אחד ליפני אחרון
M Mrs Bloom New member 13/8/03 #43 ../images/Emo129.gif אמממממממ... דבר ראשון אחלה תמונות דבר שני אני עומדת לשלוח לתפוז בקשה לפתיחת פורום על אורלנדו ... תחזיקו לי אצבעות !!!
../images/Emo129.gif אמממממממ... דבר ראשון אחלה תמונות דבר שני אני עומדת לשלוח לתפוז בקשה לפתיחת פורום על אורלנדו ... תחזיקו לי אצבעות !!!
פ פרפר15 New member 13/8/03 #44 מחזיקה אצבעות מגיע לו כי עוד מעט עומד לצאת עוד סרט בכיכובו הוא מיתאגרף איזה ממי
¥ ¥ M®§ BLooM ¥ New member 13/8/03 #45 איך שולחים לתפוז בקשה לפתיחת פורום? דבר שני- מתי צריך לצאת כבר- טרוי? וכמובן, בהצלחה! אני מחזיקה לך(לנו) אצבעות! בהחלט מגיע לאורלנדו פורום בשבילו!
איך שולחים לתפוז בקשה לפתיחת פורום? דבר שני- מתי צריך לצאת כבר- טרוי? וכמובן, בהצלחה! אני מחזיקה לך(לנו) אצבעות! בהחלט מגיע לאורלנדו פורום בשבילו!
° °•Eowyn•° New member 14/8/03 #47 לסרט לא יקראו טרויה../images/Emo35.gif../images/Emo94.gif כי troy זה פשוט תרגום מדויק של האותיות מאגלית אם יפתח פורום תודיעו לי
לסרט לא יקראו טרויה../images/Emo35.gif../images/Emo94.gif כי troy זה פשוט תרגום מדויק של האותיות מאגלית אם יפתח פורום תודיעו לי