למה עד ה10 באפריל, תפטרו אותו לאלתר ומיד למנות ראש שב״כ חדש שיקח את המושכות לידיים ויתחיל לעצור עבריינים מסיתים.
שכחת לציין שבנוסף ראש השב"כ חדש גם יכסת"ח לראש את קטארגייט ואת הדוח על המחדלים שלו באוקטובר 7.למה עד ה10 באפריל, תפטרו אותו לאלתר ומיד למנות ראש שב״כ חדש שיקח את המושכות לידיים ויתחיל לעצור עבריינים מסיתים.
חרטא גייט זה לדעתי בולשיט אחד גדול.שכחת לציין שבנוסף ראש השב"כ חדש גם יכסת"ח לראש את קטארגייט ואת הדוח על המחדלים שלו באוקטובר 7.
רק שתהיה לך מודעות לגבי זה. ואז אולי יום אחד תהיה לך תקווה.
זה כל מה שיש לך נגדו?חרטא גייט זה לדעתי בולשיט אחד גדול.
ראש השב״כ בכבודו נצפה במשחק כדורגל יוקרתי בקטאר, מי לדעתך רכש לו את כרטיס המשחק? עד מתי לדעתך נמשיך לסבול את הצביעות הזאת?
דעתך כבודה במקומה מונח. במשחק הפוקר הזה בסוף צריך לפתוח את הקלפים על מנת שנדע מי בדיוק בילף. הבעיה עם ימנים וביביסטים שעל סמך נסיון עבר הם יודעים שביבי בילף ופישל בנושאים רבים אבל בכל זאת עדיין מאמינים בו. ראיתי מאמר מעניין בנושא. משהו הסביר שהם כנראה סובלים מסינדרום שבתאי צבי. כן, אותו משיח שקר, שעבר בעצמו על כל החוקים להם הטיף, ומאמניו לא נתשו אותו גם כשהתאסלם, והתפקחו רק בעקבות פוגרומים. יש לכך אפילו שם בפסיכולוגיה - דיסוננס קוגנטיבי. כלומר יספרו לעצמם סיפורים על מנת לגשר על הפער באין רצונותיהם לבין המציאות. כפי שאמרתי בעבר גם פה לצערי ההתפקחות תגיע רק כאשר כמו חסידיו של אותו שבתאי צבי תפגעו באופן אישי.חרטא גייט זה לדעתי בולשיט אחד גדול.
ראש השב״כ בכבודו נצפה במשחק כדורגל יוקרתי בקטאר, מי לדעתך רכש לו את כרטיס המשחק? עד מתי לדעתך נמשיך לסבול את הצביעות הזאת?
תראה יקירי…דעתך כבודה במקומה מונח. במשחק הפוקר הזה בסוף צריך לפתוח את הקלפים על מנת שנדע מי בדיוק בילף. הבעיה עם ימנים וביביסטים שעל סמך נסיון עבר הם יודעים שביבי בילף ופישל בנושאים רבים אבל בכל זאת עדיין מאמינים בו. ראיתי מאמר מעניין בנושא. משהו הסביר שהם כנראה סובלים מסינדרום שבתאי צבי. כן, אותו משיח שקר, שעבר בעצמו על כל החוקים להם הטיף, ומאמניו לא נתשו אותו גם כשהתאסלם, והתפקחו רק בעקבות פוגרומים. יש לכך אפילו שם בפסיכולוגיה - דיסוננס קוגנטיבי. כלומר יספרו לעצמם סיפורים על מנת לגשר על הפער באין רצונותיהם לבין המציאות. כפי שאמרתי בעבר גם פה לצערי ההתפקחות תגיע רק כאשר כמו חסידיו של אותו שבתאי צבי תפגעו באופן אישי.
סטטיסטית, היועצת המטורללת לדבריך נתנה חופש רב לממשלה לפעול. הרי לא שמעת ממנה בעזה. וגם עמית נבחר ברוב, כי יש גבול עד כמה יכול להיה להמתין לברוגז של יחריב לוין.תראה יקירי…
שלא תחשוב לרגע שאני לא תוהה ביני לבין עצמי, אולי השמאל צודק, אולי נתניהו באמת לא בסדר, אולי היועמשית המסכנה באמת נשכבת על הגדר ולו רק כדי להציל את המדינה, אולי רונן בר עושה הכל אך ורק בשביל הביטחון שלנו, אולי צדק יצחק עמית שלקח בכוח את נשיאות המשפט עוד לפני שלוין ישתלט על כל חלקה טובה..
השאלה היא האם גם אתם מספיק אינטליגנטים כמוני לחשוב שמא היועמשית היא בסך הכל מטורללת על כל הראש, שמא יצחק עמית עבר על החוק, שמא רונן בר הוא מסוכן לדמוקרטיה, שמא נתניהו הוא הצדיק היחיד בסדום? האאאא?![]()
בגדול, אני חושש ממה שקורא לנו.סטטיסטית, היועצת המטורללת לדבריך נתנה חופש רב לממשלה לפעול. הרי לא שמעת ממנה בעזה. וגם עמית נבחר ברוב, כי יש גבול עד כמה יכול להיה להמתין לברוגז של יחריב לוין.
אולי אתה אינטלגנט, אבל הוכח את שאמרתי לגבי דיסוננס קוגנטיבי. הוא עובד אצלך שעות נוספות. אתה נותן אמון מוחלט באנשים שאני בספק רב אם היית מוכן לתת להם גישה חופשית שכזו לחשבון הבנק שלך, ומוכן לתת להם להיות גם השופט , גם המחוקק, גם המבצע.
במדיום אחר כבר שמעתי עוד כמה אינטלגנטים החושבים כמוך שתמיד יוכלו להפוך את התהליך מתי שרק יהיה להם נח. זה מגוחך. כי ההיסטוריה הוכיחה שדיקטטורים המכהנים פרק זמן לא מוכנים לוותר על סמכויות. תראה מה קרה בטורקיה, ומה קורה שם עכשיו.
ואז עניתי להם שלא אהיה מוכן להעניק חופש שכזה לאף אדם, כולל יאיר גולן - ואף כיתבתי אותו על מנת להבהיר את הנקודה.
אני מאוד מקווה שגם אתה תבין אותה.
תקרא היטב את הטעונים שלך, כולם מנסים לכסות על שלמות הממשלה בלבד. בנט ויעלון לא התהפכו. גם ליברמן לא. הם עדיין נאמנים לרעיון ארץ ישראל השלמה. גולן לא קורא למלחמת אזרחים. הוא כן קורא לשביתות. וזה חוקי. ונתניהו אינו המנהיג הראשון ולא האחרון שקוראים להוציא לנבצרות. יש במנגנון השלטון בעיה מערכתית. אין ריבוי דעות. אין הגבלת כהונות כמו בדמוקרטיות אחרות. והראשות המחוקקת והמבצעת נבחרות תחת פתק אחד ברשימה, ולכן חברי כנסת נאמנים למפלגות שלהם והעסקנים שם ללא שום שיקול לגבי הבוחרים כפי שקיים בדמוקרטיות אחרות. אז מה אתה/אתם מתפלאים שהראשות השופטת הפכה מעורבת יותר ויותר.בגדול, אני חושש ממה שקורא לנו.
תראה, אף פעם לא אהבנו אחד את השני, אבל השכלנו לחיות, לעבוד, להילחם ואף למות יחד על הגנת המולדת, עד שמשהו תקע תריז עמוק בינינו בצורה של שינאה..
זה מזכיר לי כיפואי לשעבר שחיינו עם הערבים ביפו המון שנים בשלום ובשכנות טובה עד שהיגיע החמאס ליפו וזרע שנאה כלפינו בלב ערביי יפו.
אני מנסה להבין מיהו ה״חמאס״ בתוכנו שזורע את אותה שנאה בדיוק? האם אהוד ברק שמדרבן את היועמשית להוציא את נתניהו לנבצרות ללא עילה נראית לעין? או אולי יאיר גולן שמטיף למלחמת אזרחים?
או אולי בוגי יעלון שהיה איש ימין מובהק רק שהוא ״התהפך״ כי לא נתנו לו להיות שר ביטחון והוא הלך לספר לכל העולם שצה״ל הוא רוצח תינוקות..
אז מי לדעתך ה״חמאס״ שפועל בתוכנו?
מי יודע? אולי תצליח לשכנע אפילו אותי.
אני הייתי מוציא את נתניהו לנבצרות רק בשל העובדה שהוא לא פטר מיד כשהוא עלה לשלטון את היועמשית, על שהוא לא פטר ב8 לאוקטובר את ראש השב״כ. על שהוא איפשר לפרקליטות לתפור נגדו תיקים פיקטיביים, אני במקום נתניהו, הייתי מגיע לבית המשפט עם אלת בייסבול ומנפץ שם בחמת זעם כמה דברים.תקרא היטב את הטעונים שלך, כולם מנסים לכסות על שלמות הממשלה בלבד. בנט ויעלון לא התהפכו. גם ליברמן לא. הם עדיין נאמנים לרעיון ארץ ישראל השלמה. גולן לא קורא למלחמת אזרחים. הוא כן קורא לשביתות. וזה חוקי. ונתניהו אינו המנהיג הראשון ולא האחרון שקוראים להוציא לנבצרות. יש במנגנון השלטון בעיה מערכתית. אין ריבוי דעות. אין הגבלת כהונות כמו בדמוקרטיות אחרות. והראשות המחוקקת והמבצעת נבחרות תחת פתק אחד ברשימה, ולכן חברי כנסת נאמנים למפלגות שלהם והעסקנים שם ללא שום שיקול לגבי הבוחרים כפי שקיים בדמוקרטיות אחרות. אז מה אתה/אתם מתפלאים שהראשות השופטת הפכה מעורבת יותר ויותר.
יש המון סיבות שנתניהו היה צריך לצאת לנבצרות כבר מזמן. סיבות שהוא עצמו תמך בהן שהיה מדובר ביריבים שלו.
לא נראה לך מוזר שמערכת פוליטית שלמה מתעסקת בו במקום במדינה?
ראש המערכת עושה הכל על מנת להסיר מעצמו כל פיקוח. וכל העסקנים הפישירים תחתיו מריעים. מדוע אתה מוכן לתמוך בדרך מושחתת שכזו נשגב ממני. אתה באמת חושב שזה יטיב עמך ומשפחתך בטווח הארוך?
להזכירך, בפעם הקודמת שהתקדם לשם לאחר מלחמת יום הכיפורים את שילטון המערך הורידו בדיוק מהסיבה הזו.
אתה נחשפת ובחנת את כלל הראיות נגדו?אני הייתי מוציא את נתניהו לנבצרות רק בשל העובדה שהוא לא פטר מיד כשהוא עלה לשלטון את היועמשית, על שהוא לא פטר ב8 לאוקטובר את ראש השב״כ. על שהוא איפשר לפרקליטות לתפור נגדו תיקים פיקטיביים, אני במקום נתניהו, הייתי מגיע לבית המשפט עם אלת בייסבול ומנפץ שם בחמת זעם כמה דברים.
לדעתי נתניהו הפגין לאורך כל הדרך חוסר משילות וחוסר מנהיגות, הוא איפשר במו ידיו לכל המאיימים למיניהם לפצות פה, אילו הראשון היה נעצר ונכנס כמה שנים טובות לכלא, כל הטרלול הזה היה נפסק לאלתר.
במקום זאת הוא מילל ומתבכיין בכלי התקשורת כמה שהצד השני לא בסדר.
מי קבע שחקירה ממלכתית מחייבת שופט שאין לו שום מושג בחומר ופועל ע"ס אג'נדה נטו?אתה נחשפת ובחנת את כלל הראיות נגדו?
נראה לך הגיוני לאפשר לכל עבריין לפטר את הקטגוריה נגדו.
איזה מין גידה דמוקרטית אתה מחזיק שאתה רוצה לאסור את מי שמפיץ ביקורת?
הייתכן שאתה רוצה לבטל את הדמוקרטיה?
על מנת להפיק לקחים כמו שצריך צריכה לקום וועדת חקירה ממלכתית. בדיוק כפי שנעשה לאחר מחדל יוה"כ ב 73.
אי אפשר להסתמך, לא על הגחמות שלך, וגם לא על שלי.
לא מדובר כאן ב״קטגוריה נגדו״ אלא בלעומתיות נגד הממשלה, בתקופת בנט/לפיד, כמה התנגדויות היועמשית היגישה?אתה נחשפת ובחנת את כלל הראיות נגדו?
נראה לך הגיוני לאפשר לכל עבריין לפטר את הקטגוריה נגדו.
איזה מין גידה דמוקרטית אתה מחזיק שאתה רוצה לאסור את מי שמפיץ ביקורת?
הייתכן שאתה רוצה לבטל את הדמוקרטיה?
על מנת להפיק לקחים כמו שצריך צריכה לקום וועדת חקירה ממלכתית. בדיוק כפי שנעשה לאחר מחדל יוה"כ ב 73.
אי אפשר להסתמך, לא על הגחמות שלך, וגם לא על שלי.
אתה רואה איך התרעלה דופקת לכם ת'מח? לפיד לא מסר שום דבר לחיזבאללה. מדובר במו"מ עם ממשלת לבנון על מים טריטוריאליים ובעקבותיהם זכויות קידוח נפט בים. דבר שהוא בשגרה בין מדינות. ברטרוספקטיבה הסתבר שיצאנו בשכרנו מפני שלבנון מצאה רק קדחת בחלק שלה, ואין לה עכשיו עילה להפריע למאגרים של ישראל, אבל אני הראשון שיגיד שלפיד לא יכול היה לדעת זאת. אבל עצם הטענה מגוחכת בערך כמו לטעון שביבי בצע את הסכמי אברהם אם מדינת אויב, או משהו שכזה.גם לא כשלפיד מסר לחיזבאללה שטח ים טריטוריאלי השייך למדינת ישראל.
אז אתה כנראה לא הבנת, אבל אני לא מאשים אותך שהרי ערוצי התבהלה עשו לכם שטיפת מוח כל כך קשה שקשה לכם כבר להבחין בין טוב לרע.אתה רואה איך התרעלה דופקת לכם ת'מח? לפיד לא מסר שום דבר לחיזבאללה. מדובר במו"מ עם ממשלת לבנון על מים טריטוריאליים ובעקבותיהם זכויות קידוח נפט בים. דבר שהוא בשגרה בין מדינות
. ברטרוספקטיבה הסתבר שיצאנו בשכרנו מפני שלבנון מצאה רק קדחת בחלק שלה, ואין לה עכשיו עילה להפריע למאגרים של ישראל, אבל אני הראשון שיגיד שלפיד לא יכול היה לדעת זאת. אבל עצם הטענה מגוחכת בערך כמו לטעון שביבי בצע את הסכמי אברהם אם מדינת אויב, או משהו שכזה.
יש לך ממשלה עם עבריין מורשע החוזר למקום הפשע, דרעי. וזה בעיתי. יש לך את כל הבעיות של ביבי עם החקירות שהתחילו עוד לפני שהיועצת נכנסה לתפקיד. ויש לך ממשלה והעומד בראשה המנסים כל טריק אפשרי בספר על מנת להסיר מעצמם פיקוח. אז מה אתה מתפלא שזה יוצר בעיות משפטיות. אגב, עוד מדובר ביועצת ימנית, אז וביהודה ושומרון, ובעזה קיבלתם שקט ובלעדיות.
מה שאתה לא מבין, ואני חוזר ואומר לך , שממשלות ללא בקרה זה מתכון לדיקטטורה. אין לך אומץ להתמודד עם זה. כנראה שזה נח לך כי אתה חושב שזה יטיב עמך באיזו דרך עקומה כי מדובר באנשים משלך.
אני לא יודע מהיכן הבאת את המידע הזה.אז אתה כנראה לא הבנת, אבל אני לא מאשים אותך שהרי ערוצי התבהלה עשו לכם שטיפת מוח כל כך קשה שקשה לכם כבר להבחין בין טוב לרע.
אז בוא אני אסביר לך מה קרה, לפיד בעידודה של היועמשית מסרו איזור טריטוריאלי עצום למדינת לבנון כביכול כשכולם ידעו באותה תקופה מי באמת שולט בלבנון, קרי חיזבאללה, לפיד ברוב טמטומו נקט בשיטה של :״בוא נאכיל את הקרוקודיל בתקווה שאותי הוא יאכל אחרון״
אם אתה זוכר אז דברי לפיד אחרי המעשה המביש והרופס הזה היו:״עשינו הסכם עם מדינת לבנון ועכשיו תשקוט הארץ 400 שנה״..
להזכירך, אחרי שנה, החיזבאללה תקפו והשמידו את מטולה, את מרגליות, חלק גדול מק. שמונה ועוד כמה צמודי גדר רק ״בזכות״ ההסכם שלפיד עשה איתם.
ואז היגיע נתניהו שאתם כל כך שונאים והפך את הקערה על פיה, אין נסראללה, אין כבר איום טילים כפי שהיה בעבר, אז לך עכשיו לנתניהו ותבקש ממנו סליחה על מה שהוא עשה למענך.
אני לא הייתי מציע לך לזלזל בשטח ימי שהוא טריטוריאלי חשוב למדינת ישראל, הרי לא מדובר כאן באלסקה, אלא בנקודה שאמורה להיות קריטית לבטחון החלק הצפוני של הגבול שלנו, אבל הנה מסתבר שההגיון הבריא והפשוט מתנדף לו כשמדובר ב״רק לא ביבי״, הרל״ביות הארורה הזאת אכלה כל חלקה טובה מתוכנו וחבל שכך, אני מציע לך להתנתק מהאדיוט הזה שחילק שטחים טריטוריאליים כאילו שהם שייכים לסבתא שלו ותנסה לעשות חישוב מסלול מחדש ובכך לנסות ולהבין את גודל האסון שהאדיוט הזה המיט עלינו ברוב טיפשותו.אני לא יודע מהיכן הבאת את המידע הזה.
ההסכם עסק במים טריטוריאליים והמו"מ החל באוקטובר 2020, כלומר עוד בזמן ממשלתו הקודמת של נתניהו. אופס!
אז כנראה החיזבאללה הקים בסיס צוללות סודי באותם 5 קילומטר מסכנים בים שעליהם מדובר או באחד הקידוחים ומשם תקף את מרגליות, מנרה , ומטולה.
![]()
הסכם הגבול הימי בין ישראל ללבנון – ויקיפדיה
he.wikipedia.org
כן, כן, שוב העניין המעצבן הזה עם עובדות ההורס סיפור כל כך יפה. סבא תעשה לעצמך טובה, תתחיל לדרוש שהחברה שלך שם בפסטיבל מספרי הסיפורים יתחילו לגבות את עצמם בנתונים, ואני במקומך הייתי בודק גם אותם. זה עד כמה למדתי להאמין לכל דבר שיוצא משולחן הליכוד והימין.
אתה צריך גם לדרוש שיספקו נתונים כבדים לפיטורי רונן בר והיוהמשיתתראה יקירי…
שלא תחשוב לרגע שאני לא תוהה ביני לבין עצמי, אולי השמאל צודק, אולי נתניהו באמת לא בסדר, אולי היועמשית המסכנה באמת נשכבת על הגדר ולו רק כדי להציל את המדינה, אולי רונן בר עושה הכל אך ורק בשביל הביטחון שלנו, אולי צדק יצחק עמית שלקח בכוח את נשיאות המשפט עוד לפני שלוין ישתלט על כל חלקה טובה..
השאלה היא האם גם אתם מספיק אינטליגנטים כמוני לחשוב שמא היועמשית היא בסך הכל מטורללת על כל הראש, שמא יצחק עמית עבר על החוק, שמא רונן בר הוא מסוכן לדמוקרטיה, שמא נתניהו הוא הצדיק היחיד בסדום? האאאא?![]()
העובדה שהוא לא יידע ב6/אוקטובר את שר הביטחון וראש הממשלה לגבי מה שמתרחש על הגבול , קרי, הפעלת הסימים ותנועות החמאס לעבר הגדר, במדינה מתוקנת היו מכניסים אותו לכלא על הפשלה הגדולה הזאת, אבל שוב.. כפי שאני לא יכול לשכנע כלב להפסיק ללקק לעצמו את האשכים כך אני לא יכול לשכנע אתכם באמת הכואבת שאומרת שראש השב״כ פעל לא נכון, לדעתי כל עוד הוא נגד נתניהו מבחינתכם הוא יותר טהור מהאפיפיור.אתה צריך גם לדרוש שיספקו נתונים כבדים לפיטורי רונן בר והיוהמשית
או כל עובד צבור אחר.
עדיין לא נתנו שום עובדה שמצדיקה פיטורין.
ביבי נתניהו אשם הרבה יותר.העובדה שהוא לא יידע ב6/אוקטובר את שר הביטחון וראש הממשלה לגבי מה שמתרחש על הגבול , קרי, הפעלת הסימים ותנועות החמאס לעבר הגדר, במדינה מתוקנת היו מכניסים אותו לכלא על הפשלה הגדולה הזאת, אבל שוב.. כפי שאני לא יכול לשכנע כלב להפסיק ללקק לעצמו את האשכים כך אני לא יכול לשכנע אתכם באמת הכואבת שאומרת שראש השב״כ פעל לא נכון, לדעתי כל עוד הוא נגד נתניהו מבחינתכם הוא יותר טהור מהאפיפיור.
אז תהנו לכם מיפי הבלורית והטוהר ככל שחשקה נפשכם ועזבו אותי בשקט.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.