שוטי הנבואה + מסיבת טבע באמפי' בארי

fleaboy

New member
חח את סתם מדמיינת

ומה יש להבין? אירגנו פסטיל שכל ההכנסות ממנו זה תרומות לילדים אוטיסטים... וסיפרתי להורים שאני הולך לזה והם התלהבו ואמרו שהם ישלמו לי על הכרטיס (לשלם על הכרטיס = לתרום לאוטיסטים) בגלל שהם אהבו את הרעיון

אמממממממ לא הבנתי....

אתה מנסה להגיד שאתה ארגנת את פסטיבל ג'אמייקה?!?!?

starguiding

New member
ניצן...

"אירגנו" כוונתו ל: "אנשים אירגנו" לא ל-"אנחנו אירגנו"...

אהההההההההההההההההההההההההההההההההה

חחחחח נו אז למה לא אמרת??!?!?!
וואלה נמחד מצידםםםםם
חבל שלא יכולתי לבוא

פ ו ס ט י

New member
את ממש עילגת.

חחחחחחחחחחחחחחחחח מה קשה להבין?!?!?! הפסטיבל שהוא הלך אליו.. כל הכסף שהרוויחו מהכרטיסים.. הולך לתרומות.. מה לא הבנת?

Holy Man

New member
זה ממוקם בערך ליד שדרות...

אני לא יודע במדיוק איפה זה... אני רק יודע שזה אחרי שדרות... כלומר לכיוון באר שבע... לא נראה לי מסובך להגיע לשם... בכל מקרה זה די רחוק

RedDesert

New member
זה קל להגיע לשם...

בצומת גבים (ליד שדרות) פונים ימינה מהכיוון שאת באה ממנו וממשיכה עד הצומת הבאה...שם את פונה שמאלה פניה ראשונה ימינה (כמה מטרים אחרי הצומת) וממשיכה עד שאת רואה שלט בארי...

הסבר קצת יותר מפורט מכמה כיוונים

מב"ש: נוסעים לכיוון נתיבות אחרי הכניסה של נתיבות ממשיכים לכיוון הכניסה של הזה שמת (נוו...איך קוראים לו?) לכייון של המועצה שדות נגב. לכיוון צומת סעד... ואז בפנייה לישובי אשכול/עלומים (הצומת שלפני צומת סעד) פונים שמאלה וממשיכים ישר, עוברים את עלומים ורואים את בארי. מאיזור ת"א: ממשיכים לכיוון אשדוד אח"כ לאשקלון לכיוון יד מרדכי שדרות בצומת הגדולה בכניסה לשדרות (עם הרמזור, אחרי ניר עם) פונים ימינה לכיוון גבים. לאחר מכן ממשיכים עם הכביש לכייון קיבוץ סעד בצומת סעד פונים ימינה ובפנייה הבאה שוב ימינה לכיוון עלומים/ישובי אשכול ואז ממשיכים לבארי. עוד משו?

למעלה