תגיד, בן כמה אתה? כי ה"רמה" שלך כבר ברורה לכולנו, נשאר רק להבין עד כמה אתה מבוגר.
א אנה לנקין New member 11/3/14 #94 תגיד, בן כמה אתה? כי ה"רמה" שלך כבר ברורה לכולנו, נשאר רק להבין עד כמה אתה מבוגר.
מ מבוגרעלרמה New member 11/3/14 #97 עשית משאל? בין חברי הפורום על "הרמה" שלי או שהחלטת עבור כולם? לעומת זאת "הרמה" שלך ברורה מעצם השאלה. לידיעתך, הגיל של כותבי ההודעות מופיע - צריך רק רמה מסוימת ,לא גבוהה מדי, בשביל לדעת איפה זה מופיע
עשית משאל? בין חברי הפורום על "הרמה" שלי או שהחלטת עבור כולם? לעומת זאת "הרמה" שלך ברורה מעצם השאלה. לידיעתך, הגיל של כותבי ההודעות מופיע - צריך רק רמה מסוימת ,לא גבוהה מדי, בשביל לדעת איפה זה מופיע
א אנה לנקין New member 11/3/14 #98 אני קוראת מחשבות ומכירה קצת את הנפשות הפועלות כאן. זה מספיק. לא להאמין לכל מה שכתוב בכרטיס האישי - זו רמה גם רמה.
אני קוראת מחשבות ומכירה קצת את הנפשות הפועלות כאן. זה מספיק. לא להאמין לכל מה שכתוב בכרטיס האישי - זו רמה גם רמה.
U UltraL New member 5/3/14 #9 זה בניגוד לחוק השולטים פרק ט"ו, סעיף ז' : "לא ירד שולט על נשלטו, באם יתפש באקט פסול זה ישלל ממנו רישיון השליטה לחודש ימים." ואני אמסור את דעתי האמיתית אחרי ארוחת ערב.
זה בניגוד לחוק השולטים פרק ט"ו, סעיף ז' : "לא ירד שולט על נשלטו, באם יתפש באקט פסול זה ישלל ממנו רישיון השליטה לחודש ימים." ואני אמסור את דעתי האמיתית אחרי ארוחת ערב.
U UltraL New member 5/3/14 #10 בפועל זה פחות זורם עם הדברים שאני עושה במהלך סשן. אבל כיוון שנשלטת צריכה לגמור "ויהיה מה" הרי שאני שומר את "נשק יון הדין" למיקרים שצריך. מי שרואה בעיה עקרונית לרדת לשפחה גם לא יודע להתנצל או ללטף באפטר-קר
בפועל זה פחות זורם עם הדברים שאני עושה במהלך סשן. אבל כיוון שנשלטת צריכה לגמור "ויהיה מה" הרי שאני שומר את "נשק יון הדין" למיקרים שצריך. מי שרואה בעיה עקרונית לרדת לשפחה גם לא יודע להתנצל או ללטף באפטר-קר
U UltraL New member 6/3/14 #27 איזה קביעה? לגבי שאני רוצה שנשלטת תגמור בסשן? זה רצוני בד"כ. ונשלטות שרק רוצות מכות בלי רגש מיני (מסוכיסטיות בלבל) הם לא כוס התה שלי (מניסיון) לזה התכוונתה?
איזה קביעה? לגבי שאני רוצה שנשלטת תגמור בסשן? זה רצוני בד"כ. ונשלטות שרק רוצות מכות בלי רגש מיני (מסוכיסטיות בלבל) הם לא כוס התה שלי (מניסיון) לזה התכוונתה?
A A לוןA New member 7/3/14 #28 לא התכוונתי לקביעה הנחרצת של "מי שרואה בעיה עקרונית לרדת לשפחה גם לא יודע להתנצל או ללטף באפטר-קר"
U UltraL New member 7/3/14 #29 הדגש על העיקרן אלה שלא ירדו בתור עיקרון כי זה מוריד מכבודם כשולטים כאילו שייכים לאיזה כת סודית
A A לוןA New member 7/3/14 #30 עדיין לא הבנתי מה הקשר בעיניך בין לרדת לבין אפטרקייר או להתנצל, ולמה הם קשורים זה בזה בכלל. אישה שלא רוצה לרדת אומר שהיא לא מחבקת ולא מוכנה להודות בטעות ?
עדיין לא הבנתי מה הקשר בעיניך בין לרדת לבין אפטרקייר או להתנצל, ולמה הם קשורים זה בזה בכלל. אישה שלא רוצה לרדת אומר שהיא לא מחבקת ולא מוכנה להודות בטעות ?
N newcharm New member 7/3/14 #31 אני מניח שהוא לא מתכוון לקשר ישיר אולי הרעיון הוא שמי שבאופן עקרוני לא יורד כי הוא אדון/שולט/מסטר, איכשהו יש בו משהו מנותק רגשית (שאז נעשה קישור בין יכולת 'להרגיש' ובין התנצלות וכד')
אני מניח שהוא לא מתכוון לקשר ישיר אולי הרעיון הוא שמי שבאופן עקרוני לא יורד כי הוא אדון/שולט/מסטר, איכשהו יש בו משהו מנותק רגשית (שאז נעשה קישור בין יכולת 'להרגיש' ובין התנצלות וכד')
N newcharm New member 8/3/14 #43 כלומר עיוור צבעים אינו בעל סיכוי טוב יותר להיות נהג בעייתי בהשוואה לאיש נטול הלקות הזאת? אני בכוונה מטפל בעיוור הצבעים מכיוון שמלכתחילה אני לא תופס מדוע יתכן ששולט לא יירד לבת זוגו עקב היותו שולט.
כלומר עיוור צבעים אינו בעל סיכוי טוב יותר להיות נהג בעייתי בהשוואה לאיש נטול הלקות הזאת? אני בכוונה מטפל בעיוור הצבעים מכיוון שמלכתחילה אני לא תופס מדוע יתכן ששולט לא יירד לבת זוגו עקב היותו שולט.