שוטרים התחזו לעיתונאים כי לבצע מעצר

מוחמד5

New member
רפיק עדין במילותיו

על זעקת ראשי הרשיויות הדרושים כבר דברנו. לך ותראה מה עושים אנשי הצבא הפינסיונרים הדרוזים לעומת עמיתהם היהודים שמוצאים ג'ובים ותפקידים בכירים במשק הישראלי, לעומתם הדרוזים יושבים בבית מובטלים וחיים על זכרונות העבר. פעם דברנו על האליטה הערבית, מקווה שאליטה הדרזית תצמח ותגדל, וכל דיוניהם בפורוםמים הקטנים והסגורים יפרצו החוצה לתודעה של הצעירים הדרוזים ובכלל. תחשבו על הישובים הדרוזים !! הם כמו שמורות טבע, נמצאים על גבעות מוקפות בחורשות טבע, אין להם לאן להתפתח אין להם לאן לצמוח.ואם לא די בכך ,תהליך הפקעת הקרקעות ממשיך (הישוב בו הוצתה האנטינה אדמותיו הופקעו מאשני פקיעין.. למשל).

respecta1

New member
../images/Emo6.gif

תודה באמת שאתה אומר שאנשי הקבע יהודים מוצאים ג'ובים רק חבל שכל אנשי הקבע הפנסיונרים שאני מכיר ואני מכיר הרבה לא עושים כלום, רובם מתנדבים במשטרה (אין על זה שכר).. אבל בכללי אין להם אף עבודה.. לא בגלל שהם לא רוצים או לא מסוגלים.. אלא מאותם סיבות שהפנסיונרים הדרוזים אין להם עבודה אז תעשה טובה באמת שנמאס מכל זיוני השכל על גזענות וקיפוח, מהיום כל פעם שאתם אומרים את זה.. נדרוש הוכחה מגבה אמרת פקעין החדשה יושבת על אדמה מופקעת? תביא הוכחה אתה אומר שאנשי הקבע הפנסיונרים של הדרוזים אין עבודות לעומת אנשי הקבע היהודים שיש להם? תביא נתונים מגבים.. כי נמאס.

אוי רספקטה יא ריספקטה עד מתי תמשיך ככה

לחיות באשליות וחלומות?
שכביכול ישובים בארץ לא בנויים על אדמות שדודות מערבים? פקיעין חדשה בנויה על אדמות שנלקחו מפקיעין בשנות ה-50. ולהקל עליך את החיפוש בכתבה: "אינפורמציה שאיכשהו הושמטה מרוב הדיווחים היא שהאנטנה ממוקמת במושב "פקיעין החדשה", על אדמות שהופקעו מתושבי הכפר בשנת 1955. הפקעות הקרקע המסיביות מהדרוזים בשנות ה-50 אילצו רבים מהם למצוא את פרנסתם בשרות קבע בצה"ל. כך תפחה "ברית הדמים" המפורסמת שהקיזה כל כך הרבה דם דרוזי וחסכה כל כך הרבה דם יהודי." תבין, תקלוט, תפנים- ישובים רבים מאד במדינה שאתה גר בה, נלקחו בכוח מאזרחים ערבים, כדי להעבירם לרשות אזרחים יהודים. זאת המשמעות של "מדינת היהודים"- מדינה למען היהודים על חשבון הערבים. וזאת הסיבה שמרבית הערבים ימשיכו להתנגד לאידאולוגיה הגזענית הזאת שבכוח הזרוע משליטה את האדנות היהודית עליהם וגוזלת את רכושם.

האם אני רואה פה הודאה שאתה לא יהודי?

לשאר הגבתי לך כבר עשרות פעמים אני לא רואה סיבה לחזור להגיב על אותם שטויות שוב ושוב

respecta1

New member
אגב

יעני רשומה שמאלנית שאומרת שיש אינפורמציה שהאדמות הופקעו, זה ההוכחה, זה המקור שלך?
הרשה לי לגחך

../images/Emo6.gif לא. אבל אני רואה פה בעיה בראייה שלך

וברצינות, הגיע הזמן שתפסיקו לחשוב שלאומנות קיצונית ובוז לזכויות של עם אחר זה הדרך היחידה להיות יהודי.

respecta1

New member
../images/Emo6.gif

זה ממש לא הדרך היחידה להיות יהודי אבל לאומנות קיצונית לאויב של ישראל ובוז לזכויות העם היהודי זה אחת הדרכים לא להיות יהודי הקשר בינך לבין יהדות מיקרי ביותר, למה אתה יהודי בגלל שאמא שלך יהודיה? אין לך כבוד למסורת היהודית ולעם היהודי לדת היהודית וכו'

מוחמד5

New member
השיטות שנהוגות בשטחים הכבושים

חצו את גדר ההפרדה,הם לא יודעים כבר איפה עובר הגבול . לאט לאט אנחנו רואים העתקות של שיטות שהשימוש בהן היה מקובל רק בתחומי הרשות. עניין העתקתן לשטחי ישראל הריבונית היה עניין של זמן, מפקדי המשטרה באים מיחידות צבאיות וממג"ב,יחידות שפעלו בשטחים,ועכשיו אנחנו רואים אותם מעתיקים את השיטות האלה, חלק מהפעולות האלה אין להן מקום במדינה "דימוקרטית ובקרב חברה חופשית ". בעיניי הדבר מסוכן וצריך לעעצור את התהליך.

ינשוף4

New member
קצת לא מדויק

דוקא מפני שהזכרת נושא פקיעין, אזכיר שבכוחות הבטחון- הדרוזים מהוים חלק לא-מבוטל. וסביר גם שהם היו חלק לא-מבוטל בכח שנכנס לפקיעין. ואני מאמין שלהם היתה הבעיה הקשה ביותר. ובאשר לפורעים רעולי הפנים שהראו בטלויזיה- לדעתי כל אמצעי, כולל ירי, מוצדק, לשם עצירתם. לאחר שיעצרו ניתן גם לברר את זהותם (בעצם- מישהו טען, כעובדה מוכחת, שהם דרוזים?). אבל מנהיגי הדרוזים- הלכו בדרכם של שאר המנהיגים הערבים. דבר ראשון- האשימו המשטרה ("אם שוטרים חשים איום על חייהם, בישוב דרוזי- זה חצית קו אדום!". כלומר- השוטרים אשמים בכך שחשו מאויימים. לא הפורעים רעולי הפנים האלימים...). וכבר היו , בעבר, תלונות של לשכת עורכי הדין, על שוטרים שהתחזו לעורכי-דין, לצורך חקירה. והיום- טענות על ששוטרים התחזו לעתונאים. אז, אולי, צריך להגיד תודה לועד הטכנאים שלא התלונן על אהוד ברק, ואנשיו, שהתחזו בזמנו לטכנאים לצורך חילוץ מטוס סבנה? מקובל, בעולם המערבי, שהצלב האדום (וקיים הויכוח באיזו מדה הסהר האדום, ומד"א "נספחים אליו) הם "מחוץ לתחום" ללחימה. (לא שזה הפריע לטרוריסטים לנצל כיסוי כזה, או לטייסים מצרים, במלחמת האזרחים בניגרה, לראות בצלבים האדומים על בתי חולים "סימון מטרות"). אבל- אם גם זה לא תמיד נשמר, איזה עוד מקצועות/עסוקים נכללים (גם בלי הכרה רשמית) ב"מחוץ לתחום" בלחימה? להזכיר משפטים מתוקשרים, בעניין ה"חסיון העתונאי", כאן ובארה"ב, לעומת ה"חסיון הרפואי", שלגביו אין מחלוקת? ולהזכיר גם. יש הבדל בין "השגת הרשעה" (שלדעתי כל המגבלות לגביה ראויות), לבין "חקר האמת" (שבעבורו יש מקום להתפשר על לא מעט מגבלות חוקיות). וגם לגבי השגת מטרה (מעצר מבוקשים) יש מקום ל"פתיחות מחשבה" לגבי האמצעים הננקטים ("כשרות חוקית" מול קטלניות, או הרסניות, לסביבה, של האלטרנטיבות).

respecta1

New member
../images/Emo4.gif

עושים מה שצריך בשביל לעצור פושעים. ופשעים על רקע לאומני כמו הרבה מהפשעים שאתה מדבר עליהם..יש הרבה יותר סיכון בתפיסת המבוקש ולכן צריך לעשות לפעמים מבצעים מיוחדים אז יאלה לצאת מהסרט..

respecta1

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא מאמין שבאמת אמרת את זה
"שוטרים התחזו לעיתונאים כדי לבצע מעצר העיקר שאנחנו יודעים לגנות התחזויות של חמאס לאמבולנסים רפואיים " שאלוהים יעזור לך אמן אמן אמן

סלטעון צודק למה אתה צוחק עליו

ישראל מתלוננת על העברת קאסמים דרך אמבולנסים אבל היא בעצמה משתמשת בעיתונות כדי לחטוף אזרחים מהרחובות

respecta1

New member
מה חף מפשע בדיוק אצלו?

עשה פשע ואיים ברישמי שהוא הולך לעשות את זה שוב המשטרה מחויבת לפעול ולמרים אני אפילו לא אגיב
עכשיו התחלנו עם התיאוריות קונצפירציה "כדי לחטוף אזרחים מהרחובות"

נו היה ברור שתגן על זה ../images/Emo13.gif תמיד הרגשתי שאתה

והחמאס מה זה דומים בגישה, למרות שבקטנה אתה כאילו שונא אותם. זה נראה לי רק בגלל שהם התמונת ראי שלך איך נראה פנאט כמוך אבל פלסטיני

למעלה