שוחרר windows vista RC1 רשמית

uriler

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

הלינק שלך עזר לי כי אני לא מהרשומים
מוריד עכשיו על 170 קבוע... מחר יותקן ויאתחיל בדרך הארוכה של התקנת כל התוכנות... עד עכשיו התקנתי מינימום דברים על הויסטה... כי אני מפרמט ומתחיל נקי

thankful

New member
2 דברים לגבי VISTA RC1 , ודבר נוסף

1. לכמה זמן מוגבל השימוש ב - VISTA RC1 ? 2. ידוע לי , שה - KEY עבור VISTA RC1 הוא אותו KEY (כן ?) למי שנרשם ל - BETA 2 . אני נרשמתי בזמנו , אך מחקתי את ה - EMAIL-ים עם ה - KEY (לא חשבתי שאשתמש בהם אי-פעם ...) . האם (ואיך) אוכל לקבל KEY ל - VISTA RC1 ? דבר נוסף : ראיתי באינטרנט (וגם על אריזת כרטיס מסך של NVIDIA RIVA TNT2 MODEL 64) שזה 32MB זכרון ולא 16MB כפי שנאמר באתר בדיקת המוכנות לויסטה של ATI . האם באמת יש בשלי 32MB ? אם כן , לא אמורות להיות בעיות ... (אלא אם זה יהיה איטי נורא , אבל לא כ"כ חשוב בינתיים ...) בתודה , ליאור .

uriler

New member
כמה תשובות:

1. עד 1.6.2007. 2. האם הויסטה עדיין מותקן לך? אם כן - אתה יכול למצוא א ה key שם. אם לא - אני מניח שיש דרך לקבלו ממיקרוסופט, אבל נשאיר זאת למנוסים יותר. 3. תבדוק במחשב שלך, זאת הדרך הכי פשוטה. תוכנת דיאגנוסטיקה כמו everest HE (מהאתר filehippo.com) תוכל לתת לך את הנתון האמין ביותר

thankful

New member
לא...לא הצלחתי להתקין אז את BETA 2

כי היתה בעייה בקובץ ה - IMAGE ... ואין לי גם את קובץ ההתקנה , וגם לא את ה - EMAIL ההוא ממיקרוסופט של ה - KEY ...

Ambious

New member
תשובות.

1. השימוש מוגבל לפי תאריך לא לפי זמן - אם אני לא טועה, התוכנה תפסיק לעבוד בסביבות ה- 7 במאי, אבל אני לא זוכר בדיוק. 2. כן, ה- Key הוא אותו Key, ואם אתה לא זוכר את ה- Key אתה אמור לקבל מייל ממיקרוסופט בימים הקרובים עם ה- KEY שלך. אם אין לך סבלנות לחכות ו- Beta2 כבר מותקן אצלך, יש מספיק תוכנות על גבי הרשת שיכולות 'לחלץ' את ה- KEY שלך. 3. כמו כל כרטיס, אני מאמין שהוא הגיע בכמה גרסאות, חלק עם 16 וחלק עם 32 מגהבייט. ככה או ככה, הייתי מחליף כרטיס מסך - הכרטיס מסך הכי זול בשוק היום עדיין טוב בכמה מונים מהכרטיס שלך.

DToNAToR

New member
מופתע לטובה מהמהירות

ההתקנה לקחה כ 20 דקות והמערכת מרגישה מהירה יותר (יחסית ל בטא 2) לעומת זאת, ה WMP11 נורא כבד .. והוא בסך הכל מנגן לו איזה MP3 מסכן. מישהו נתקל?

uriler

New member
בטח שאפשר

עוד לא ניסיתי את AVG, אבל pc cillin יש בגירסה מותאמת לויסטה, עובד מצוין (כולל FW)

at1980

New member
אני ניסתי להתקין גם נורטון וגם nod

ולא הצלחתי :(

Ambious

New member
PC Cilline באמת עובד נהדר ומותאם

לויסטה כלכך שאפילו לא צריך לרסטרט אחרי ההתקנה (מיקרוסופט הבטיחו שהמערכת תאפשר להתקין התקנים ברמה עמוקה בלי לאתחל).

Ambious

New member
אני הגעתי ללינק דרך הווינדוז

מה- Security Center, לחצתי על "המלץ לי על תוכנה" או משהו כזה ושם היה לינק.

at1980

New member
מישהו יודע במקרה איך אני מבצע

אקטיבציה במקרה?

Ambious

New member
בהנחה שהכנסת מספר סידורי חוקי

אתה נכנס עם כפתור ימני על הסמל Computer ובתחתית המסך שנפתח יש לך את האקטיבציה.

למעלה