שוהה בלתי חוקי (סיפור)א'

רותי אח איזה סיפור

לי הסיפור לא נראה עצוב בכלל וזה מנקודת מבט של אם. הלוואי וזה היה קורה גם לבני שנסע לטיול לפני 10 שנים , התחתן עם גוייה מבוגרת ממנו ב7 שנים והשתקע שם. אמו של אותו בחור צריכה לברך על כך, הידוע לכם כמה מקרים של מיטב ילדינו שנסעו "לטיול" ולא חזרו? ויש הורים שהתמזל מזלם וילדיהם חזרו הביתה.

כוכב4

New member
רותי ספור יפה ומרתק .אחיין שלי נמצא

בארצות הברית הוא נסע עם 200 $ לפני 10 שנים והיום הוא נשוי לנוצריה ויש להם ילד אחד. הוא הפך להיות מצליחן והוא בעל 3 בניני דירות להשכרה . אבל היו שנים שהוא לא יכל להגיע לארץ מפחד שלטונות ההגירה . כדי לראות אותו אמו ואחיו היו נוסעים אליו.

רותי ב.

New member
טוב, כמו שכתבתי

לאנג'ליקה, זה סיפור שבאמת קרה, לבני הגדול. ואכן, אפשר לראות אותו כסיפור עצוב, או כסיפור שמח, תלוי בנקודת הראות. אני בתור האמא שלו, מאד נעצבתי כאשר נסע, בעיקר כאשר התלוותה לכל הנסיעה הזו, תחושה קשה של אי-וודאות... של המון המון דאגה. כך שלאחר התדהמה הראשונית שאחזה בנו כאשר ראינו אותו חזרה בארץ, אחרי כששה-שבעה ימים, אני חייבת להגיד שבסתר ליבי שמחתי... למרות ששללו לו את הויזה ל-4 שנים, וכמובן אסרו עליו להגיע לשם, לאותו משך זמן. אבל בסתר ליבי שמחתי מסיבות שונות, שחלק רשמתם פה... כך שאפשר לראות בי 'הורה שהתמזל מזלו'... כי הוא חזר הביתה. זהו.

Sarika

New member
רותי, אי מי איז'ו....

פארטיו אי טומו קון אל אה סו מוז'ייר אילה איז'ה (מי נייטיקה), ורדאד קה טיינה פרמיסיון אה לאבוראר, אי פרומיטיו קה ווה טורנאר, אמה נו סטו סגורה, לאז סטה פלזיינדו מונצ'ו לה ווידה אאי, פורמודו דה אסטו מסטו ספנטאנדו קה נו וואן הטורנאר. אי אמי מפראסיי קה אן אסטה קיסטיון סוס מזלודה. שבת שלום!

אסטרלו

New member
../images/Emo45.gifאביב../images/Emo45.gifרותי-סיפורים נהדרים

סליחה שלקח לי קצת זמן לקרוא אותם.

למעלה