רוב הזמן נח
Well-known member
יש על זה סרטון.
חגיגה בעזה
חגיגה בעזה
כמה פרייארים אפשר להיות, הם חיו בגן עדן לפני אוסלו כשצה"ל שלט בכל הקסבות שלהם וטיפל באלימות שלהם בכפפות של משי, והפרייארים או הפסיכים ביקשו להחליף את צה"ל במשטרה הנקמנית והלא סובלנית שלהם.יש על זה סרטון.
חגיגה בעזה![]()
יכול להיות שכל זה בעקבות תעמולה שמאלנית מאצלינו ששיכנעה אותם שזאת הדרך שטובה להם.כמה פרייארים אפשר להיות, הם חיו בגן עדן לפני אוסלו כשצה"ל שלט בכל הקסבות שלהם וטיפל באלימות שלהם בכפפות של משי, והפרייארים או הפסיכים ביקשו להחליף את צה"ל במשטרה הנקמנית והלא סובלנית שלהם.
אם תשאל את הפלסטיני הממוצע רובם (בגילאים המתאימים) יגידו לך שהם היו מתים לחזור לתקופה בה ישראל שלטה בשטח. מעבר לרש"פ לא עשה טוב לרוב המוחלט של האנשים (שאינם חברי הנהגה או מקורבים לה). זה נכון באיו"ש ואזח"ע כאחד.כמה פרייארים אפשר להיות, הם חיו בגן עדן לפני אוסלו כשצה"ל שלט בכל הקסבות שלהם וטיפל באלימות שלהם בכפפות של משי, והפרייארים או הפסיכים ביקשו להחליף את צה"ל במשטרה הנקמנית והלא סובלנית שלהם.
...רק בגלל שישראל מקפידה להחליש את הרש"פ ולמקמקה בתקווה לחמוס את כל קרקעותיה, להחליף את אוכלוסיהן ולהעניקם למתנכלים...אם תשאל את הפלסטיני הממוצע רובם (בגילאים המתאימים) יגידו לך שהם היו מתים לחזור לתקופה בה ישראל שלטה בשטח. מעבר לרש"פ לא עשה טוב לרוב המוחלט של האנשים (שאינם חברי הנהגה או מקורבים לה). זה נכון באיו"ש ואזח"ע כאחד.
לא, בלי כל קשר לישראל. תשובות כאלה ניתנו באותה מידה (ואולי אף יותר) בשנים 'הטובות' של הרש"פ. אגב ישראל לא מחלישה ולא מקפידה להחליש את הרש"פ. זאת סתם אגדה אורבנית של אלה שרוצים לטעון שביבי פויה בגלל שהוא חיזק את החמאס. אבל כאמור, תשובות כאלה התקבלו באותה מידה ואף יותר מכך בסוף שנות ה90', כשישראל לא התערבה לרש"פ בכלום, הרשות פרחה ותיאורטית, אלמלא הנהגת הרש"פ הייתה מושחתת עד היסוד, הכל יכול היה להיות נהדר שם....רק בגלל שישראל מקפידה להחליש את הרש"פ ולמקמקה בתקווה לחמוס את כל קרקעותיה, להחליף את אוכלוסיהן ולהעניקם למתנכלים...
אני מתאר לעצמי שנכון להיום יש לא מעט אזרחים ישראלים שהיו בשמחה חוזרים לימי המנדט.אם תשאל את הפלסטיני הממוצע רובם (בגילאים המתאימים) יגידו לך שהם היו מתים לחזור לתקופה בה ישראל שלטה בשטח. מעבר לרש"פ לא עשה טוב לרוב המוחלט של האנשים (שאינם חברי הנהגה או מקורבים לה). זה נכון באיו"ש ואזח"ע כאחד.
אין לי מושג, אבל מאחר ורוב אזרחי ישראל לא חיו בתקופת המנדט, ככל שיש כאלה מחשבה כזאת לא שווה הרבה. זה מזכיר את הטוענים שאנחנו בדיקטטורה כאשר ברור לכל בר דעת (שאינו שטוף שנאה וכו') שכל מי שטוען זאת מעולם לא חי בדיקטטורה ולא מבין מה זה בכלל.אני מתאר לעצמי שנכון להיום יש לא מעט אזרחים ישראלים שהיו בשמחה חוזרים לימי המנדט.
אולי לשם שינוי תחשוב קצת מעבר למה שמקובל במגזר שלך.אין לי מושג, אבל מאחר ורוב אזרחי ישראל לא חיו בתקופת המנדט, ככל שיש כאלה מחשבה כזאת לא שווה הרבה. זה מזכיר את הטוענים שאנחנו בדיקטטורה כאשר ברור לכל בר דעת (שאינו שטוף שנאה וכו') שכל מי שטוען זאת מעולם לא חי בדיקטטורה ולא מבין מה זה בכלל.
בכל מקרה גם אם נזרום עם טענתך ונקבל אותה ב100% לצורך הדיון, אין לה כמובן שום קשר לנושא או לדברי.
כשתרצה לחזור לושא הדיון או להתייחס עניינית לדברי, תרגיש חופשי לעדכן.אולי לשם שינוי תחשוב קצת מעבר למה שמקובל במגזר שלך.
בטח היללון.אני מתאר לעצמי שנכון להיום יש לא מעט אזרחים ישראלים שהיו בשמחה חוזרים לימי המנדט.
תפסו את החמסניק וירו בו. ומעניין איך עכשיו החמאס יגיב לזה.מוזר.
מה,הם לא הלכו להתלונן במח"ש הפלסטיני ??!
ואיך זה שהיועץ המישפטי לפלסטין...לא התערב ?!
מוזר.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.