הרי אם היו שולחים מג"ב למקום בו הוא הסתתר
ובדרך היו נהרגים כמה מחבלים, הייתם מתלוננים על היותנו כוחניים ואלימים, גרועים לפחות כמו הנאצים. אז בתחבולות עשינו לנו מלחמה, עבדנו על מחבל בעיניים כדי שיבוא לתחנת משטרה בלי להיפגע ובלי לפגוע בשכניו (הרי למישהו יש ספק אם הוא היה מסתתר מאחורי ילדים בשעת צורך?) ועכשיו הוא בחקירה. נראה לי לגיטימי. ביום בו נשתמש באמבולנסים כדי לנסות לפגוע באזרחים אז תוכלו להשוות. כל עוד התחבולות שלנו מכוונות למחבלים זה בסדר. וחוצמזה לי אישית לא מפריע במה המחבלים משתמשים כדי לעשות מה, זה עניין שלהם ושל שכניהם. אני רק אומר שאם הם משתמשים באמבולנסים להעביר אמל"ח שלא יצפו שאמבולנס יעבור מחסום בלי עיכוב. באותה מידה יהיה ראוי לאמור שאם אנחנו משתמשים בעיתונות כדי לפתות מחבל ליצור מגע, אז המחבלים צריכים לוודא שהם פוגשים כתב אמין, ולא להיות מפגרים שקופצים כל פעם שמישהו אומר עיתונות. בחייאת - כמה כתבי שטח יש לערוץ 2? ולמה לא קבע עם הכתב בביתו? כי הוא טיפש. הוא התפתה לבוא ולפגוש את הכתב בשטח נייטרלי ועל כן מגיע לו שנעצר. אם בחרת להיות עבריין לפחות תהיה עבריין חכם. כמו למשל זביידי ששנים הצליח להסתתר מהצבא. ומצדי שכל המחבלים יפסיקו להתראיין, אני לא מבין בכלל למה אנחנו נותנים להם במה.