שווה לעקוב!!!

מיכל328

New member
אבל די כבר

מספיק - אוקיי? ברור לי כי יש לנו דעות שונות - אז מספיק. ורק דבר אחרון - האיחוד הלאומי - ממש ההפך ממר"צ, אז נא לא להשוות.

אריק ל

New member
תגובה רק למשפט האחרון שלך

את צודקת מאה אחוז! בדיוק בגלל זה הם אותו הדבר. והמבין יבין.

מיכל328

New member
אם לרצות שלום שווה ללרצות טרנספר

אז הדעה שלך מוטעית. וואלה תאמין לי - אני רוצה רק שקט ושלום, אבל בתנאים שיתאימו לשני הצדדים. וזהו! מיכל

Vendetta

New member
סליחה, אבל את מדברת שטויות

הממשלה המכהנת נבחרה בבחירות דמוקרטיות על-ידי רוב העם. את יכולה לא לאהוב אותה (למעשה, גם אני לא) אבל זה לא הופך אותה לעריצה או פאשיסטית, היא עדיין ממשלה שנבחרה בצורה דמוקרטית. מי ששולח את אזרחי המדינה לטבח זה השמאל עם המוסר הצבוע שלו שמעדיף את חיי האויב על חיי העם שלו. הערבים דומים למתנחלים? באמת? מתנחלים מאיימים על החיים שלך? מתי בפעם האחרונה מתנחל התפוצץ באמצע עיר גדולה בישראל או פתח באש לעבר רכבים ישראלים? אם כבר, המתנחלים מגנים עלייך, היות והם משרתים בצבא. הערבים גם משרתים בצבא, רק בצבא הלא נכון...

Nizzan Cohen

New member
זה לא השיטה.

"הממשלה המכהנת נבחרה בבחירות דמוקרטיות על-ידי רוב העם. את יכולה לא לאהוב אותה (למעשה, גם אני לא) אבל זה לא הופך אותה לעריצה או פאשיסטית" הבעיה היא לא בדמוקרטיה - הבעיה היא בנו
. *בא להביע דיעה פולטית - ומוותר* ותעשו לי טובה - די פוליטיקה.

מיכל328

New member
טוב

ממש לא בא לי להכנס לויכוח פוליטי היות וזה לא המקום... חבל שאת עושה הכללות - לא כל הערבים מתפוצצים, והדבר האחרון שהמתנחלים עושים זה להגן עלי - אני שירתתי בצבא והגנתי עליהם יותר מאשר הם עשו משהו בשבילי, גם לא כולם משרתים בצבא ותודה רבה - אבל התפילות שלהם לא עוזרות לי או למדינה הזאתי בגרוש. מתנחל אומנם לא יתפוצץ בעיר גדולה בישראל - אבל אם יתנו לו את הצ,אנס הוא כן ילך ויפגע בפלסטינים בעיר גדולה שלהם. וחוץ מזה אם תסתכלי רגע איך הם מתנהגים לחיילים שהם אלה שמגנים עליהם - אולי הם לא יהווי את נציגי המוסר והצדק שלך ושל הממשלה הזאת. די כבר עם כל ה"אויב" וכ"ו... תנו להם מדינה ודי כבר נגמור עם העניין הזה וניפתר מהבעיה הזאתי.. הפאנטים שלהם הם בדיוק אותו הדבר כמו הפאנטים שלנו - על המילה "טרנספר" שמעת? יש לי חדשות בשבילך - זה בדיוק מה שהנאצים עשו ליהודי אירופה. אז די כבר - לא תהיה ארץ ישראל השלמה אבל יהיה שלום, יהיה קצת פחות שטח לישראל, אבל יהיה שקט. ובבקשה - כל האנטי שמאל מינהם כאן - הבעתי עמדה באופן ציני, נא לא להתקיף, במיוחד לא כאן כי אנחנו בנושא של פאגאניות וזו - שלא כמו היהדות - דת שבעד חופש הבחירה והאמונה. אז תודה. מיכל

Vendetta

New member
איזו התחסדות גועלית

אתה פותחת בהודעה פוליטית ואחר-כך מתפלאה כשאת מקבלת תגובות פוליטיות? אם לא רצית להיכנס לפוליטיקה לא היית צריכה לכתוב הודעה פוליטית. המתנחלים מגנים עלייך מכיוון שהם משרתים בצבא. אם שירתת בצבא גם את הגנת עליהם. זה לא סותר את העובדה הקודמת. התפילות שלהם לא רלוונטיות לעניין (בדיוק כפי שהתפילות שלך לא רלוונטיות) ואין לי שמץ של מושג מדוע בחרת להביא את הטיעון המוזר הזה. נניח שמתנחל בהינתן הצ'אנס ילך ויפגע בפלשתינים - אז? הוא פוגע בפלשתינים, לא ביהודים, ולכן הוא לא שווה ערך לערבים שרוצים להשמיד אותך. אני לא יודע מה איתך, אבל אני בדרך-כלל מעדיף את שלומי על שלום אחרים, ובטח על שלומם של אנשים שרוצים להרוג אותי... "תנו להם מדינה ודי כבר נגמור עם העניין הזה וניפתר מהבעיה הזאתי..." - זה המשפט המגוחך ביותר ששמעתי. מצד שני, אם את מאמינה בפיות את יכולה להאמין גם בזה. "על המילה 'טרנספר' שמעת? יש לי חדשות בשבילך - זה בדיוק מה שהנאצים עשו ליהודי אירופה" - יש לי חדשות בשבילך, זו היסטוריה ולא חדשות... אגב, ידעת גם שהנאצים השתמשו ברובים, טנקים ומטוסים בצבא שלהם? בושה וחרפה שיש בצה"ל כאלה, צריך להוציא אותם משימוש לאלתר... אם היית מתעמקת מעט יותר בהיסטוריה מעבר למצע של מר"צ, היית יודעת שהטרנספר לא הומצא על-ידי הנאצים והוא בוצע פעמים רבות בהיסטוריה לפני כן. "ארץ ישראל השלמה" לא מעניינת אותי, מעניין אותי הביטחון של מדינת ישראל. לוותר על שטחים אסטרטגיים במצב של מלחמה זה לא "קצת פחות שטח לישראל", זה איום קיומי על ישראל.

מיכל328

New member
טוב מספיק

אין לי כוח להתווכח כאן.. רק בגלל שעשו את זה בהיסטוריה לא נותן לנו לגיטימציה לעשות את זה גם.. וסליחה באמת - ממתי זה בסדר שמתנחל פוגע בפלסטיני אבל זה אסור שפלסטיני יפגע ביהודי? כולנו אנשים וכולנו מדממים באדום. וממש לא נראה לי שהשטחים זה שטחים אסטרטגים למדינת ישראל - להיפך ככל שניפתר מהם מהר יותר - ככה ניפתר מהבעיה הפלסטינאית. אבל באמת מספיק כבר עם זה ואני ממש לא מתחסדת. תודה ולהתראות.

Nizzan Cohen

New member
*לדעתי*......

יש במות טובות יותר לדיון שכזה. ואני לא חושב שלמי מהצדדים חסרות היזדמניות להיתדיין בנושא פוליטיקה
. אז בואו נחסוך את הוויכוח המיותר הזה מראש. כי אנחנו כבר יודעים בדיוק מה כל אחד יאמר.... תודה רבה

מיכל328

New member
פרשתי.. חבל שאנשים

לוקחים דעות של מישהו אחר קשה מידי.. אבל סיימתי. מיכל

ebonyW

New member
שלום ../images/Emo13.gif

חשבתי די הרבה אם להגיב להודעה הזו. החלטתי שכן. אני לא שמאלנית ולא ימנית. אני אוהבת להגדיר את עצמי כגוף א פוליטי
אני בהחלט חושבת שצריך לתת לפלשתינאים מדינה ולפנות חלק מההתנחלויות, אבל אני ממש לא מסכימה עם דרך הפעולה שלהם ואני לא חושבת שצריך "לאהוב" אותם בשביל זה. מדובר פה בזכות בסיסית. אני מסכימה איתך שיש שחיתויות במערכת הפוליטית, אבל תני לי דוגמא למערכת פוליטית שנקייה לחלוטין משחיתות. לגבי ההערה על משקלו של ראש הממשלה - תתבגרי. אפשר לנהל שיחה בלי לקרוא לאדם "שמן" רק כי אין לך משהו בוגר להגיד. ואחרי הכל, קצת כבוד לאדם שעבר בחייו קצת יותר ממך, גם אם לא הצבעת עבורו בבחירות. אם את כ"כ אוהבת את אמריקה, לכי לך. תהני. רק תזכרי את גל האנטישמיות שעובר בעולם. את אולי אוהבת את אמריקה, אבל לא בטוח שאמריקה אוהבת אותך. אני מצטערת אם אני נשמעת אגרסיבית, אני פשוט לא אוהבת את הנימה הבכיינית הזו. נכון, ישראל לא מושלמת, אבל עבור רובנו זה הבית. אני יודעת שיש פה המון בעיות - כלכלה כושלת, פוליטיקאים מושחתים, דת חונקת ועוד ועוד... אבל יש פה גם המון טוב - האהבות שלי, השמחות שלי, המשפחה שלי, החברים שלי וכן, גם הטרגדיות והכאב שלי. אני מכירה כל עץ בגינה שלי וכל כלב בשכונה ואני יודעת שאם אני אצטרך עזרה אני תמיד אמצא אנשים טובים באמצע הדרך. זה הבית שלי, ואני לא מוותרת עליו. את אולי בוחרת להציג ביקורת שלילית ולברוח. אני בוחרת להישאר ולהילחם עבור מה שאני מאמינה בו. אני לא מוותרת ולא בורחת. אני משנה. ויום אחד, בזכות אנשים כמוני, ישראל תהיה כמעט מושלמת. את מוזמנת לחזור. Blessed Be אבוני

מיכל328

New member
אני מתנצלת בפני כל הפורום

סליחה שהבעתי דעה - זו אשמתי. לא ידעתי שאנשים יקחו את זה קשה מידי. הייתי עונה אבל באמת - כל אחד ומה בראש שלו - כולנו גרים כאן, כולנו שירתנו בצבא ותרמנו: וכולנו הגענו המסקנות שלנו. ודרך אגב - בקשר לאנטישמיות: אני גרתי בחו"ל שנים רבות: אל תאמינו לכל הדרמה שמראים בחדשות. תודה מיכל

ebonyW

New member
הקטע הפולני הזה כבר שחוק ../images/Emo13.gif

זכותך להביע את דעתך, בדיוק כמו שזכותי להביע את שלי. לפי התגובה נראה שגם את לוקחת קצת קשה את דעתם של אחרים. ולגבי האנטישמיות, את לא היחידה שגרה בחו"ל. האנטישמיות קיימת, אולי לא באותן רמות ואולי לא בכל מקום, אבל היא קיימת. אם את מתכננת על אירופה, תגלי שצרפת משופעת בגילויי אנטישמיות וזו לא דרמה מהחדשות אלא מהמציאות. Blessed Be אבוני

מיכל328

New member
מה לעשות שאני פולניה

קודם כל - אני ממש לא מתכננת על צרפת... וארה"ב מאד רוצה אותי... זה דווקא המוסלמים שיש לה בעיה איתם היום... פשוט לפעמים נמאס לי שכולם חושבים שכל העולם נגד היהודים וישראל - זה ממש לא ככה, באמת שלא. אולי במקומות שונים כן, אבל ברוב המקומות זה כל כך לא משנה.. פגשתי והתחברתי עם המון אנשים מכל העולם וכולם דווקא התלהבו מהעובדה שאני מישראל ורצו לשמוע על החיים כאן והביעו תמיכה. ולא ציפיתי לתגובה ברמות כל כך גבוהות שיקרו לי "מתחסדת גועלית".. אבל לא משנה, אני מקווה שבזה מיצינו את הנושא ושכולם - כולל אני - יסתמו בנושא. מיכל

למעלה