שולמית אלוני מאמינה לערפאת...

שולמית אלוני מאמינה לערפאת...

...יותר משהיא מאמינה לשרון ולמופז. אחרי שכבר חשבנו שנקבל קצת שקט מהמקומטת הזו, עכשיו כשהיא כבר לא נמצאת במערכה הפוליטית, חוזרת היא, ובגדול. שוב הזקנה הבלה חושבת שהיא מעניינת מישהו, וחושבת שדיעותיה מעניינות אותנו. עד איפה תגיע שפלות

Quite Simple:

מטריד אותי המצב, בו תושבי מדינת ישראל מביעים דיעות אנטי-ישראליות להלכה, ולמעשה פוגעים במדינה פגיעות אנושות בכל מילה היוצאת מפיהם. דעתה של הגב´ אלוני אינה מעניינת אותי - אלא מסקרנת אותי. אני מסוקרן כיצד אדם יכול להפנות עורף למולדתו ולתמוך באוייביה המושבעים ביותר. אני מסוקרן כיצד דבר כזה יכול לקרות בדמוקרטיה מתגוננת. זה הכל.

Roobie

New member
בקטע הזה אני מסכים עם ליאור

(מה??! ברצינות?!) אני חושב ששולמית אלוני טועה כשהיא מאמינה בעינייים עצומות לערפאת. היא ממש לא מייצגת את השמאל.

רפי2002

New member
קראתי שוב ושוב....

את מה שהגברת שולמית אלוני אמרה...... קראתי את מה שאתה כתבת.... סלח לי.....לא מצאתי היכן שולמית אלוני אמרה שהיא מאמינה לערפאת.... אתה יכול לצטט לי בבקשה, פשוט לא מצאתי....... תודה

dorrn

New member
מה?!

להלן הציטוט מידיעות של היום (עמ´ 2 למטה): "אם שואלים אותי למי אני מאמינה יותר - לערפאת,או לשרון ומופז,אני מאמינה לערפאת"

רפי2002

New member
אוווופס

הלכתי למעריב......הייתכן שהם לא פרסמו את הדברים בכלל? הלכתי לYNET, היתכן שגם הם לא פרסמו? הלכתי לעניין מרכזי......וזה כל מה שהם רשמו..... ניסיתי להעתיק....יוצא הפוך.....כנס לאתר, קרא ותגיד לי אם רשום שם משהו על אמונה....... והפסק נא עם ביטויי חסר המשמעויות שלך....

המשמעות ברורה לחלוטין

הביטוי "חסר המשמעות" שלי עדיין עומד בעינו - כשלא רוצים למצוא, לא מוצאים! בעמוד הראשון של מעריב, וכך גם של ידיעות היום, מופיעה הכתבה. לזה קוראים, אם אני לא טועה: טומן ראשו בחול?

רפי2002

New member
תשמע יא חביב.....:)

הלכתי לעמוד הראשון של מעריב....בוא נסתכל ביחד טוב? בחלק העליון: יש 4 ריבועים.....בריבוע הראשון מצד ימין"דן שילון מראיין את אלי הורביץ" בריבוע השני מצד ימין "יהונתן גפן....." בריבוע השלישי מצצד ימין "השייטת" בריבוע הרביעי מצד ימין "הנכים"..... כותרת ראשית" שרון: איראן...." מצד ימין לכותרת הראשית "סקי כחול לבן..." מתחת לכותרת הראשית: מצד ימין: "דרכו האחרונה של הקצין הבדואי" ומתחת לזה "פרסומת לרייטינג" במרכז: "ישראל: המגעים..." ומתחת לזה יש "הרמטכ´´ל לשעבר...." ועוד מתחת "בנק ישראל...." מצד שמאל: "עו´´ד הואשם..." ומתחת לזה "הדולר היציג..."" אז בוא נגיד שבמעריב.....אין את הראיון איתה....לא בעמוד הראשי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" ואחרי שהתחלתי קצת להכיר אותך....אני בסק אם כתוב בכלל משהו בידיעות.... כי בעניין מרכזי......יש את הראיון, אבל שום דבר על אמונה מצד דבריה של שולמית אלוני... שבת שלום

הדברים שלי מוכיחים את עצמם...

חביבי, לא יכולת לעשות לי שירות טוב יותר מאשר זה שעשית בהודעה הקודמת שלך. ידיעות, עמוד ראשי, פינה שמאלית למטה: "שולמית אלוני הדהימה: מאמינה לערפאת יותר מלשרון". לפעמים מדהים אותי הטמטום הפושה בקרב חלקים מסויימים מהעם...

רפי2002

New member
בוא´נה.....אתה לא מבין מה אני אומר?

תקרא טוב טוב, את מה שכתבתי...... אמרתי שאת ידיעות אין לי......ובמעריב לא מוזכר שום דבר..... איזה שרות עשיתי לך?????? על מה אתה מדבר?????

shlomikli

New member
מי זאת שולמית אלוני?

רק בזכות פגישתה המרגשת עם חתן פרס נובל הקדוש ה´´ה יאסר עראפת זכינו לראות את זיו פניה בטלוויזיה. למרות זאת אני לא מצליח להבין מי היא ולאיזה עם היא שייכת.

שאלה לחברי הפורום- ממתין לתשובותיכם

כיצד היו נוהגות רשויות בריטניה והעם הבריטי אילו אזרח בריטי, איש ציבור לשעבר, היה יוצא במלחמת העולם השניה לגרמניה, נפגש עם היטלר ואומר שהוא מאמין לו יותר מאשר לצ´רצ´יל? כיצד היו נוהגות רשויות ארה"ב והעם האמריקאי כלפי אזרח אמריקאי שהיה יוצא לאחר הפיגוע בבניני התאומים לאפגינסטאן, נפגש עם בן-לאדן ואומר שהוא מאמין לו יותר מאשר לאנשי המודיעין של ארה"ב? מחכה לתשובותיכם בקוצר רוח. ואנא, אחי בשמאל. אני מבין שההשוואה לא נוחה לכם. תנסו להימנע מלחפש תירוצים קלושים לאי נכונותה, שזה מה שכ"כ צפוי שתעשו. בשני המקרים שני צדדים לוחמים, בשני המקרים אומה שמלקקת את פצעיה ניצבת מול גורם שמבקש להשמידה, גם אם הרטוריקה שלו שונה.

רפי2002

New member
O.K.....אז בוא אני יגיד ככה....

אין לי מה לענות לך....כי ההשוואת שאתה עושה הם לא במקום...ואני בספק בכלל עם שולמית אלוני אמרה שהיא מאמינה לערפאת.....נגיד שכן: אם תענה לי על זה.....אני יענה לך על מה שאתה שאלת: מה היית אומר אם גרמניה הייתה מתחילה לכבוש שטחים של צרפת...ולאט לאט...להשפיל את התושבים הצרפתיים....ולאט לאט לגרום למלחמה....ואז גרמניה תתחיל לפוצץ בניינים של צרפתים חפים מפשע.... מה היית אומר? מה העולם היה אומר?

Ergil

New member
הנה מה שאני הייתי אומר:

הייתי אומר שהצרפתים הגדירו את עצמם כצרפתים לפני 1000 שנה, לפחות, והם תמיד חיו בארצם. הפלסטינים לעומת זאת הגדירו את עצמם כעם מאז שזה התחיל להתאים להם, ומעולם לא הייתה להם מדינה.

byron

New member
ואני אשיב לך כי....

מה עם אלזאס לורין? גרמניה עשתה זאת והם בהחלט התנגדו כמו שאנחנו מתנגדים שהערבים כובשים לנו שטחים. כמה חברים ממוצא ערבי יש לך? לי יש אחד שהוא חבר (יעני אפשר לדבר איתו ולא להעליב והוא יכול להגיד לי הכל ולא להעליב) ועוד כמה מכרים. אני מעלה את הנקודה כי כמו שאני מודה שמקור המשפחה שלי הוא מאירופה חלק לא קטן מהם מודה שמוצא המשפחה שלו לא בדיוק פלשטין. למשל "שר לעניני י-ם" ברשות שנפטר (תודה לאל) לא רחוק מביתו המקורי. משפחת חוסיני מתהדרת בנוצות לא לה, מוצאה המשפחה (ארבעה דורות אחורה) הוא הערב הסעודית. וכמובן המצרי הדגול - יאסר ערפת - יליד קהיר שפתאום "הפך" לפלשטיני. אחיו מכיר במה שהם והוא רופא בקהיר. לא הישראלים כובשים אלא הפלשטינים (דרך אגב שמתם לב שיאסר פלשטיני כמו שהיטלר (האוסטרי) היה גרמני.)

לרפי- תשובה

כרגיל, אני אענה לך בדיוק נמרץ, בתקווה שתקיים את ההסכם ותענה גם אתה לי: אם היה קורה מה שאמרת- בתור צרפתי הייתי נלחם כמו אריה נגד הגרמנים (לצערי הם לא עשו זאת). אבל הייתי נלחם הרבה יותר אם: 1. גרמניה לא היתה מתחילה לכבוש שטחים, כמו בסיפור שלך, אלא היתה מקבלת אותם במתנה מהמדינה שלי. 2. גרמניה לא היתה רק משפילה את התושבים הצרפתים, כמו בסיפור שלך, אלא הורגת את נשיהם וילדיהם. 3. גרמניה לא היתה מפוצצת בתים של חפים מפשע, כמו בסיפור שלך, אלא עושה לינץ´ בחילים. הבנת את הרמז? מה שהפלשתינאים עושים לנו הרבה יותר גרוע מהדוגמא שאתה נתת, ולכן אני בעד להילחם בהם מלחמת חורמה!! עכשיו אני מצפה לתשובתך.

ההשוואה לא רלוונטית לעניין שולמית

אלוני... מצטער. אתה יכול להכניס את היטלר בתור ה"אס" שלך כל פעם שאתה בפינה. אבל אני אגיד לך, באם היה נפגש שר צרפתי לשעבר, נפגש עם ראש המרד באלג´יריה ואומר לו שהוא תומך במדינה אלג´יראית ונגד הכיבוש בצרפתי באלג´יר, לא הייתה לי בעיה עם זה.

ההשוואה שלך ממש נכונה...

הקשר בין צרפת לאלג´יר הוא בדיוק הקשר בינינו לבין ירושלים... המרחק בין צרפת לאלג´יר הוא בדיוק המרחק בין קלקיליה לכפר סבא... אתה מדבר על השוואות לא נכונות? וחוץ מזה, נפלת בפח שטמנת לעצמך: לצרפתים באמת לא היתה בעיה עם זה. לכן באותה מידה הם נכנעו להיטלר בצורה מבישה!!! וזו הדוגמא שאתה מביא???!! באנגליה- במקרה הטוב היית בכלא, וזה רק משום שאין שם גזר דין מוות. האומה הזאת נסעה עשרות אלפי קילומטרים כדי להחזיר לה את איי פוקלנד, ואתה מוכן לוותר על עיר הבירה שלך.

למעלה