שוטר של עוז, מסביר למה הוא אוהב את התפקיד:

שוטר של עוז, מסביר למה הוא אוהב את התפקיד:

"לבוא לתוך בית, יש בזה ריגוש. אתה רוצה למצוא אותם. אני מת על האכיפה. לפני כמה שבועות הלכנו לבית בסביון לבדוק מידע על מטפלת לא חוקית. אנשים מפוצצים בכסף. בעל הבית הכחיש, אבל ידענו שהיא שם, מסתתרת. היא התחבאה מאחורי קיר. החזיקה ילד קטן בן שלוש. התינוק לא צייץ, אבל אז היא התחילה לבכות. היא הבינה שהיא צריכה ללכת הביתה. בשבילי לתפוס אותה זה הישג". http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/926/528.html?hp=1&loc=3&tmp=7961

פשוט לקבל בחילה מלקרוא את זה

ושוב, בן הקהילה החלשה שמקבל זריקת אגו מלהצטרף לדורסים...

danna bananna

New member
בא לי לבכות

ועוד יותר בא לי לגרש אותו מישראל. לא בצחוק ולא לשם האלימות. הוא ושכמותו מזיקים לנו יותר מכל אזרח לא יהודי שיישאר בארצנו. כל כך מרגיז!

yuvalmines

New member
גם לי בא לבכות

מזה שיש חוק במדינת ישראל ואיש הישר בעיניו יעשה איני בא בתלונות כלפי השוהה הבלתי חוקי (שב"ח) אני בא בטענות כלפי המעסיק שלו שחי פה במדינה "ומנצל" את אותו שב"ח מסכים איתך ב-100% שאמירות מעין אלו מזיקות לתדמית המדינה ובפרט לתדמית אותה יחידה. אך אמירות בסגנון שבה כל אדם שנכנס למדינה בהיתר ומחליט להשתקע בה יוכל מחלישה פי כמה וכמה את מדיניותה של מדינת ישראל

תגובות בטן אנטי-חברתיות.

גינוי של שוטר זוטר שמקבל הוראות מן הממשלה, שמקבלת הוראות מן בעלי ההון, זה שיתוף פעולה עם הכוחות הדורסניים בשוק ושוב פגיעה בשכבות החלשות ורחיצת ידי האליטות. באותה הקלות אתם גם מאשימים חיילים סדירים במדיניות של צה"ל בשטחים ?

הגינוי --

אני לא יודעת מה לגבי האחרים אבל אני לא מגנה את השוטר בגלל שהוא מקבל הוראות מן הממשלה או מכיוון שאני איני תומכת בגירושם של עובדים זרים. להיפך, אני תומכת בכך. אני מגנה את האמירה הזאת מכיוון שהיא מעידה על הנאה. הנאה על סף סאדיזם. הדברים צריכים להיעשות מתוך הכרח, ולא מתוך הנאה לשמה! שוטר שנאלץ לגרש שוהים בלתי חוקיים, צריך (לדעתי) לעשות זאת עם כאב לב על הצער שהוא גורם לאדם. צריך לנהוג באנושיות. לדעתי הנאה מתפקיד שכזה היא סוג של רוע.

גיל110

New member
להזכירך, יש דבר שנקרא פקודה לא חוקית

ואם גדוד שלם קיבל פקודה שהיא לא חוקית ועדיין ביצע אותה - הגדוד אשם באותה מידה כמו נותן הפקודה.

Gilgil1

New member
גירוש עוב' זרים רחוק מפקודה בלתי חוקית בעליל

כל מדינה בעולם, אולי חוץ מהמדינות שהעובדים הגיעו מהן, מפעילה כח שיטורי כדי לסלק שוהים בלתי חוקיים מארצה. שים לב שפקודה בלתי חוקית בעליל קבלה פירוש ברור מאד במשפט כפר קאסם והיא מפורשת בעיקר למקרי רצח. דברים שאי אפשר להחזיר לקדמותם, לא מעצר לפני גירוש שנותן לעובד די זמן לערער.

גיל110

New member
לא רק רצח, כל פגיעה באחר

בין אם זה להורות לחייל לאנוס חיילת, לפגוע בה, להרים עליה יד וכו'. אסור למפקד לתת הורה לחיילים לפגוע באדם אחר בצבא, לא משנה מה רמת הפגיעה. כמובן שאסור גם לחיילים לפגוע באדם שלא בצבא אלא א ניסה לפגוע בהם קודם.

Gilgil1

New member
את לא קורא מה שאני כותב?

כתבתי- למקרים שאי אפשר להחזיר לקדמותם. בעיקר מעשי רצח. ברור שגם אונס, או להוריד למישהו אצבע זו פקודה בח"ב. ושוב- אז מה הקשר התשובה שלךלנושא הפוסט (חילים, אונס, אסור למפקד....)? לעצור עובד זר ללא אישור שהיה היא לא פקודה בלתי חוקית בעליל. נהפוך הוא. זו פעולה מגובה ע"י החוק הפלילי של מדינת ישראל (שב"ח עובר עבירה פלילית).

גיל110

New member
אגב, ברוב המדינות, משטרת ההגירה לא שייכת

למשטרה המקומית וזאת שאחראית על אכיפת הפשיעה.

Gilgil1

New member
מה ענין שמיטה אצ להר סיני?

אז במקומות אחרים זו רשות נפרדת ובמקומותינו זו רשות אחת. עדין לא פוסל את הצורך בעבודתם.

גיל110

New member
זה פוסל

כי זה מעניק להם סמכויות שיטור. בארה"ב לדוגמה, הם לא יכולים לבצע מעצרים במקרה של תקיפה. נכון שגם שוטר שם שיתקל בך במקריות יכול לעצור אותך על שהיה לא חוקית, אבל הוא לא יחפש אותך. וכשאני אומר סמכויות שיטור זה אחזקת נשק, יכולת לבצע מעצרים של אזרחים וכו'.

roniway1

New member
חבל שאתה לא מעודכן

לא מזמן התקבל תיקון בקונגרס לגבי מהגרים בלתי חוקיים. עכשיו לא רק משטרת ההגירה יכולה לעצור מהגרים בלתי חוקיים , גם כל שוטר רגיל הוא כעת בעל סמכות כזו. וגם הם יכולים לחפש שוהים בלתי חוקיים , לעצור אותם בו במקום , לקראת גירושם מארצות הברית. אתה לא צריך להתאמץ כדי לדעת ששוטרים בארצות הברית הם ממש , אבל ממש לא כמו שוטרים בישראל. ובארצות הברית אין שטויות כמו בג"צים או אירגונים שמסייעים לשוהים בלתי חוקיים. שם יש קנסות כבדים וגם מאסר לאזרחים שמורשעים בסיוע למהגרים בלתי חוקיים. ושם המהגר העבריין הבלתי חוקי נמצא במאסר , נחקר שעות על גבי שעות , ולאחר מכן מוחזר למדינת המוצא שלו. אם זה מכסיקני ( ברוב המקרים מן הסתם ) אז זה יותר קל - הוא מובא למעבר הגבול ומוחזר למכסיקו. ושם הטיעון הפתטי "יש לי ילדים , והם לא מכירים את ארץ המוצא שלי ודוברים רק אנגלית , ויש להם חברים אמריקאים" - לא עובד על רשויות ההגירה שם. נכון , אם הילדים נולדו בארצות הברית הם אמריקאים מלידה ובעלי אזרחות , אבל הוריהם לא יקבלו בשום אופן את האפשרות להישאר בארצות הברית - ואם הם אכן שוהים בלתי חוקיים הם יגורשו , ולא משנה אם לילדיהם יש אזרחות אמריקאית. אלו הנוהלים בארצות הברית. אז מה ? אז הם ישאירו את הילדים שלהם שם ?? ובכלל , טיעונים כאלה טובים לרפובליקות בננות עם יצר שינאה עצמית ( כמו ישראל למשל ) , ועם אירגוני סיוע לאותם עבריינים בלתי חוקיים.

למעלה