איזו התחסדות גועלית
אתה פותחת בהודעה פוליטית ואחר-כך מתפלאה כשאת מקבלת תגובות פוליטיות? אם לא רצית להיכנס לפוליטיקה לא היית צריכה לכתוב הודעה פוליטית. המתנחלים מגנים עלייך מכיוון שהם משרתים בצבא. אם שירתת בצבא גם את הגנת עליהם. זה לא סותר את העובדה הקודמת. התפילות שלהם לא רלוונטיות לעניין (בדיוק כפי שהתפילות שלך לא רלוונטיות) ואין לי שמץ של מושג מדוע בחרת להביא את הטיעון המוזר הזה. נניח שמתנחל בהינתן הצ'אנס ילך ויפגע בפלשתינים - אז? הוא פוגע בפלשתינים, לא ביהודים, ולכן הוא לא שווה ערך לערבים שרוצים להשמיד אותך. אני לא יודע מה איתך, אבל אני בדרך-כלל מעדיף את שלומי על שלום אחרים, ובטח על שלומם של אנשים שרוצים להרוג אותי... "תנו להם מדינה ודי כבר נגמור עם העניין הזה וניפתר מהבעיה הזאתי..." - זה המשפט המגוחך ביותר ששמעתי. מצד שני, אם את מאמינה בפיות את יכולה להאמין גם בזה. "על המילה 'טרנספר' שמעת? יש לי חדשות בשבילך - זה בדיוק מה שהנאצים עשו ליהודי אירופה" - יש לי חדשות בשבילך, זו היסטוריה ולא חדשות... אגב, ידעת גם שהנאצים השתמשו ברובים, טנקים ומטוסים בצבא שלהם? בושה וחרפה שיש בצה"ל כאלה, צריך להוציא אותם משימוש לאלתר... אם היית מתעמקת מעט יותר בהיסטוריה מעבר למצע של מר"צ, היית יודעת שהטרנספר לא הומצא על-ידי הנאצים והוא בוצע פעמים רבות בהיסטוריה לפני כן. "ארץ ישראל השלמה" לא מעניינת אותי, מעניין אותי הביטחון של מדינת ישראל. לוותר על שטחים אסטרטגיים במצב של מלחמה זה לא "קצת פחות שטח לישראל", זה איום קיומי על ישראל.