שוויצי שוויץ
גמילה מכסיסה - זהירות ארוך..

RUTHIE1

New member
שוויצי שוויץ ../images/Emo9.gif גמילה מכסיסה - זהירות ארוך..

השבת הקרובה זה שבועיים מאז שהפסקתי לכסוס את העור מסביב לציפורניים. מדובר במנהג בן 25+ שנה, שאני לא זוכרת מתי התחיל אפילו... המצב הגיע לזה שבחתונה שלי הייתי עם כפפות, חלק בגלל העיצוב וחלק כדי שלא יראו. ושלא תבינו לא נכון - כמעט כל השנים אני עם לק (מלבד הפסקות פה ושם) וכשהייתי מורידה לק היה שורף לי באצבעות מרוב שהאצבעות היו פצועות. כמובן שלכן לא שמתי סווטשים של הלקים אף פעם... לפני שבועיים החלטתי לעשות מעשה ושמתי כפפות (לטקס) בבית בסופהשבוע על מנת להימנע מכסיסה. העניין היה בעקבות ביקור ראשון אצל פדיקוריסטית מקסימה (אם מישהי רוצה אני יכולה לתת לה המלצה, בכרמיאל...) שאמרה - את כ"כ מטופחת ושומרת על עצמך, חבל ש... בלילה שמתי משחה שיש לי בשביל הסבוריאה ושמתי מעל את הכפפות. ככה כמה ימים עד שהאצבעות הלבינו... במשך היום אני שמה המון קרם ידיים כדי להימנע מכסיסה. היום בבוקר כשראיתי את השרשור על מעין והזכייה שלה החלטתי לספר פה על מה שאני עושה. בערב אנסה לצלם ולהעלות תמונות. הציפורניים שלי אמנם רחוקות משל מעין אבל אני מרשה לעצמי לומר שהן נראות היום מצוין.

mayane21

New member
איזה יופי רותיל'ה ../images/Emo24.gif

ממש כיף לקרוא! כל הכבוד לך על ההחלטה ושאת הולכת איתה עד הסוף. נשמח לראות תמונות ואני בטוחה שציפורנייך וכפות ידייך מטופחות ויפות.

sHiR TaDmOr

New member
כל הכבוד על כוח הרצון ~!../images/Emo23.gif

אני מבינה את הקושי והתהליך שעוברים בגמילה, כמובן שדבר ראשון עושים "סוויץ'" במוח, ואחר כך הכל יותר פשוט. (כססתי פעם ציפורניים ונגמלתי)

lilo4

New member
איזה יופי ../images/Emo13.gif בהצלחה

אני קצת מזדהה איתך. לא כססתי ציפורניים מעולם, אבל אני כל הזמן מציקה לעור מסביב. בד"כ אני לא מגיעה לרמה של פצעים, אבל הוא נראה לא משהו... וכמו שאמרה הפדיקוריסטית שלך- באמת חבל, כי הציפורניים שלי תמיד נראות מטופחות וזה דיי הורס... בקיצור, מזדהה, ומאחלת לך המון המון המון בהצלחה

iefrat

New member
ישר כוח גדול! גמילה מכל דבר זה קשה

על אחת כמה וכמה מהרגל של עשרות שנים, מה גם שזה משהו שקל לעשות אותו ולא צריך להתאמץ ולהכין, לקנות או לחפש. מה שיחזק אותך להתמיד לנצח זה האושר בהתבוננות בהן כל יום ממחדש כמו גם השיפור בבריאות הידיים. זה לא היה אמור להישמע כהטפה אלא כהזדהות! שנים הסתובבתי עם חבילת שוקולד שלמה בתיק וכרסמתי בה כל היום (הייתי מאוד רזה) עד שבשנות העשרים שלי אמר לי רופא שזו התמכרות ומן בסתם מרגיעה (את העצבים) זו היתה גמילה מיידית ומאוד אכזרית הפסקתי כי זה הבהיל אותי אני? עצבים? התמכרות. אז אני מאוד מבינה את השמחה שלך. בעצם זה פורום לקים...סליחה על ההשתפכות

kaur

New member
אני מחכה בסבלנות רבה לתמונות ../images/Emo13.gif

וכל הכבוד!

RUTHIE1

New member
הסבלנות משתלמת ../images/Emo9.gif

תיקון קל - 3 שבועות ולא שבועיים - התבלבלתי... כמו שרואים מדי פעם יש לי נפילות (ראו האגודלים
) אבל אני בהחלט עושה מאמץ רציני.

kaur

New member
יופי של ציפורניים!../images/Emo24.gif

את מלאה הפתעות, את

mayane21

New member
ואווו רותי איזה יופי!!! נראות מעולה ../images/Emo24.gif

מאד אהבתי ואני מאד גאה בך! ציפורניים עדינות, מטופחות ויפות. כל הכבוד

רחלי ג

New member
רות,

אין דבר שאני מעריכה יותר מהתמדה כוח רצון התחייבות ועמידה בכל אלה זה הלב והנשמה שלנו. כל הכבוד לך

תולי01

New member
איזה יופי רותי !!../images/Emo47.gif../images/Emo45.gif

יוווו איך עשית לי כיף עם ההודעה הזאת ! כל הכבוד על הגמילה !!! הציפורניים שלך נראות מדהים ! כל הכבוד יקירתי
קרם ידיים זו שיטה מעולה, גם אני השתמשתי בה ואח"כ הוספתי גם קרם לציפורניים. אני כאן בשבילך בכל טיפים או המלצות שתצטרכי (אני גם עובדת בחודש האחרון על פרוייקט ציפורניים חדש שאני בטוחה שתהני לקרוא ויהיה לך שימושי) ו...לחיי ידיים צבעוניות במיוחד

RUTHIE1

New member
../images/Emo51.gif לכולן, אחלה קבוצת תמיכה יצרתי לי ../images/Emo6.gif

ותולי - אשמח לטיפים, יש לי נקודות משבר מדי פעם...בהחלט יעזור!

תולי01

New member
אה, חחח....../images/Emo6.gif

חשבתי על משהו ספציפי, סורי
כמו שכתבת, קרם ידיים מאוד עוזר להימנע מכסיסה של העור ובעצם, כל דבר שיש לו טעם מגעיל כששמים את הידיים בפה
בנוסף, אני השתשמשתי בשני מוצרים שמאוד עזרו לי והם ה- CND Cuticle Eraser שנועד גם להסיר עור מיותר מסביב לציפורן וגם לטפל בעור וב- Solar Oil של CND שגם נועד לרכך ולטפל בעור שמסביב לציפורן. בכלל, כל שמן הזנה (ניסיתי של חברות שונות ולא הרגשתי הבדלים דרמטיים) עוזר ואני הייתי צמודה לבקבוק כזה ומשתמשת בזה כל הזמן. לאחרונה גם התנסיתי בשמן הזנה של Mavala שמגיע בצורת עט והיתרון שלו, מעבר לפרקטיות שבעט, הוא שהוא לא שמנוני כל כך ואפשר לעבוד איתו מיד אחרי ששמים אותו (אני אכתוב עליו בקרוב ויש לי גם הגרלה מתכוננת, אבל ששש...
). ועוד דבר אחרון, להשתדל לא למרוח את הלק ואת המייבש על העור שמסביב לציפורן (אני תמיד משאירה טיפה רווח וזה גם נראה הרבה יותר נקי) כי זה גם מייבש וגם עושה "שוונצים" כאלה שדורשים כסיסה

RUTHIE1

New member
דווקא את השוונצים האלה מעולם לא כססתי ../images/Emo3.gif

ואני לא הכי אוהבת להשאיר טיפה רווח, איכשהו זה נראה לי לא מושלם ככה
אני אנסה למצוא אולי בעתיד באיביי את הקיוטיקל אירייייזר (סליחה על העברית, עצלנות...) אבל בינתיים יש לי את "עור חדש" של תפוח וגם שמן לציפורניים ולקיוטיקלס של סאלי הנסן. והם עושים עבודה לא רעה... תודה המון על הטיפים, אולי רעיון לפוסט בנושא?
וכמובן שארשם להגרלה...
אגב ראיתי באיביי מוצרים של מוולה...בזמנו הייתי קונה קרם ידיים שלהם בניו פארם והוא מעולה! אזמין מהם נראה לי...

למעלה