גיברת זבנגהההההה! הוא כבר גילה לך מה מצא מתחת למיטה שלנו?
ל לוטה בערפל New member 22/1/05 #27 אווווווווווווווווווווווו זה הסוד שלנו מה גילה מתחת למיטה שלכםםםםםםםם ורמז: הלוטה מביטה בכם בעיניים אחרות לגמריייייייייייייייייייי
אווווווווווווווווווווווו זה הסוד שלנו מה גילה מתחת למיטה שלכםםםםםםםם ורמז: הלוטה מביטה בכם בעיניים אחרות לגמריייייייייייייייייייי
ח חתולת בית מפונקת New member 22/1/05 #28 ../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif עכשיו אני כבר סקרנית <<<מתה!
../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif עכשיו אני כבר סקרנית <<<מתה!
M mantol New member 22/1/05 #29 מסוחררררר../images/Emo6.gif הלו,הלו,רק הגעתי כבר צעקות אין חיבוקים,נשיקוים,קפה,יין,צעצועים
M mantol New member 22/1/05 #34 ../images/Emo6.gifלוטהההההההההההה../images/Emo124.gif בואי מהר,נכנסים מתחת למיטה
ל לוטה בערפל New member 22/1/05 #36 לא שמת לב שהודעתי לך למטה שמתעלמת ממך??? אני אראה לך מה זה מסוחרר ולא ממני
M mantol New member 22/1/05 #38 ../images/Emo6.gifרק ממך../images/Emo25.gif מכפת לי ללללללללללל...................
ל לוטה בערפל New member 22/1/05 #40 יאקי-אם זה לא מ-ה-../images/Emo23.gif זה זול!!! שונאת שקרים וצביעותתתתתתתתתתת ואני בכלל מתעלמתתתתת כי גם לא ענית לי שם!!
יאקי-אם זה לא מ-ה-../images/Emo23.gif זה זול!!! שונאת שקרים וצביעותתתתתתתתתתת ואני בכלל מתעלמתתתתת כי גם לא ענית לי שם!!
M mantol New member 22/1/05 #48 לוטה תיזהרי התורן מולך../images/Emo3.gif מה צביעות מה??? מסוחרר ממך את מסחררת אותי עד כדי כך,שעפתי מהרשת
לוטה תיזהרי התורן מולך../images/Emo3.gif מה צביעות מה??? מסוחרר ממך את מסחררת אותי עד כדי כך,שעפתי מהרשת
ק קאסי דיוננ New member 22/1/05 #50 אם היא תמשיך להתעלם?! אותת לי... יש לי דרכים משונות.......להראות לה שאני אוהב<ת>
ל לוטה בערפל New member 22/1/05 #32 חיבוקים???? אתה מסוחרר-מעניין ממה ואתה רוצה נשיקות וליטופים???? לוטה שמהרגע מתעלמת!!
ל לוטה בערפל New member 22/1/05 #41 תיזהר מהפנס............ הוא יכול להופיע בעוד כמה מקומות אסטרטגיים.
D D i o n y s u s New member 22/1/05 #42 הייי מה זה בולט פה במיטה ? מה זה התורן הזה באמתע ? מי זה שם מתחת ?