שולחים אותי ליחידה שלי עם רגל שבורה

שולחים אותי ליחידה שלי עם רגל שבורה

לפני שלושה חודשים נשבר לי הרגל במהלך אימון, התותח של הטנק מחץ לי את הרגל. במהלך התקופה בהייתי עם הגבס, לא בוצע מעקב סדיר אחר הרגל שבורה, רק אחרי חודש וחצי מהפציעה ביצעו את צילום הרנטגן, וכתוצעה מכך העצם של הרגל שבורה גדלה עקום, ואחר שתי חוות דעת של רופאים בצבא, הם אחליטו שאני לא זקוק לניתוח,למרות שרואים בבירור את העקמומיות בעצם הפגועה. לאחר תקופת אחלמה של שלושה חודשים, עדיין העצם לא התעחתה בגמריי, ועדיין רואים שברה בעצם. אתמול שהייתי אצל רופא מומחה לאורטפדיה, הוא החליט שאני כשיר לחזור בחזרה ליחידה שלי למרות שעדיין הרגל שבורה. אז שאלתי את הרופא איך את מחזיר אותי בחזרה ליחידה עם רגל שבורה. אז הרופא אמר לי "אל תדאג את אומנם לא תוכל לקפוץ מהטנק כי הרגל תשבר שוב, אז בועדה הרפואית נשלח אותך ליחידה עם פרופיל נמוך, ותשובץ בהתאם". רק אתמול הורידו לי את הגבס, וכבר שולכים אותי בחזרה, למרות שרואים בבירור בצילום שבוצע אתמול, שהרגל עדיין שבורה. מה אני יכול לעשות בנידון, אני לא רוצה לחזור ליחידה עם רגל שבורה, למרות שאני יכול ללכת עם צליעה קטנה. וכול פגיעה בעצם השבורה יכולה להביא לשבירה מחדש של העצם הפגועה. רציתי גם לשאול בקשר לתביעת משרד הביטחון, בגלל האפשרות לנכות בגלל העצם השבורה והרשלנות, של חוסר המעקב..

הורדת פרופיל!

עליך להגיע לועדה רפואית שתדון בהורדת הפרופיל הצבאי שלך. תביעה למשרד הבטחון תוכל להגיש לאחר שחרורך - אם תישאר לך נכות צמיתה.

למעלה