתית
יש לו 2 קעקועים.
בשנה האחרונה ניכנס לרשימת "25 השחקנים החמים מתחת לגיל 25 " של מגזין "פיפל". (תרשו לי להוסיף דעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע)
התחיל לשחק בגיל 20, הסרט הראשון שהופיע בו היה "ווילד" (Wilde).
השחקנים האהובים עליו – ג'וני דפ (
), אדוארד נורטון, פול ניומן ודניאל דה-לואיס.
הוא אוהב צילום ופיסול. (גם אני אוהבת צילום ופיסול
)
הצבע האהוב עליו – צהוב, לדבריו זהו צבע של אנשים אופטימיים ואידיאליסטים.
הוא עזב את התיכון בגיל 16, היה לו רצון ללמוד את "אומנות המשחק", הוא זכה במלגה ללמוד באקדמיה למשחק ומוסיקה ומכאן הכל התחיל…
הוא קיבל את תפקידו בסרט "שר הטבעות" יומיים !!! לפני שסיים את לימודי הדרמה שלו בלונדון, הבמאי פיטר ג'קסון הגיע ללונדון לחפש מועמדים מתאימים.
לדבריו, אם לא היה שחקן היה פסל.
הוא אוהב לשתות צ'אי (תה עם חלב).
הוא מתנדב ב – "גרינפיס".
בימים אלה הוא מתגורר בלונדון יחד עם " Maude" - הכלב שלו. וזהו

Mrs Bloom

New member
../images/Emo129.gif צודקת בכל מילה !!!

ואני ממש חייבת להסכים איתך לגבי החיוך !!! קבלו את בייבי אורלנדו

תודה על האתרים!, בדיוק קראתי היום

את הכתבה שרשמת אותה כאן. והחיוך שלו בהחלט מדהייייים!!! וחדשות טובות: הכתבה איננה מעודכנת, היא מה- 28/7 השבוע נודע לנו כל עוד כמה סרטי המשך אותם נוכל לראות בשנים הקרובות. ג'רי ברוקהיימר שבקרוב נוכל לראות את להיט הקיץ שלו "שודדי הקריביים" הודיע כי הוא בהחלט מתכוון לעשות סרט המשך. ג'וני דפ, שמגלם את קפטן ג'ק ספארו, אורלנדו בלום והשחקנית הצעירה קיירה נייטלי כבר חתמו. הבמאי גור ורבינסקי הסכים לביים וכעת מדברים עם צוות התסריטאים. נכון להיום הסרט הכניס 176 מליון דולרים בתחומי ארצות הברית בלבד.

וכתבה שכדאי שתקראו...../images/Emo26.gif

[הכתבה בתמונה] זה אומר ש... הוא לא חצי יהודי, שם משפחתו האמיתי הוא לא בלום אלא סטון ואביו לא נפטר שהוא היה בן 4 כי זה לא אביו... אגב, את הכתבה סרקתי מעיתון"קולנוע +" של רב- חן. קבלו
יש גם עוד כתבה עליו בעיתון הזה וגם כתבה ממעריב לנוער, אם אתן רוצות אני אסרוק.

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

מעניין ...
כן!!! תסרקי הכל !!! תודהההההההההההההההההההההההההההה
אהה, ו... ישששששששששששששששששש !!! אני לא מאמינה
סרט המשך !!! אפילו שהייתי מחליפה את קיירה... לא משנה
תודה על החדשות המעולות !!!!!

פרפר15

New member
כן ראיתי את הכתבה

מסכן הבן אדם כזה פשוש אני מתה עליו אתן יודעות כנראה כמה שחקנים מסרטי שר הטבעות באים לארץ כדי לקדם את הסרט השלישי ואייי אני מקווה שאורלנדו ודומיניק יבואו נ. ב איזה תמונה חמודההההה

מה???????????????

מאיפה את יודעת??? מי אמר לך??? איפה קראת??? אני לא נושמת!!!! אם הם יבואו... יאווו אני לא מאמינה!!! הלוואי וזה נכון והלוואי ואורלנדו יבוא!!! לראות אותו בארץ זה רק בגדר פנטזיה!!... והנה תמונת השער ממעריב לנוער(איזה חתיייך...
)

למעלה