שוטרים התחזו לעיתונאים כי לבצע מעצר

fifanowftw

New member
לעצור מחבלים נועד כדי למנוע

פיגועים ביהודים חפים מפשע. הברחת מטענים לתוך ישראל נועדה כדי למנוע מילדים ונשים להיהרג. ויחי ההבדל הקטן...

fifanowftw

New member
תיקון -.-

הברחת מטענים לתוך ישראל נועדה לפגוע בילדים ונשים חפים מפשע.

fifanowftw

New member
איני יודע לגבי המקרה הספציפי הזה,

לא קראתי אתה הכתבה, אבל לדעתי לפחות זה לא נכון להשוות בין עצירת חשודים לבין הכנסת מטענים, חטיפת חיילים או כל דבר אחר

aviadbarel

New member
הרי אם היו שולחים מג"ב למקום בו הוא הסתתר

ובדרך היו נהרגים כמה מחבלים, הייתם מתלוננים על היותנו כוחניים ואלימים, גרועים לפחות כמו הנאצים. אז בתחבולות עשינו לנו מלחמה, עבדנו על מחבל בעיניים כדי שיבוא לתחנת משטרה בלי להיפגע ובלי לפגוע בשכניו (הרי למישהו יש ספק אם הוא היה מסתתר מאחורי ילדים בשעת צורך?) ועכשיו הוא בחקירה. נראה לי לגיטימי. ביום בו נשתמש באמבולנסים כדי לנסות לפגוע באזרחים אז תוכלו להשוות. כל עוד התחבולות שלנו מכוונות למחבלים זה בסדר. וחוצמזה לי אישית לא מפריע במה המחבלים משתמשים כדי לעשות מה, זה עניין שלהם ושל שכניהם. אני רק אומר שאם הם משתמשים באמבולנסים להעביר אמל"ח שלא יצפו שאמבולנס יעבור מחסום בלי עיכוב. באותה מידה יהיה ראוי לאמור שאם אנחנו משתמשים בעיתונות כדי לפתות מחבל ליצור מגע, אז המחבלים צריכים לוודא שהם פוגשים כתב אמין, ולא להיות מפגרים שקופצים כל פעם שמישהו אומר עיתונות. בחייאת - כמה כתבי שטח יש לערוץ 2? ולמה לא קבע עם הכתב בביתו? כי הוא טיפש. הוא התפתה לבוא ולפגוש את הכתב בשטח נייטרלי ועל כן מגיע לו שנעצר. אם בחרת להיות עבריין לפחות תהיה עבריין חכם. כמו למשל זביידי ששנים הצליח להסתתר מהצבא. ומצדי שכל המחבלים יפסיקו להתראיין, אני לא מבין בכלל למה אנחנו נותנים להם במה.

respecta1

New member
בגלל אותם עיתונאים

שהמשטרה התחזתה אליהם.. כל הכבוד למשטרה שני ציפורים במכה גם הגנו על תושבי המדינה ומנעו מהעבריין לבצע את זממו שוב וגם עכשיו יש מצב שלא כל שמוק שונא ישראל יתראיין לטליוזיה הישראלית

על איזה מחבל אתה מדבר? זה משת"פ שהצבא

של המדינה היהודית עשה לו מה שהוא בדר"כ עושה "דפוק וזרוק". מה שנעשה כאן היה חמור, ומסכן את הפעילות החופשית של התקשורת בארץ.

aviadbarel

New member
הוא או עבריין או מחבל. אנשים לא נעצרים סתם.

כאן לא הראשות הפלסטינית. עוצרים עבריינים או מחבלים, חוקרים אותם, ואז עומלים על הוכחת אשמתם. לא עשו לו שום "דפוק וזרוק" המשת"פים לא פועלים מאהבת ציון, הם פועלים מאינטרסים אישיים, הם רוצים כסף, נשק, הכשרה ועוד אלף ואחד דברים. וביום שהם לא מועילים הם מפסיקים לקבל את הכסף שהם קיבלו. בדיוק כמו כל קבלן אחר. והתקשורת בארץ היא הרבה דברים אבל לא חופשית. היא נשלטת על ידי גורמים אינטרסנטיים שמשמיעים רק את מה שתואם לאג'נדה הפוליטית שלהם (כמו שלא שמעת על הגופה שהיתה בלבנון כמה שנים, וכמו שלא שמעת על הצרות שיהודי פקיעין חוו).

respecta1

New member
בתשקורת שולט השמאל וזה ידוע

תראה מה זה היום, בתוכנית השורה האחרונה עשו הסתה נגד הימין.. בכל מדינה אחרת בכלל לא היו משדרים את זה ואם היו משדרים, תוך שבוע היו כבר מחליפים את האנשים שהכינו את הכתבה בארץ אתה אפילו לא תשמע על זה, כי התקשורת שולטת גם בביקורת והיא לא תבקר משהו שלא מתאים לה

mike00

New member
המעשה עצמו הוא נכון רק לא במקרה הזה...

היו צריכים לשמור את התרגיל הזה למבצע קצת יותר חשוב מזה.... האיש לא מהווה סכנה לציבור ונשמע כאילו כל רצונו הוא להתחפף מפה,וכמה שיותר מהר... במקום לעשות לו תרגילים היו צריכים לפנות לאחד הארגונים בצפון אמריקה שיממנו את הטיסה ואת עלות עורך הדין לענייני הגירה שיעזור לאותו נדים לעזוב את הארץ.......מי שרוצה ללכת מרצונו החופשי,אהלן וסאהלן..... מי ששכח ארגוני הטרור ניסו לחטוף חיילים לא מזמן תוך כדי התחזות לצוות טלוויזיה.... בשביל לסכל פיגועים או לתפוס מחבלים אני מאמין שמותר להתחזות או להתחפש לכל מי שצריך העיקר לשמור על שלום אזרחי ישראל!!

למעלה