שוחרר windows vista RC1 רשמית

ishaydahan

New member
שוחרר windows vista RC1 רשמית../images/Emo175.gif

שוחרר windows vista RC1 רשמית ! אנא הכנסו לאתר הנ"ל להורדה

ishaydahan

New member
רוצו להוריד!! ../images/Emo106.gif

כרגיל, המהירות קבועה, השרתים יציבים...

יש סיבה מיוחדת לא להוריד ב eMule ?

העתקתי את השם מה HTML של הדף, וב eMule יש קובץ בשם זה בגודל 2.52GB ועם כמה מאות מקורות.

uriler

New member
קודם כל - למה להוריד באימיול כשיש

מקור אמין, שתומך במנהלי הורדה ב HTTP? אני לא חושב שתגיע באימיול למהירויות האלה... לא משנה כמה מקורות. אני התחלתי להוריד בערך ב 23:00 בלילה והלכתי לישון, עכשיו קמתי וזה סיים.

thankful

New member
סיים ? שיחקת אותה !

איזו מהירות הורדה מקס' יש לך מספק האינטרנט שלך ?

uriler

New member
אני מחובר ב 1.5, מנטוויז'ן

ההורדה לקחה 3:49 שעות, ץוך שימוש במנהל ההורדה הטוב ביותר לדעתי - Xi Net Transport 2.

כי המקור האמין הוא לא אמין ולא זמין

הורדתי את ה pre-RC, ובסוף ההורדה קיבלתי הודעה שיש בעיה ב-checksum, והאם אני רוצה להוריד שוב ? בחרתי בכן, והוא זרק את כל ההורדה והתחיל להוריד מחדש. ויתרתי בציפייה ל RC1. אחרי ששעה ה download manager המתוחכם לא הצליח להתחבר, ויתרתי וחיכיתי לבוקר. בבוקר הוא התחבר, ובסוף ההורדה - הפתעה ! - הודיע שוב שיש בעיה ב checksum, והאם אני רוצה להוריד שוב ? בחרתי כן, ונראה שהוא ניסה להוריד את כל ה 2.52GB מחדש - רק ששוב הייתה לו בעיה להתחבר. נראה שה download manager משתמש בבדיקה מפגרת רק על הקובץ בכללותו - עבר עבר, לא עבר זורק הכל לפח ומתחיל מחדש. זה בניגוד ל eMule שבודק חלקים קטנים לאורך הדרך ומכפיל בדיקה בסוף. אם הבדיקה בסוף נופלת, יש לו יכולת לאתר איזה חלק קטן תקול נוכח הבדיקה בדרך ולהוריד רק אותו. אז למה אני משתמש ב eMule ? כי אני מעדיף שירוץ ברקע עוד שתיים-שלוש יממות, רק שיחסוך לי את כאבי הראש של לנסות להתחבר שוב ושוב ושוב ושוב ושוב עד שההורדה תעבור.

DToNAToR

New member
הורדתי ישר מהשרת

בלי מנהלי הורדות שלהם. וה md5sum יצא זהה. רק היה צריך להכניס לבד את ה referer.

DToNAToR

New member
בהתחלה ירד יציב על 320

עכשיו מקפץ לו בין 100 ל 250. רדו לי מהשרת, חראות!

thankful

New member
320 זה אומר שיש לך מהירות הורדה של

לפחות 2.5MB ? כל הכבוד ! לי יש רק 750K ... דרך מי אתה מחובר דרך אגב ? :) תוכל כמובן לכתוב לי במסר פרטי על זה ...

at1980

New member
לא ניתן להירשם רק בעוד כמה שבועות

יש למישהו קוד מיותר במקרה?

at1980

New member
בכייף רק חבל בשבילי../images/Emo10.gif

אבל בכייף חבל שיורידו ולא יוכלו לבצע אקטיבציה.

Ambious

New member
מקסימום תחכה עד שיפתחו שוב את

ההרשמה, לא יקח הרבה זמן.

uriler

New member
עם כל קוד של בטא 2 אפשר לרשום 6 מחשבים שונים.

אולי למישהו יש ספייר בשבילך
(מצטער, אני עם קוד של חבר שביקש שלא אפיץ...)

at1980

New member
כן אני יודע

בגלל זה שאלתי קודם אם למישהו יש קוד מיותר אבל אף אחד לא התנדב ואני מבין למה......

למעלה