שוויצי שוויץ
גמילה מכסיסה - זהירות ארוך..

edenable

New member
רותי כל הכבוד!

הידיים והציפורניים שלך נראות מעולה! תמשיכי ככה! בקרוב הסווטצ'ים אצלך לגבי המוצרים של MAVALA: יש אותם ב"עדן טבע מרקט" (לא קשור אליי או לניק שלי :))) ובכל מיני בתי מרקחת פרטיים. לא ניסיתי את שמן ההזנה שלהם (רק מחזק - עט). אבל שמעתי עליהם דברים טובים

Ultra marine

New member
איזה כיף!

אני גם ידועה כאוכלת עור סביב הציפורן! זאת פשוט מכה! עכשיו כשאני גם מטפלת בקוטיקלים יותר קל (לנסות ו)לשמור על העור מסביב. אני מקווה שיעבוד לי כפי שעובד לך :) קניתי את השמן של CND ואני רוצה להתחיל להשתמש בו באופן קבוע. נראה איך ילך לי איתו.. בנתיים כמוך, אני נהנית מקרם ידיים ריחני וכייפי של סבון של פעם שגם עושה לי חשק להריח את האצבעות ולא לנשוך אותן
בכל מקרה המשך בהצלחה!

RUTHIE1

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif ושוב ../images/Emo51.gif רבה לכולכן ../images/Emo24.gif

אין לכן מושג כמה מחזק ומרגש זה לקרוא את כל התגובות שלכן להודעה שלי. מיטל - לא יודעת כמה זמן את עם המנהג הנוראי הזה (מרשה לעצמי להגיד נוראי כי אני יודעת בדיוק מה זה עושה...) אבל צאי מזה כמה שיותר מהר. רוצה לומר לך שהתמונות שלך בבלוג עשו לי כ"כ הרבה (ומצב האצבעות שלי היה הרבה יותר גרוע משלך. אין בכלל מה להשוות...) ועזרו לי המון. כולכן - אתן מקסימות אחת אחת. אוהבת אתכן, ומתכוונת להמשיך ולהישאר פה עוד הרבה זמן, ובקרוב להתחיל להעלות סווטשים ומי יודע - אולי גם בלוג...

Ultra marine

New member
הרגל של שנים שנים

שכלל במקור גם כסיסה של הציפורניים.. יש לי תקופות טובות יותר ותקופות טובות פחות. אני כבר לא כוססת בכלל ציפורניים אבל עור.. מממ אני חוטאת לפעמים. ואני חושבת שגם בבלוג אפשר לראות שהמצב השתפר

RUTHIE1

New member
בהחלט אפשר לראות...ומחזקת גם אותך על כך

גדול ולילה טוב

למעלה